Про компанію

Історія

2014

Грудень

За підсумками роботи у 2014 році СК «Країна» збільшила виплати по автоцивілці на 18% . Протягом року компанія виплатила 17 308 817,48 гривень по обов’язковому страхуванню відповідальності власників наземного транспорту.

Кількість потерпілих, які отримали виплати по ОСЦПВ у 2014 році становить 1 735 осіб.

Компанія забезпечила безперебійну роботу контакт-центру. СК «Країна» зміцнила свою технічну базу комплексом електрогенераторів. Обладнання, що працює на природному газі та є безпечним для довкілля, підключено до телефонів і комп’ютерів співробітників Центру інформаційного обслуговування клієнтів. Новий комплекс дозволяє обробляти вхідні дзвінки і працювати з базами даних під час аварійних або планових відключень електроенергії в головному офісі компанії за адресою Кудрявський узвіз, 7 в Києві.

СК «Країна» виступила генеральним страховим партнером акції «Щедра зима», яку організувала мережа Богдан-Авто Холдингу.

В рамках програми розширення регіональної мережі компанії, відкрито новий Центр продажу у місті Сєверодонецьк Луганської області.

Листопад

Відкрито Центр продажу в м. Балаклія у складі Харківської регіональної дирекції.

Відкрито обласну дирекцію компанії в Запоріжжі.

Страхова компанія «Країна» співпрацює з благодійним фондом «Волонтерська Сотня «Україна-Світ». Партнер відомий підтримкою учасників АТО на Сході України – організовує збір коштів та закупівлю воїнської екіпіровки, засобів захисту та ліків, піклується про воїнів, які отримали поранення у боях та проходять реабілітацію. Компанія перераховує одну гривню з кожного оформленого полісу автоцивілки на рахунок фонду.

Жовтень

ПАТ «СК «Країна» стала переможцем конкурсу щодо надання послуг з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, який проводила  Південна залізниця. Відповідальність Компанії за взятими на себе зобов’язаннями складає близько 175 000 000 грн.

Відкрито обласну дирекцію компанії у місті Рівне.

Вінницька регіональна дирекція СК «Країна» поповнилася новим центром продажу.

Регіональна дирекція Лівобережна, яка працює у столиці, відкрила новий центр продажу «Позняки».

«ТОВ «Крістіан Діор Кутюр Юкрен» продовжила Договір добровільного медичного страхування з ПАТ «СК «Країна».  «ТОВ «Крістіан Діор Кутюр Юкрен» для своїх співробітників додатково включило в мотиваційний пакет нові страхові продукти, а саме страхування від нещасного випадку та страхування на випадок захворювання.

Вересень

СК «Країна» долучилася до акційної пропозиції Богдан-Авто Холдингу «Оксамитовий сезон».

Міжнародна компанія «Юкрейніен Парсел Сервіс» четвертий рік поспіль обирає СК «Країна» комплексним провайдером страхових послуг.

Компанія ТОВ «ІСІ Україна – Будматеріали» уклала договір добровільного медичного страхування співробітників з ПАТ «СК «Країна».

Страхова компанія «Країна» та фармацевтична компанія «Фармпланета» заявили про продовження стратегічного партнерства, започаткованого в 2012 році. СК «Країна» страхує весь автомобільний парк «Фармпланета», а також частину іншого майна: приміщення і товари в обороті.

Серпень

ПАТ «СК «Країна» пролонгувала договори добровільного медичного страхування співробітників групи компаній ГЛД. Страхова сума (загальний ліміт відповідальності Страховика) за Договором складає 2 700 000 грн.

Компанія ТОВ «Лімагрейн Україна» уклала Договір добровільного медичного страхування співробітників з ПАТ «СК «Країна». Страхова сума за Договором становить 10 555 000грн.

Липень

Страхова компанія «Країна» пролонгувала договір добровільного страхування наземного транспорту (КАСКО), договору обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, договору добровільного страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, договір добровільного страхування водіїв від нещасних випадків на транспорті, договір добровільного страхування пасажирів від нещасних випадків на транспорті компанії «Інтел Україна». Ліміт відповідальності за всіма договорами складає 11 750 000 млн. грн.

Страхова компанія «Країна» пролонгувала договір добровільного медичного страхування співробітників ДП «ДеЛаваль».

Група компаній «Лакталіс» пролонгувала договір добровільного медичного страхування, договір добровільного страхування від нещасного випадку і договір обов’язкового страхування водіїв від нещасного випадку своїх співробітників з СК «Країна»

Червень

Вступив в дію пролонгований договір страхування співробітників представництва «GarantiBank International NV» в Україні.

На засіданні Рейтингового комітету РА «Експерт-Рейтинг» було прийнято рішення присвоїти рейтинг фінансової стійкості страховика ПАТ «СК «КРАЇНА» на рівні uaAA- за національною шкалою. Страховик з рівнем рейтингу uaAA- характеризується більш високою фінансовою стійкістю у порівнянні з іншими українськими страховими компаніями.

Травень

Страхова компанія «Країна» 4 рік поспіль обслуговує за договором добровільного медичного страхування співробітників міжнародної компанії «Юкрейніен Парсел Сервіс».

Страхова компанія «Країна» пролонгувала договір ДМС співробітників представництва «Евофарма АГ». Страхова сума (загальний ліміт відповідальності Страховика) за Договором становить 3 580 000грн.00 коп.

Квітень

Група компаній Малтюроп, включаючи ТОВ «Малтюроп Юкрейн», ТОВ «Східноукраїнська компанія Малтюроп» та ТОВ «Деснагрейн», продовжила договори добровільного медичного страхування і добровільного страхування від нещасних випадків з ПАТ «СК «Країна» ще на 1 рік.

Березень

Компанія ТОВ «Гарден Сіті» уклала Договір добровільного медичного страхування з ПАТ «СК «Країна».

Лютий

Контрактні абоненти «МТС Україна» отримали змогу міняти бонуси програми лояльності на страхові продукти від СК «Країна». У рамках програми лояльності «МТС Бонус», абоненти МТС «Передплата» отримали можливість замовляти страхові продукти «СК «Країна» з червня 2013 року. Оформити поліс страхування автоцивілки, майна або від нещасного випадку в рамках програми можна в будь-якому регіональному відділенні СК «Країна».

Січень

За підсумками роботи у 2013 році, ПАТ «СК «Країна» виплатила відшкодувань на загальну суму  50 122 780 гривень. Це на 2 785 880 грн. більше, ніж у 2012 році.

2013

Грудень

СК «Країна» виступила генеральним партнером нового промо-проекту національного авто дилера Богдан-Авто Холдингу «Автомобільне свято HYUNDAI для всієї родини».

Листопад

Почав дію договір добровільного медичного страхування між СК «Країна» і компанією «Агробудмеханізація» (м.Бориспіль). Застраховано 210 співробітників компанії, загальна сума відповідальності страховика складає 14 100 000 грн.

СК «Країна» разом з «Богдан-Авто Івано-Франківськ» вітала гостей тест-драйву автомобіля Богдан. Свято зібрало автомобілістів міста в одному з автосалонів «Богдан-Авто». Гості, крім знайомства з народним автомобілем, брали участь у конкурсах, вікторинах та лотереї.

Жовтень

Створено центр продажу СК «Країна» в місті Глобино Полтавської області.

Страхова компанія «Країна» взяла на обслуговування персонал підприємства  «Спецвагон Транслізинг». Співробітники перевізника отримали доступ до програм добровільного медичного обслуговування ПАТ «СК «Країна» на всій території України, цілодобово протягом року.

СК «Країна» вітала гостей спеціального заходу для власників та майбутніх покупців Subaru. Автосалон партнера компанії, «Богдан Авто Холдинг»,  за адресою м.Рівне, вул.Малинівська, 3а організував родинну зустріч шанувальників японського бренду з конкурсами, розвагами та подарунками.

Розпочав роботу новий офіс  з продажу страхових послуг СК «Країна» у Броварах, діяльність якого безпосередньо підпорядкована регіональній дирекції у м. Бориспіль.

Вересень

ПАТ «СК «Країна» одержала ліцензію на ведення страхової діяльності у формі обов’язкового страхування предмета іпотеки від ризиків випадкового знищення, випадкового пошкодження або псування.

СК «Країна» підготувала акційну пропозицію по КАСКО «Приведи друга». Для клієнтів компанії діють спеціальні умови страхування автотранспорту, якщо ті залучають своїх друзів або родичів до кола людей, які довіряють СК «Країна».

Серпень

СК «Країна» застрахувала за договором добровільного медичного страхування співробітників ТОВ «БАСФ Т.О.В.».

Компанія виступила партнером на змаганнях з драг-рейсингу на всеукраїнському молодіжному фестивалі «Турбофлай», який проходив у Кривому Розі.

СК «Країна» виступила партнером чемпіонату України з мотопарапланеризму. Компанія нагородила чемпіонів сертифікатами на страхування для екстремалів.

ПАТ «СК «Країна» і ПАТ «Укрсоцбанк» розширили взаємне співробітництво. СК «Країна» отримала акредитацію банку по страхуванню автомобілів марки Hyundai, придбаних на кредитних умовах банку.

Страхова компанія «Країна» почала обслуговування співробітників ТОВ «КорпусГруп Комтек» (Кривий Ріг) за Договором добровільного медичного страхування. Загальна сума відповідальності за Договором 5 800 000,00 грн.

Компанія виступила партнером профільних семінарів ветеринарних лікарів «Здоров’я домашніх вихованців», які проходли в Одесі в рамках інституту USAVA.

СК «Країна» та  ПрАТ «Бориспільський комбінат будівельних матеріалів» –  лідер продажів товарного бетону на Українському ринку, уклали договір добровільного медичного страхування.

ПАТ «Страхова компанія «Країна» і ТОВ «Рабен Україна» уклали договір зі страхування автоцивільної відповідальності.

Липень

З нагоди відкриття автосалону «Автоберег» у Києві, СК «Країна» підготувала спеціальні сертифікати на авто страхування для його клієнтів.

СК «Країна» та АБ «Укргазбанк» підписали договір, умовами якого передбачено продаж полісів обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів СК «Країна» в регіональній мережі банку. Клієнти ПАТ АБ «Укргазбанк» одержали змогу оформити договір з ПАТ СК «Країна» та здійснити його оплату безпосередньо у відділенні банку.

Співробітники компанії «МЕГГЛЕ Україна» отримали доступ до програм добровільного медичного страхування СК «Країна».

СК «Країна» уклала договір з ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» на добровільне медичне страхування та добровільне страхування від нещасних випадків дітей 1998-2006 років народження на час літнього відпочинку. Ліміт відповідальності за укладеним договором страхування склв більше 64 500 000 грн.

Програма ветеринарного медичного страхування «КОТИК&ПЕСИК» отримала визнання міжнародних фахівців на  Міжнародному конгресі USAVA – 2013, який проходив у Львові.

З червня СК «Країна» пропонує нову програму КАСКО страхування «Нова тачка». Програма передбачає не тільки грошову форму страхової виплати. У випадках незаконного заволодіння або конструктивної загибелі автомобілю, страхувальник отримує такий самий автомобіль, що був застрахований або аналогічний за ціною та характеристиками.

Компанія виступила партнером турніру з захисної стрільби, який проходив у Миколаєві. Організаторами змагань виступили Обласна державна адміністрація і корпорація «П’ята варта».

Червень

Харківська дирекція СК «Країна» виступила генеральним партнером спортивної команди Харківського автомобільно-дорожнього інституту. Підтримкою заручилася команда Лабораторії Швидкісних автомобілів ВУЗу, яка регулярно бере участь у змаганнях регіонального та загальнонаціонального рівня.

Одесити відсвяткували 55-й ювілей SUBARU разом з СК «Країна». Офіційний дилер Subaru в Одеській області ТОВ «Богдан-Авто Одеса» за підтримки генерального партнера, СК «Країна», святкував ювілей Subaru і це стало приводом для безлічі приємних сюрпризів.

«Країна» відкрила новий офіс Кримської регіональної дирекції за адресою: м.  Сімферополь, вул. Севастопольська, б.20 / вул. Чехова, б.1. Телефон представництва (0652) 25-24-88.

Страхова Компанія «Країна» почала обслуговування співробітників ДП «ДеЛаваль» за Договором добровільного медичного страхування.

Третій рік поспіль аквапарк, що у місті Судак Кримської АР, довіряє страхування своєї професійної відповідальності нашій Компанії. На період курортного сезону усі відвідувачі водно-розважального комплексу перебувають під захистом його персоналу.

«Країна» взяла на себе відповідальність за життя та здоров’я  працівників добровільної пожежної дружини кримського Пансіонату «Сонячний», уклавши з ним договір про «Обов’язкове особисте страхування працівників відомчої та сільської пожежної охорони і членів добровільних пожежних дружин (команд)». Загальна страхова сума за договором складає 2 591 475 грн.

Страхова компанія «Країна» уклала договір добровільного медичного страхування з ТОВ «ГЛД-Інвест-Україна». Договір діє по всій території України. Загальна страхова сума за Договором складає 2 850 000,00 грн.

Вступив в дію пролонгований договір страхування співробітників представництва «GarantiBank International NV» в Україні.

Страхова компанія «Країна» з 01 липня продовжила надавати сервіс з добровільного медичного обслуговування, добровільного страхування від нещасного випадку та обов’язкового страхування водіїв від нещасного випадку співробітникам групи компаній «Лакталіс».

Травень

СК «Країна» підготувала спеціальні умови страхування для співробітників банків-партнерів.

Харківська дирекція компанії підтримала дев’ятий турнір з картинку серед представників медіа. Всі учасники змагань отримали сертифікати на страхові послуги від СК «Країна».

Квітень

СК «Країна» в рамках програми лояльності підготувала для своїх постійних клієнтів спеціальні умови на авто страхування. Акційний тариф розповсюджувався на всій території України та був дійсним протягом трьох місяців.

СК «Країна» розробила програму страхування КАСКО – захист від протиправних дій третіх осіб всього за 550 грн.

Березень

«Країна» взяла участь у святкуванні п’ятирічного ювілею автоцентру Богдан-Авто Холдингу у Запоріжжі.  Серед гостей свята було проведено вікторину з розіграшем цінних призів від СК «Країна». Переможцям були вручені сертифікати на придбання полісу «Захист на дорозі» та «КАСКО за 50%».

Лютий

Створено новий центр продажу СК «Країна» у місті Знам’янка Кіровоградської області.

Для клієнтів ТОВ «Богдан Авто-Холдинг» розроблено акційну пропозицію «Добровільна цивільна відповідальність за 1 гривню». Пропозиція діяла протягом двох місяців в дозволяла автомобілістам зекономити на оформленні страхового полісу до 500 гривень.

Страхова компанія «Країна» отримала нову ліцензію та тепер може здійснювати добровільне страхування залізничного транспорту. Безстрокова ліцензія на даний вид страхування була видана Національною Комісією Державного регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Січень

У січні страхова компанія «Країна» підвела підсумки роботи у 2012 році. Порівняно з 2011 роком СК «Країна» вдалося збільшити об’єм страхових премій на 20,5%, що у грошовому показнику складає 139 458,5 тис.грн.

2012

Грудень

Почав працювати короткий номер 890

У грудні страхова компанія «Країна» ввела в роботу додатковий номер Центру інформаційної підтримки клієнтів. Короткий номер 890 призначений для користувачів мобільного зв’язку найпопулярніших в Україні операторів – Київстар, МТС, Life і є безкоштовним для будь-якого тарифного плану. Номер 890 може використовуватися дійсними і потенційними клієнтами СК «Країна» для отримання інформації про роботу компанії і подачі первинної повідомлення про настання страхового випадку. Тризначний номер працює по всій території України цілодобово у форматі зворотного дзвінка. Паралельно в роботі контакт-центру компанії залишається безкоштовний номер для дзвінків зі стаціонарних телефонів 0 800 500 467.

Вересень

Страхова компанія «Країна» виступила партнером V етапу чемпіонату України з автокросу

22-23 вересня у Феодосії проходив V етап чемпіонату України з автокросу та змагання на Кубок мера міста. Страхова компанія «Країна» виступила партнером даного заходу та забезпечила страховим захистом від нещасного випадку тридцять учасників перегонів. Також СК «Країна» застрахувала відповідальність організатора заходу перед гостями автокросу.

Страхова компанія «Країна» виступила партнером п’ятого етапу Чемпіонату України ралі “Чумацький Шлях 2012″ у Херсоні.

Гонка проходила в 19 раз, її організатором виступили Автомобільна Федерація України (АФУ) і автомобільний клуб «Херсон».

Страхова компанія «Країна» забезпечила 30 екіпажів з України, Росії, Білорусі та Чехії захистом від нещасного випадку.

Спрощено процедуру врегулювання страхових випадків за договорами автоцивілки

Страхова компанія «Країна» запровадила нову, спрощену процедуру врегулювання страхових випадків за договорами ОСЦПВВНТЗ. За нею скорочується термін врегулювання справи та прискорюється виплата.

Страхова компанія «Країна» стала учасником IV байк-зльоту «Назад у дитинство»

14 – 16 вересня в Рыбаківці Миколаївської області за підтримки Страхової компанії  “Країна” відбувся  IV міжнародний байк-зліт  “Назад у дитинство”. Традиційний фестиваль  зібрав сотні учасників з України, Росії, Молдови, Польщі та Франції.

Кожен зареєстрований учасник був застрахований СК “Країна” від нещасного випадку за програмою “Український турист”.

Страхова компанія «Країна» збільшила статутний капітал більш ніж на 100%

На початку вересня завершилася процедура збільшення статутного капіталу ПАТ «СК «Країна». На загальних зборах акціонерів, що відбулися 4 вересня, була затверджена нова редакція статуту компанії. Результатом процедури, яка тривала з квітня по вересень, стало збільшення статутного капіталу ПАТ СК «Країна» з 32 482 200 грн до 84 985 200 грн.

Серпень

«Країна» – страховий партнер сумського пікніка Subaru

11 серпня 2012 в місті Суми під девізом «Ми збираємо сім’ю» відбувся пікнік Subaru. Пікнік по-субаровски – це справжнє автомобільне свято для всієї родини. Учасників пікніка чекали показові гонки на квадроциклах, тест-драйв, змагання на власних автомобілях і розваги на свіжому повітрі. І все це з турботою про безпеку, тому що учасники пікніка були застраховані страховим партнером – СК «Країна» за програмою «Захист на дорозі».

С трахова компанія «Країна» застрахувала концерт Мадонни в Києві на 10 000 000 доларів

СК «Країна» забезпечила страхове покриття за договором цивільної відповідальності перед третіми особами, який включає в себе, в тому числі, життя, здоров’я і майно світової легенди – Мадонни, виступ якої зібрав українських фанатів і гостей з довколишніх країн. Єдиний концерт Madonna Ciccone (саме так фігурує зірка в договорі страхування) в Україні проходив в рамках світового турне співачки THE MDNA TOUR.

Липень

Страхова компанія «Країна» виступила партнером Драйв шоу Шкода у місті Київ

З 13 по 15 липня 2012 вперше в Україні відбулося унікальне свято «Драйв шоу SKODA», присвячене безпеці за кермом і комфорту в процесі водіння автомобіля. Організувала захід компанія «Єврокар», офіційний дистриб’ютор автомобілів марки SKODA в Україні. Компанія «Країна» виступила страховим партнером заходу. Драйв шоу SKODA» відбулося на майданчику РЦ «Блокбастер» та включало безліч заходів самого різного формату. Це автомобільне шоу, тест – драйв модельного ряду SKODA, навчальні вправи і лекції, присвячені безпеці водіння, розважальні програми і безліч конкурсів для дорослих і маленьких шанувальників автомобілів з подарунками від компанії «Єврокар», СК «Країна» та інших партнерів заходу.

Укладено договір про співпрацю з мережею СТО УкрАвто

 СТО «УкрАвто» надають послуги з гарантійного та відновлювального ремонту та є авторизованими для таких автомобільних брендів: Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge, Smart, Opel, Chevrolet, Cadillac, KIA, Chery, Renault, Lada, Toyota, Nissan, ЗАЗ.

Кількість СТО, що долучилися до партнерської мережі СК «Країна», становить 48 об’єктів, що розташовані в 29 містах України.

Червень

СК «Країна» приймає участь у Міжнародному конгресі ветеринарів

Спеціалізований захід, що відбувся за  підтримки ПАТ «СК «Країна» у Донецьку, зібрав фахівців з України, Росії, Білорусі, Східної та Західної Європи.  Віце-президент USAVA, ветеринарний директор програми «Котик&Песик» Володимир Чаркін у своєму виступі представив новий ексклюзивний продукт ПАТ «СК «Країна» – програму страхування домашніх.

Червень

Розроблено нові програми автоКАСКО :

- «КАСКО невинний»;

- «КАСКО Невинний 2.0»;

- «КАСКО винний».

Тарифи по кожній з програм спеціальні і набагато нижче, ніж за стандартними програмами КАСКО. Наприклад, річний поліс КАСКО за програмою «КАСКО невинний» обійдеться Страхувальнику в 1200 грн. Впроваджені програми діють на всій території Україні на постійній основі.

Травень

 «СК «Країна»» виступила спонсором Міжнародної виставки котів

29-30 квітня в місті Миколаєві відбулася Міжнародна виставка котів «Котячий вальс», організатором якої виступив фелінологічний клуб «Прайд». Усі присутні господарі тварин на цьому заході мали можливість ближче познайомитись з СК «Країна» і отримати інформацію про страхування домашніх улюбленців.

Березень

Здійснено першу виплату відшкодування за програмою «Котик&Песик»

Сума виплати склала 4000 грн. Господар щеня чау-чау отримав компенсацію за лікування свого улюбленця, що постраждав під колесами автобусу. Собака одержав всю необхідну медичну допомогу та швидко одужав.

2011

Квітень

Страхова компанія «Країна» прийняла та реалізувала маркетингову стратегію, направлену на фізичних осіб

«Країна» з’явилася у медіа просторі з промо найбільш популярних продуктів. В рамках стратегії було запущено інтернет-магазин «Країни» та розпочато співпрацю з міжбанківською системою Portmone.com.

Травень

Компанія прийняла участь у Київському міжнародному автосалоні SIA

В рамках заходу СК «Країна» надала страховий захист Кубку UEFA, вперше презентованого на території України.

Серпень

«Країна» застрахувала колектив ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». 35 000 співробітників «АрселорМіттал Кривий Ріг» обслуговуються в СК «Країна» за програмами медичного страхування, що були спеціально розроблені для підприємства. Страхова сума за Договором перевищила 1,7 млрд. грн.

Вересень

СК «Країна» уклала угоду про співпрацю з Центральною поліклінікою МВС (Київ).

Грудень

Страхова компанія «Країна» запропонувала нову та унікальну для України програму страхування домашніх тварин «Котик&Песик».

Протягом року Страхова компанія «Країна» розширила кількість своїх продуктів та запропонувала програми захисту від нещасного випадку.

2010

Грудень

СК «Країна» одержала 20 нових безстрокових ліцензій Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України на здійснення добровільних та обов’язкових видів страхування.

Вересень

Страхова компанія «Країна» виступила страховим партнером 5-го етапу Кубка України 2010 року з автомобільного спорту. Автокрос проходив в період з 18 по 19 вересня в місті Феодосія на автотрасі в районі Челноковського масиву. У змаганнях взяли участь 74 автогонщика з Донецька, Харкова, Старобільська, Києва, Запоріжжя, Мелітополя, Чернігова, а також двоє жителів Феодосії.

Серпень

СК «Країна» застрахувала відвідувачів аквапарку «Аква-Ленд» у м.Судак від нещасних випадків. За умовами договору, застраховано відвідувачів аквапарку, що знаходяться одночасно на його території в години роботи. Ліміт відповідальності по одному страховому випадку становить 10 тис. грн., загальний ліміт відповідальності страхової компанії складає 200 тисяч гривень. Програма страхування відвідувачів гарантує виплати при отриманні травми, інвалідності і загибелі застрахованої особи.

2009

Грудень

СК «Країна» відзначає свій перший ювілей – 5 років.

Жовтень

СК «Країна» провела акцію «Антикризовий комплект» для жителів східної, західної та центральної України.

Вересень

За оцінкою аналітиків РА «Експерт», за підсумками 2008 року СК «Країна» присвоєний рейтинг групи В (хороший рівень стійкості).

Серпень

Спеціалістами СК «Країна» розроблено новий страховий продукт добровільного страхування майна «Господарі на відпочинку».

Отримано нову ліцензію на здійснення страхової діяльності у формі добровільного страхування медичних витрат.

Спеціалісти СК «Країна» розробили нові продукти  з особистого страхування — «Сімейний поліс», «Поліс від лелеки», «З першого кроку» та «Дітлахам та підліткам» .

СК «Країна» уклала договір облігаторного перестрахування з французькою перестрахувальною компанією SCOR Global P&С.

Травень

Компанія «Грант Торнтон Україна» надала міжнародне аудиторське підтвердження фінансової звітності СК «Країна» за 2009 рік.

Квітень

Проведено маркетингове дослідження з приводу вивчення думки про компанію шляхом опитування своїх клієнтів.

Березень

СК «Країна» випустила перший номер корпоративної електронної газети «Твоя Країна».

Затверджено нову програму страхування наземних транспортних засобів «Економ».

Січень

Отримано нову ліцензію на здійснення обов’язкового страхування цивільної відповідальності громадян України, що мають у власності чи іншому законному володінні зброю.

2008

Грудень

Затверджено програму страхування майна фізичних осіб «Стандарт».

Запущено в експлуатацію блоки автоматизації процесу врегулювання збитків, регресної діяльності, маркетинговий блок CRM, контур автоматизації call-центру програмного комплексу «Універсал».

СК «Країна» увійшла в top-20 компаній-лідерів по збору страхових платежів за підсумками 2008 року.

Листопад

Запущено новий сайт компанії, що дозволило запропонувати клієнтам компанії нові сервіси та послуги.

Компанію акредитовано у одного з найбільших в світі страхового та перестрахового брокера Marsh Ltd. (США).

СК «Країна» стала учасником Добровільного об’єднання страховиків «Будівельний страховий пул».

Жовтень

Запущено проект з впровадження системи IP-телефонії на базі програмного забезпечення Asterisk.

Вересень

Відбувся переїзд головного офісу СК «Країна» у нове приміщення за адресою м. Київ, Кудрявський узвіз, 7, поверх 9, 10.

Липень

СК «Країна» успішно завершила процес реєстрації випуску акцій і збільшила свій статутний капітал на 15,18 млн. грн.

Червень

СК «Країна» стала членом Національного Клубу Страхової Виплати.

Квітень

За договорами добровільного медичного страхування застраховано 10 500 осіб.

Компанія «Грант Торнтон Україна» надала міжнародне аудиторське підтвердження фінансової звітності СК «Країна» за 2007 рік.

Січень

Затверджено стратегію розвитку СК «Країна» на 2008—2010 р.р.

2007

Грудень

Розпочав роботу цілодобовий контакт-центр з телефоном гарячої лінії 8-800-500-467.

Відкрито медичний асистанс з власною диспетчерською службою лікарів-координаторів.

Листопад

Відбулося відкриття двадцять третього регіонального відділу продажу СК «Країна» в м. Рівне.

Вересень

СК «Країна» одержала рейтинг надійності Аа за шкалою РА «Експерт-Рейтинг».

Липень

СК «Країна» уклала договір облігаторного перестрахування майна та вантажів з німецькою перестрахувальною компанією Hannover Re.

Квітень

Отримано нові безстрокові ліцензії Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України на здійснення добровільних видів страхування: № 330222, № 330223, № 330224, № 330225, № 330226, № 330227, № 330228, № 330229.

Березень

Здійснено виплату у розмірі 1,476 млн. грн. за ушкоджений вантаж.

Лютий

СК «Країна» одержала міжнародне аудиторське підтвердження фінансової звітності за 2006 рік від компанії «Грант Торнтон Україна».

2006

Грудень

Страхова компанія «Країна» завершила процес покупки лізингової компанії ТОВ «Богдан-Лізинг», ставши власником більше 50% капіталу лізингової компанії.

Листопад

Затверджено фірмовий стиль страхової компанії «Країна».

Вересень

Відбувся переїзд головного офісу СК «Країна» в приміщення за адресою— Московський проспект, 8, корпус 1.

Липень

СК «Країна» зареєструвала товарний знак.

Червень

СК «Країна» одержала міжнародне аудиторське підтвердження фінансової звітності за 2005 рік від компанії «Грант Торнтон Україна».

Травень

Розпочало роботу управління медичного страхування.

2005

Жовтень

З’явився сайт компанії www.krayina.com

Червень

Відбулося відкриття першого регіонального відділу продажу СК «Країна» в місті Харків. Початок роботи з глобальними перестрахувальними компаніями (GenRe).

Березень

Здійснено першу страхову виплату (7 625 грн.).

Лютий

СК «Країна» отримала асоційоване членство в Моторному (Транспортному) Страховому Бюро України. Свідоцтво № 122 від 24 березня 2005 р.

Січень

Одержано ліцензії Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України № 123682, 123685, 123686, 123687, № 123778, 123966, 123968, 123969 на здійснення добровільних видів страхування.

2004

Грудень

На загальних зборах акціонерів україно-російського СП»Страховий альянс «Меркурій-М» ухвалене рішення про зміну керівництва, юридичної адреси, перейменування й реорганізацію компанії.

Зареєстровано відкрите акціонерне товариство «Страхова компанія «Країна». Шляхом розміщення додаткової емісії акцій за кошти, статутний фонд компанії був збільшений до 10 мільйонів гривень.

1994

Липень

Зареєстровано україно-російське СП «Страховий альянс „Меркурій-М“.

У РОЗДІЛІ:

Акціонерам
Положення
Положення