This version of the page http://odz.gov.ua/?news=1265 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-02. The original page over time could change.
Регіональна філія "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"
22.05.2017р.

Одеським залізничникам представили директора філії В’ячеслава Єрьоміна та Стратегію розвитку ПАТ «Укрзалізниця» до 2021 року

19 травня в Одесі голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун представив колективу регіональної філії «Одеська залізниця» нещодавно обраного директора В’ячеслава Єрьоміна та презентував основні аспекти стратегії розвитку ПАТ «Укрзалізниця» на найближче п’ятиріччя. У заході взяли участь перший заступник міністра інфраструктури України, голова Наглядової ради товариства Євген Кравцов, член правління ПАТ УЗ Іренеуш Василевський, директор з економіки і фінансів товариства Андрій Рязанцев, директор із стратегічного розвитку та інвестиційної політики Антон Саболевський.

Під час зустрічі з колективом Одеської магістралі голова правління компанії підкреслив, що конкурс на посади директорів філій пройшов максимально прозоро: «Ми не орієнтувались на вибір “зручних” для нас людей. Нам важливий досвід і високий рівень менеджерського вміння. Впевнений, що зробили правильний вибір», – додав він в ході привітання нового очільника регіональної філії В’ячеслава Єрьоміна.

Також Войцех Балчун зазначив, що підтримуватиме ініціативи нового директора філії з покращення ефективності роботи залізниці, а разом з цим від трудового колективу очікує підтримки керівництва.

«В Одесі добре видна відкритість до зовнішнього світу: тут ефективно працюють порти, є міжнародні контакти і саме тут наше майбутнє. Останні півроку ми присвятили налагодженню міжнародних зв’язків із братніми залізницями Азербайджану, Грузії, Казахстану, Литви, Білорусії та Польщі. На цих зустрічах постійно доводимо, що “Укрзалізниця” є надійним партнером», – наголосив голова правління ПАТ Войцех Балчун.

У ході презентації директор із стратегічного розвитку та інвестиційної політики Антон Саболевський поінформував присутніх, що на цей рік у регіональній філії «Одеська залізниця» планом передбачено модернізацію 51 км колії. Крім того, 17 млрд. грн. планується витратити на проект електрифікації та розвитку напрямків  магістралі, й більша частина коштів буде спрямована на один з найважливих проектів, який буде реалізовано в країні, а саме електрифікації ділянки Долинська – Миколаїв.

У своєму зверненні до колективу директор філії В’ячеслав Єрьомін подякував керівництву ПАТ «Укрзалізниця» за виявлені довіру та підтримку. «Як вже сьогодні казали, ми – лідери. І це не просто красиві слова, адже наша філія дійсно займає перші місця як за рівнем перевезень вантажів, так й за рівнем заробітної плати серед інших філій. Ми відкриті до зворотного зв’язку в роботі з ПАТ: готові пропонувати власні ідеї та спільними зусиллями йти до мети, яка перед нами поставлена», – резюмував В’ячеслав Єрьомін.

П’ятирічну стратегію розвитку, обговорення якої відбулося сьогодні в Одесі, напередодні було презентовано у Харкові та Дніпрі.  Згодом її нададуть на розгляд Наглядової ради ПАТ «Укрзалізниця» та Кабінету Міністрів України.

 

Довідка

Єрьомін В’ячеслав Володимирович 

В’ячеслав Володимирович Єрьомін народився 15 січня 1973 р. у родині залізничників.

Упродовж 1990–1995 рр. навчався на факультеті управління процесами перевезень Харківської державної академії залізничного транспорту.

Після закінчення вишу розпочав свій трудовий шлях

із посади чергового станційного поста централізації станції

Ясинувата Донецької залізниці, де також працював черговим

по станції та станційним диспетчером.

Згодом активно рухався кар’єрними сходинками, обіймаючи наступні посади:

-         ревізор руху відділу організації робіт станцій cлужби перевезень Дорожнього центру управління перевезеннями Донецької залізниці (1997),

-         заступник начальника станції Ясинувата з технічної роботи, головний інженер станції Ясинувата Донецької залізниці (1999),

-         начальник станції Мушкетово Донецької залізниці (2002),

-         начальник відділу забезпечення вантажної роботи Служби перевезень Донецької залізниці (2003),

-         заступник начальника cлужби перевезень з комерційної роботи та маркетингу Одеської залізниці (2007),

-         перший заступник начальника Одеської дирекції залізничних перевезень Одеської залізниці (2008),

-         начальник Служби перевезень Одеської залізниці (2011),

-         начальник станції Іллічівськ-Паромна Одеської залізниці (2014),

-         перший заступник начальника Одеської залізниці (2015).

З квітня 2016 р. і по квітень 2017 р. обіймав посаду першого заступника начальника філії «Одеська залізниця» ПАТ «Українська залізниця».

У квітні 2017 р. В’ячеслава Єрьоміна призначено директором регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» згідно з підсумками відкритого відбору кандидатів на посади директорів регіональних філій ПАТ «Укрзалізниця», який проводився вперше в історії компанії.

Має низку нагород, серед яких:

Почесна грамота Державної адміністрації залізничного транспорту України,

Почесна грамота Кабінету Міністрів України,

нагрудний знак «Почесний залізничник»,

знак «Залізнична Слава» ІІІ ступеня.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»