This version of the page http://odz.gov.ua/?news=1255 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-02. The original page over time could change.
Регіональна філія "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"
27.04.2017р.

В’ячеслав Єрьомін взяв участь у VI засіданні туристичних міст і регіонів

26-27 квітня 2017 року в Одесі проходить Шосте засідання Ради туристичних міст і регіонів у ході якого представники обговорюють напрацювання у туристичній сфері та перспективи розвитку туристичного потенціалу країни. Засідання відбулося під головуванням заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі Михайла Татарчука.

Взяти участь у заході запросили директора регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» В’ячеслава Єрьоміна. Під час свого виступу керівник  зазначив, що залізничники докладають максимальних зусиль для забезпечення пікових пасажирських перевезень, зокрема за минулий рік було перевезено 16 млн. пасажирів. Для цього було задіяно 550 одиниць пасажирських вагонів. Для забезпечення попиту пасажирів на перевезення залізниця запустила поїзд сполученням Київ – Ізмаїл. Наразі розглядається питання запуску поїзда Київ – Білгород-Дністровський без зупинки в Одесі, щоб відпочивальники змогли скорше дістатися курортів Чорноморського узбережжя. Сполучення Одеси зі сходом країни наразі забезпечується лише поїздом Одеса-Костянтинівка, тому важливим для пасажирів є запуск поїзда Одеса-Маріуполь.

Минулого року на Одеській магістралі з’явилася можливість оформити заявку для перевезення автомобілю у вагоні-автомобілевозі у напрямках Львову, Харкова та Дніпра. У перспективі впровадження оформлення цієї послуги онлайн.

У 2016 році чверть пасажирів замовляли проїзні документи через Інтернет, за перший квартал цього року перевагу онлайн-оформленню віддають 57% пасажирів. Цього року також планується впровадити технологію охолодження вагонів перед подачею на посадку пасажирів улітку та підігрівання узимку. Капітально залізничники відремонтують 30 вагонів.

 «Всі окреслені питання із першого квітня поточного року перебувають на контролі у керівництва регіональної філії  «Пасажирська компанія» ПАТ «Укрзалізниця», яка працюватиме над подальшим підвищенням якості перевезень, комфорту обслуговування пасажирів, організації нових маршрутів курсування», - підводячи підсумки свого виступу, зазначив В’ячеслав Єрьомін.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»