This version of the page http://itukraine.org.ua/events/azureday-2017-ukraine (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-29. The original page over time could change.
AzureDAY 2017 Ukraine | Асоціація "ІТ України"
  • Українська
  • English
Приєднатися до IT Ukraine Увійти на сайт

Учасники

Раді запросити вас взяти участь у (вже) третій щорічній конференції української спільноти Microsoft Azure - AzureDAY 2017 Ukraine!

 

ПРО КОНФЕРЕНЦІЮ

Наша конференція присвячена переважно хмарним технологіям та суміжним темам.

У програмі 5 окремих технологічних потоків:

- помаранчевий – веб розробка;

- фіолетовий – безпека та адміністрування;

- синій – штучний інтелект та Internet of Things:

- червоний – робота із даними;

- зелений – devops.

Як завжди, усі наші доповідачі – виключно професіонали: Microsoft MVP, хмарні експерти з різних країн світу та України, власники бізнесу, сертифіковані тренери.

AzureDAY 2017 Ukraine відбудеться  9го вересня (субота) 2017 року в готелі President Hotel Kyiv (вул. Госпітальна 12, м. Палац Спорту). 

Вартість квитка на конференцію включає в себе: відвідування конференції, їжа (кава-брейки, перекуси, обід) та afterparty для всіх наших учасників. 

 

Дізнатись більше про конференцію, доповіді і доповідачів, зареєструватись і купити квитки можна на нашому сайті: https://azureday.net/ 

Якщо ви маєте питання, то їх можна задати організаторам на info@azureday.net

 

WORKSHOPS

8го вересня (за день до конференції) ми проводимо день спеціалізованих практичних воркшопів, тренерами на яких виступають доповідачі конференції.

Кожен воркшоп триває цілий день (з 9-00 до 17-00), протягом якого ви під керівництвом тренера опановуєте нові технології та практичні навички.

Перелік воркшопів та інформацію про тренерів ви можете знайти на нашому сайті у відповідному розділі: https://azureday.net/workshops

 

Зверніть увагу, що для відвідування воркшопів вам необхідно купити окремий квиток (про це ви можете дізнатись більше на нашому сайті). Усі воркшопи будуть проходити в різних локаціях, тому ми просимо вас при купівлі квитка обрати, який саме воркшоп ви хочете відвідати.

На кожен воркшоп ми збираємо невелику групу, щоб тренер міг приділити достатню увагу кожному учаснику, і через це кількість квитків на кожну тему обмежена.

 

ПРО AZUREDAY 2016

Минулого року наша конференція AzureDAY 2016 також проходила в President Hotel Kyiv і зібрала доповідачів з 7 країн, 250 учасників з різних міст України, понад 20 Microsoft MVP, студентів і досвідчених спеціалістів з різних сфер… всі вони були об'єднані любов'ю до хмар.

На AzureDAY 2016 була активна партнерська зона, що якнайліпше сприяла нетворкінгу, велика кількість кави, різноманітних смаколиків, ситний обід і багато подарунків від наших спонсорів.

Цього року ми збираємось зробити все ще краще!

 

 

 

Наші партнери вже підготували для вас багато цікавих подарунків:)

Ну і обов’язково залишіться на afterparty: пригощаємо пивом та смаколиками ;)

 

Побачимось на AzureDAY!