This version of the page http://odz.gov.ua/?news=870 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-10-01. The original page over time could change.
Регіональна філія "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця"
13.07.2015р.

Майже 3 тис. користувачів обслужив Дорожній центр науково-технічної інформації (ДЦНТІ) Одеської залізниці

  У 2015 році бібліотеки Дорожнього центру науково-технічної інформації (ДЦНТІ) Одеської залізниці обслужили 2 тис. 952 читачів. Для покращення якості обслуговування працівників залізниці і оперативного забезпечення інформаційними матеріалами силами ДЦНТІ у 2015 році підготовлено 20 бібліографічних посібників у які включено 1 тис. 715 документів.

  З початку року за бібліографічними посібниками зроблені запити на  1 тис. 407 документів. Найчастіше з запитами звертаються такі структурні підрозділи і служби залізниці: технічна служба, служба організації праці, заробітної плати і структур управління, ревізорський апарат з безпеки руху поїздів та автотранспорту, відділ реформування, Одеська дирекція залізничних перевезень, Знам’янська дирекція залізничних перевезень, Котовська, Миколаївська, Роздільнянська, Долинська дистанції сигналізації та зв’язку, Миколаївська та Ренійська дистанції колії.

  Крім того було видано 10 інформаційних листів у які увійшли матеріали з удосконалення технології ремонту рухомого складу, модернізації технологічного, випробувального і нестандартного обладнання.

  З початку року у розділі «Інформаційні ресурси» на субсайті «Бережливе виробництво» (який курує ДЦНТІ) було розміщено 42 інформаційних матеріали.

  Крім того з початку року музей залізниці відвідали 938 осіб у складі 39 груп.

  Наразі ДЦНТІ активно готує до видання книгу до 150-річчя Одеської залізниці.

 

*Довідка

До складу ДЦНТІ Одеської залізниці входять цех оперативного друку, музей залізниці, інженери та 5 технічних бібліотек на станціях Роздільна, Котовськ, Вапнярка, Знам’янка, Т.Шевченка.

Основною задачею центру є інформаційне забезпечення спеціалістів залізниці науково-технічною інформацією і бібліотечно-бібліографічним обслуговуванням. Для виконання цієї задачі сформовано довідково-інформаційний фонд, який нараховує майже 194,8 тис. документів, у тому числі 112 тис. 463 книги, майже 45 тис. одиниць періодичних видань.

У 2015 році науково-технічна бібліотека і її філіали отримують 18 найменувань газет і 43 найменування журналів, з них 14 залізничної тематики.

Прес-центр Одеської залізниці