This version of the page http://kpi.ua/f_session (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-02. The original page over time could change.
Сесія професорсько-викладацького складу | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

Сесія професорсько-викладацького складу



Доповідь ректора М.З.Згуровського на сесії науково-педагогічних працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського 29 серпня 2017 року

Вельмишановні київські політехніки, високі гості з Республіки Польща! Дозвольте привітати вас з 119-ю річницею від дня створення Київського політехнічного інституту та 26-ю річницею незалежності України.



На сесії науково-педагогічних працівників університету підписано угоду про подвійний диплом між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Політехнікою Познанською

29 серпня в Центрі культури та мистецтв пройшла чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників КПІ ім. Ігоря Сікорського. На ній було підписано угоду про подвійний диплом за спеціальністю «Машинобудування» між КПІ ім. Ігоря Сікорського та Познанською політехнікою.



Сесія науково-педагогічних працівників: 30.08.2016

30 серпня 2016 р. в Центрі культури та мистецтв пройшла чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників НТУУ "КПІ ім. Ігоря Сікорського".



Доповідь ректора НТУУ “КПІ” академіка НАН України М.З. Згуровського на сесії науково-педагогічних працівників 28 серпня 2015 року

Вельмишановні викладачі, науковці, гості нашого зібрання! Дозвольте привітати вас із стосімнадцятиріччям Київського політехнічного інституту та з двадцять четвертою річницею незалежності України.



Сесія науково-педагогічних працівників: 28.08.2015

28 серпня 2015 р. в Центрі культури та мистецтв пройшла чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників НТУУ "КПІ".



Сесія науково-педагогічних працівників: 28.08.2014

28 серпня 2014 р. в Центрі культури та мистецтв пройшла чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників НТУУ "КПІ".



Сесія науково-педагогічних працівників: 2013.08.29

Чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників НТУУ "КПІ" пройшла в Центрі культури та мистецтв 29 серпня 2013 р.



Сесія професорсько-викладацького складу: 30.08.12

Чергова щорічна сесія професорсько-викладацького складу НТУУ "КПІ" пройшла в Центрі культури та мистецтв 30 серпня 2012 р.



Сесія науково-педагогічних працівників НТУУ «КПІ»: 30.08.2011

30 серпня в Центрі культури та мистецтв відбулася чергова щорічна сесія науково-педагогічних працівників нашого університету.

Перед початком її роботи присутні переглянули відзнятий студентами фільм про перетворення, що відбувалися в НТУУ "КПІ" протягом останніх 20-ти років.



Світові орієнтири діяльності нашого університету [2010]

Шановні друзі! Дозвольте привітати вас з новим, уже 113-м навчальним роком нашого університету та 19-ою річницею незалежності України, побажати вам міцного здоров’я, плідної праці, подальших творчих успіхів.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів