This version of the page http://1991.vc/team-item/tomkova/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-30. The original page over time could change.
Jordanka Tomkova | 1991

Jordanka Tomkova

INNOVABRIDGE, старший радник

Dr. Jordanka Tomkova є старшим радником та членом ради директорів правління у швейцарській фундації INNOVABRIDGE. Вона отпримала дві ступені магістра, а також доктоський ступінь з політичної науки у Європейському глобальному інституті в Італії за спеціалізацією у е-врядуванні. В даний час вона зацікавлена у впливі та силі соціально відповідальних та стабільних ІТ-іновацій.

Також, вона має досвід роботи у більш нж 15 країнах у складі таких організацій як Швейцарська агенція сприяння розвитку та кооперації, Світовий банк, Міжнародна організація праці, Європейський парламент та Світовий економічний форум. Jordanka надавала свої результати досліджень різноманітним інституціям, в тому числі Оксфордському інституту Інтернету та Європейському глобальному інституту, а також була учасником декількох дослідницьких проектів Європейської унії, що були присвячені електронному грамадському уряду, онлайн проникненню Парлмаентарів у виборчі округи, дорадчим поданням виборців щодо виборів у Європейській унії, та вибірковим екзит-полам.

В даний час в Україні вона є фундованим Швейцарією радником з е-врядуванняя та одним з виконавчих партнерів у фундованій Швейцарією програмі розвитку е-врядування задля посилення відповідальності та рівня залучення (EGAP).