This version of the page http://zolota-pidkova.org.ua/zakarpatye_solochin.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-02. The original page over time could change.
Курортні ресурси Закарпаття та у Солочині

Котеджі Золотої Підкови























Альтанки Золотої Підкови


















Наша адреса:

Закарпатська область,
Ужгородський район,
с. Андріївка,

+38(050) 546-53-10
zolota-pidkovka@ukr.net
Схема местонахождения



База Золота Підкова:




Наші партнёри:





online analytics




солочин, курорт, солочині, отель в , отдых в солочине, Solochin





Курортні ресурси Закарпаття та у Солочині

 


Вибравши для проживання приватний сектор у Солочині, ви маєте можливість познайомитися з побутом місцевого населення не просто з книжок і розповідей друзів, а з власного досвіду, а також скуштувати справжньої домашньої кухні. Місцеві жителі проведуть і екскурсії по своєму краю, повідають легенди та історії, які передаються їм з покоління в покоління.

Українські Карпати набувають все більшої популярності серед відпочиваючих. Найбільш відомими курортними зонами є Яремче, Славське, Сколе, Розлуч, Буковель, Східниця, Драгобрат, Ясиня, Мукачево, Косів.

Відпочинок в Карпатах в Солочині є також лікувальним і оздоровчим. Санаторії Карпат спеціалізуються на лікуванні хворих з хронічними захворюваннями всіх органів. Найбільш популярними курортами, де зосереджена безліч санаторіїв і лікарень, є Трускавець, Моршин, Мукачево, Шаян. Основним фактором лікування в санаторіях Трускавця, Поляни та Сваляви є природна мінеральна вода, а найголовнішою процедурою - вживання її всередину. У цьому натуральному продукті сконцентрований такий багатий спектр різних речовин, що мінеральні води курортів Трускавець та Моршин можна без перебільшення вважати цілющим бальзамом, приготованим в надрах Землі самою природою. Вода багатогранно діє як на органи травлення, так і на інші системи.

Курортні ресурси Закарпаття та у Солочині - близько 500 джерел, які представляють всі основні групи мінеральних вод. Мінеральними водами типу "Лужанська" багато село Солочин, с. Поляна - водою "Поляна купель" і "Квасова поляна". Вода "Шаянська" за своїм складом близька до мінеральних вод "Боржомі" і "Єсентуки". Мінеральні води Карпатського родовища використовуються для бальнеотерапії в лікувальних ваннах і басейнах, а також для питного лікування з джерела краси. У містечку Солотвино вас очікують солоні озера і шахти, відвідини яких ефективно лікують астматиків. Цілющі природні багатства і сучасна медична база спрямовані на лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, печінки і жовчовивідних шляхів, обміну речовин, опорно-рухового апарату, серцево-судинної і нервової систем. Відпочинок на курортах Карпат - це екологічно чисті території і оздоровчі природні умови.

Клімат в Карпатах помірний, перехідний від морського до континентального. Клімат визначається тим, що область знаходиться в самому серці Європи. Високі гори захищають край від холодних північних вітрів, а вологий помірно - континентальний клімат сприяє тому, що літо тут - тепле, а зима - м'яка. Максимальна температура влітку - + 40°С , мінімальна взимку - 32°С. Опади складають: мінімум - 642 мм, максимум - 1.411 мм. Загалом, той, хто приїжджає в Карпати з півночі, знаходить тут теплий південь, а люди з півдня - прохолодну північ. Туристи зі східних країн шукають особливості заходу, а західні туристи - характерні східні риси.

Основна частина Карпат у Солочині вкрита хвойними і буковими лісами, але є можливість побачити ялини і дуби, граби, сосни, черешні, горіхи. На горах розташувалися альпійські луки, де знайшли свій притулок багато видів рослин. Тут знаходяться витоки річок західного регіону України - Прута, Черемоші, Лімниці, які по праву вважаються найчистішими річками Європи. Навесні в Карпатах можна відвідати долину нарцисів. У горах багато років тому утворилися карстові печери, а також поклади кам'яної солі. Над родовищами розташувалися солоні озера, за лікувальними властивостями наближаються до "Мертвого моря" в Ізраїлі.

 



Додаткова корисна інформація:
+ ціни
+
схема розташування інфраструктури на території бази
+
контакти для уточнення деталей Вашого відпочинку

 



Солочин Серебряный Водограй Поляна Трансфер в Буковель Крыжма Оренда квартир Ханой Вьетнам Эрго рюкзак Сок - энергия природы Рюкзак туристический Пешие походы в горы Барбершоп Курсы английского языка Курсы английского Вывоз строймусора Сварочные работы Розничная торговля







ФОТО ЦІНИ КОНТАКТИ КОТЕДЖІ





Відпочинок у Карпатах у Золотій Підкові Альтанки туристичної бази Золота Підкова Ресторан туристичної бази Золота Підкова Дозвілля туристичної бази Золота Підкова Ціни туристичної бази Золота Підкова Контакти туристичної бази Золота Підкова Котеджі туристичної бази Золота Підкова