This version of the page http://www.bizreliz.com/tehnologiyi-tarifi/Page-29.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-03. The original page over time could change.
Технології, Тарифи | Page 29

Технології, Тарифи

Акція продовжена

«Київстар» подовжує для бізнес-клієнтів дію акції «Спробуй Інтернет 50». Клієнти «Київстар Бізнес» зможуть взяти участь в акції та безкоштовно протестувати мобільний інтернет до кінця 2011 року.
Для всіх клієнтів «Київстар Бізнес» — нових користувачів послуги мобільного інтернетупродовжується акційна пропозиція «Спробуй Інтернет 50» до кінця 2011 року. Завдяки акції клієнти отримують можливість безкоштовно протестувати та відчути переваги мобільного доступу до мережі інтернет. Акційний пакет містить 50 МБ нетарифікованих даних. Підключення та користування пакетом безкоштовне. Вартість 1 МБ понад нетарифікований обсягвідповідно до тарифного плану клієнта.
Начальник департаменту «Київстар» по роботі з малими та середніми підприємствами Євген Кражан:
«Ми продовжуємо акцію «Спробуй Інтернет 50», яка вже стала популярною серед клієнтів малого та середнього бізнесу. Акція від «Київстар Бізнес» дозволяє новим користувачам послуги оцінити переваги мобільного Інтернету у своєму телефоні: e mail, пошук інформації, новини та соціальні мережі. Підприємці зможуть тримати постійний зв’язок зі своїми клієнтами, партнерами та співробітниками за будь-яких обставин на території всієї України».
Підключити пакет «Спробуй Інтернет 50» можна за допомогою координатора або самостійно через голосове меню 477*220*. Пакет діє до кінця календарного місяця, в якому була оформлена заявка на підключення. Новий користувач інтернету за бажанням може замовити будь-який з існуючих пакетів на стандартних умовах ще до закінчення терміну пропозиції «Спробуй Інтернет 50».
 

Роумінг у популярних країнах


 Оператор мобільного зв’язку life:) повідомляє, що вигідними тарифами на роумінг у межах послуги «Простий роумінг» тепер можна скористатися в 25 найпопулярніших країнах світу. Вартість розмови в роумінгулише 4,99 грн/хв.

Країни Європи, Росія, Туреччина, Єгипет, Ізраїль традиційно є популярними напрямками серед українців, що вирушають на літній відпочинок або в ділові поїздки. Саме тому life:) значно розширює список країн, у яких діє вигідна пропозиція оператора «Простий роумінг», пропонуючи своїм абонентам найвигідніші тарифи на роумінг, без кодів набору, без абонентної плати й без плати за з’єднання.

Вартість вхідних і вихідних дзвінків в Україну та на місцеві номери в країнах перебування в межах послуги «Простий роумінг» становить лише 4,99 гривні (з ПДВ, без збору до ПФ).

Послуга доступна для абонентів усіх тарифних планів. Щоб активувати послугу «Простий роумінг», слід зателефонувати з мобільного телефона на номер *141*3# і за допомогою підказок активувати послугу. Абоненти інших операторів можуть придбати будь-який стартовий пакет life:) і також замовити послугу. Одноразова плата за активацію послуги для абонентів life:) – 10 грн (з ПДВ, без збору до ПФ).

Вигідний тариф 4,99 грн/хв. у межах послуги «Простий роумінг» діє тільки в певних популярних країнах і мобільних мережах, список яких наведено нижче:
•    Австрія (Mobilkom A1)
•    Білорусь (life:), VELCOM)
•    Болгарія (Mobiltel),
•    Великобританія (Vodafone, O2),
•    Естонія (Tele2),
•    Єгипет (Vodafone)
•    Ірландія (О2)
•    Ізраїль (Orange)
•    Іспанія (MoviStar)
•    Латвія (Tele2 )
•    Литва (Tele2)
•    Ліхтенштейн (Mobilkom)
•    Македонія (VIP)
•    Нідерланди (Vodafone)
•    Німеччина (О2)
•    Польща (PLUS)
•    Росія (Megafon, Beeline)
•    Сербія (VIP)
•    Словаччина (Orange, O2)
•    Туреччина (Turkcell)
•    Франція (Bouygtel)
•    Хорватія (Tele2)
•    Чехія (О2)
•    Швейцарія (Swisscom)
•    Швеція (Tele2)
«Ми раді запропонувати українським абонентам привабливі тарифи на роумінгові послуги, поповнюючи список країн новими напрямками. Це надасть українцям більше можливостей для спілкування, а їхній відпочинок та поїздки за кордон цього літа стануть ще комфортнішими», – зазначив Директор з маркетингу life:) Денис Захаренко.
 

МТС розпочала полювання

МТС запустила акцію «Сезон полювання», переможці якої отримають цінні подарунки.

За правилами акції, кожен учасник повинен визначити правильну відстань від свого місцезнаходження до певного об'єкта. Мисливською рушницею і прицілом стануть мобільний телефон і короткий SMS-номер 7070, з якого щогодини система буде сповіщати «мисливця» про нову ціль. Акція «Сезон полювання» триватиме з 18 по 31 липня в два етапи: перший етап – з 09:00 18.07.2011 до 19:00 24.07.2011; другий етап – з 09:00 25.07.2011 до 19:00 31.07.2011.

Відправляючи на номер 7070 відповіді із зазначенням відстані в кілометрах від свого місцезнаходження до заданих системою цілей, учасники за підсумками проведення кожного етапу акції, отримують можливість виграти подарунки:
•    1 місце = смартфон HTC Desire HD;
•    2 місце = мобільний телефон LG P500 Optimus One;
•    3 місце = мобільний телефон LG P500 Optimus One.

Рейтинг учасників формується на основі кількості знайдених «мисливцем» цілей, з урахуванням часу витраченого на пошук протягом певного етапу акції.

Також у кожному з етапів «Сезону полювання» передбачений спеціальний подарунок: смартфон HTC A3333 Wildfire. Претендент на спеціальний подарунок кожного з етапів акції визначається випадковим чином серед учасників, які знайшли хоча б одну ціль за етап акції. Учасник акції може отримати подарунок лише один раз протягом усіх періодів проведення акції.

Як взяти участь в акції
Щоб взяти участь в «Сезоні полювання», абоненту потрібно відправити SMS-повідомлення на номер 7070. У відповідь на перше SMS учасник отримує текстове повідомлення з коротким описом сервісу та підказкою щодо того, де знаходиться поточна ціль. Визначивши відстань до цілі, учасник повинен надіслати SMS-повідомлення на номер 7070 зі словом «ціль» і відстанню в кілометрах, або просто вказавши відстань. Приклад SMS-відповіді: «ціль 250», або 250, де 250 – відстань у кілометрах. Вважається, що учасник правильно визначив відстань, якщо між існуючою відстанню до об'єкту і тою, яку вказав учасник, неточність становить до 50 км.

Для отримання короткої інформації про акцію учаснику достатньо надіслати SMS-повідомлення зі словом «ДОПОМОГА» на номер 7070. Отримати підказку щодо місця розташування поточної цілі можна, відправивши SMS-повідомлення зі словом «ДЕ» на той же номер. Для того, щоб отримати інформацію про свій поточний рейтингу та трійку лідерів поточного етапу акції, учаснику необхідно надіслати SMS-повідомлення зі словом «РЕЙТИНГ» на номер 7070.
 

Заробляйте на підключенні

«Київстар Бізнес» пропонує клієнтам заробляти на мобільному підключенні.
З 1 червня 2011 року «Київстар Бізнес» проводить партнерську акцію для абонентів сегменту малих та середніх підприємств у мережі дилерських магазинів «Сота-Альянс». Нові та існуючі клієнти «Київстар» отримують при підключенні бонуси на свій смак.
З 1 червня по 31 липня 2011 року включно «Київстар» та офіційний дилер «Сота-Альянс» дарує бонуси усім новим та існуючим бізнес-клієнтам, які будуть підключати нових абонентів у мережі дилерських магазинів «Сота-Альянс». Разом із новою акцією «Заробляйте на мобільному підключенні» кожен абонент, який приймає рішення щодо оформлення бізнес-підключення на підприємстві та має право укладати абонентські угоди від імені компанії, отримує привабливі бонуси. Це – придбання мобільного телефону зі знижкою у розмірі бонусу; поповнення рахунку своїх співробітників, рідних або друзів, які є абонентами мережі «Київстар», та придбання скретч-карток для поповнення рахунку.
Розмір бонусу складає до 750 гривень за кожне підключення та залежить від тарифного плану. Бонуси надаються при підключенні на тарифи «Простий», «Бізнес 40», «Бізнес 80», «Бізнес 120», «Необмежений Легкий +», «Необмежений + Старсвіт», «Необмежений + Інтернет», «Необмежений VIP» та «Абсолютний Необмежений».
Бонус може бути використаний одразу після укладення Абонентської угоди на підключення нового номеру або впродовж дії акції, тобто з 01.06.2011 по 31.07.2011р.
 

Економія в SMS - роумінгу

З 1 червня 2011 року для всіх абонентів МТС Передплата стане доступна послуга «SMS-Пакети в роумінгу». З її допомогою абоненти можуть вибрати й активувати один з трьох пропонованих пакетів:

•    «15 SMS в роумінгу» за 50 грн. Для замовлення пакета необхідно набрати *106*01# й натиснути клавішу виклику. В цьому пакеті економія становить 16,7% на кожному SMS.
•    «25 SMS в роумінгу» за 75 грн. Для його замовлення необхідно набрати *106*02# й натиснути клавішу виклику. Розмір економії складає 25% на кожному SMS.
•    «40 SMS в роумінгу» за 100 грн. Для його замовлення необхідно набрати *106*03# й натиснути клавішу виклику. В цьому пакеті абонент заощаджує 37,5% на кожному SMS.

«SMS-Пакети в роумінгу» можуть замовити всі абоненти МТС Передплати, перебуваючи і в Україні, і за кордоном. Використовувати повідомлення з пакету можна тільки у роумінгу, незалежно від країни перебування. Замовлений пакет діє протягом 7 днів з моменту підключення, після закінчення цього терміну не використані повідомлення анулюються. Замовляти можна необмежену кількість пакетів. При цьому кількість повідомлень підсумовується, а термін їх дії продовжується на 7 днів з моменту останнього замовлення.
 

Держава

  • Уряд Німеччини допоміг ДСНС
  • Найбільший бізнес-форум Європи!
  • Для женщин-предпринимателей
  • The 19th EU – Ukraine Summit

Соцiум

  • Як бути з побутовими відходами?
  • Олімпіаду можемо й не побачити
  • Реалії книжкового бізнесу
  • adidas провел турнир

 

Коментарі

Бернард Юкер: "Ви не можете планувати кар'єру"
14.07.2017
Після 37 років роботи в компанії АББ, Бернард Юкер планує піти у відставку. Він був... Подробнее...
Промова Віце-президента Європейської Комісії Валдіса Домбровскіса на Конференції з питань реформ в Україні
10.07.2017
Перш за все, хотів би висловити подяку британському та українському урядам за... Подробнее...
Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 2.10.2017 НБУ повинен
  • 2.10.2017 Wi-Fi лондонского Сити
  • 2.10.2017 Відбувся Smart Build
  • 29.9.2017 В интернете меняют
  • 25.9.2017 Старт продажів Huawei Nova
  • 25.9.2017 Arricano: I полугодие 2017
  • 23.9.2017 Третій Міжнародний GR
  • 13.9.2017 Бизнес-сессия
  • 12.9.2017 Енергетичний форум в
  • 11.9.2017 5 жовтня-День головного
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені