МОН вітає усіх освітян з професійним святом - Днем працівників освіти!

29-09-17, 08:30
Шановні колеги, щиро вітаємо усіх з Днем працівників освіти! У цей день ми дякуємо усім українським освітянам за їхню важку, але важливу та надихаючу працю.
Читати далі...
Теги:

Лілія Гриневич: Ми починаємо масштабну роботу з оновлення законодавства в усіх сферах освіти

28-09-17, 19:38
З набуттям чинності нового Закону «Про освіту» МОН розпочинає широкомасштабну діяльність з оновлення законодавства в усіх сферах освіти. Про це заявила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час зустрічі освітян з Президентом України Петром Порошенком.
Читати далі...
Теги:
    закон про освіту, Лілія Гриневич, міністр освіти і науки

Лілія Гриневич: МОН підтримує ініціативу приєднання України до Декларації про безпеку шкіл

28-09-17, 15:13
В умовах збройного конфлікту всім дітям потрібно гарантувати безпеку та можливість навчатися, тому МОН підтримує ініціативу приєднання України до Декларації про безпеку шкіл. Про це зазначила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич під час круглого столу «Декларація про безпеку шкіл: як захистити право на освіту в умовах збройного конфлікту» сьогодні, 28 вересня 2017 року.
Читати далі...
Теги:

МОН розробляє законопроект щодо стартапів, який передбачатиме для них державну підтримку

28-09-17, 10:31
У МОН завершують перший етап з підготовки законопроекту щодо стартапів – на часі його обговорення в експертному та бізнес середовищі. Про це розповів директор департаменту інноваційної діяльності та трансферу технологій МОН Віктор Шовкалюк під час Всеукраїнського фестивалю інновацій, який проходить в Києві 27-28 вересня 2017 року.
Читати далі...
Теги:
    інновації, фестиваль інновацій, стартап

Ми готові обговорювати імплементацію мовної статті Закону «Про освіту», а текст статті відправимо на розгляд Венеціанської комісії, - Лілія Гриневич

27-09-17, 18:01
МОН направило до Ради Європи листа, де заявило про намір надіслати на експертизу до Венеціанської комісії статтю 7 «Про мову навчання» Закону "Про освіту". Про це розповіла Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час зустрічі з Міністром національної освіти Румунії Лівіу Марьян Попом сьогодні, 27 вересня.
Читати далі...
Теги:
    Румунія, Міністр, Посол, ЗНО
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • >>
  • Остання
Наверх