• ua
  • ru
  • en

СТАЖУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ

Студенти спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Іноземні мови», «Міжнародно-економічні відносини», а також бажаючі студенти всіх факультетів та інститутів будь-якого українського вишу запрошуються на стажування за кордоном.

Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму більше десяти років взаємодіє з провідними європейськими туристичними компаніями. У поточному навчальному році університет продовжив поглиблення співпраці з питань організації для студентів практики за кордоном.

Починаючи з 2017 року студенти, окрім Туреччини (міста-курорти провінції Анталія – Аланія, Сіде, Кемер, Мармарис, Белєк, Кунду), мають можливість стажуватись у Грузії, Тайланді та Німеччині. У травні та червні групи студентів прибули до місць проходження практики та успішно приступили до виконання своїх обов`язків.

Влітку 2018 року продовжиться організація стажування та практики за кордоном. Запрошуються студенти спеціальностей «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Іноземні мови», «Міжнародно-економічні відносини», а також бажаючі студенти всіх факультетів та інститутів будь-якого українського вишу.

За попередньою інформацією звертатись за телефоном –

+38(095) 946-81-39 – Наталія Олексіївна

 

Оголошення

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2017