This version of the page http://build.kovalska.com/press/news/516/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-29. The original page over time could change.
В ЖИТЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ «ДІБРОВА» ПРОХОДИТЬ ОСТАТОЧНИЙ РОЗПРОДАЖ КВАРТИР
 
Укр Рус

ЖИТЛОВА НЕРУХОМІСТЬ

ЖК ДИНАСТІЯ
Квартири в центрі міста Будинок на Вірменській
Останні готові квартири ЖК Русанівька Гавань
Скоро старт продажів

АКЦІЇ

Будинок на Вірменській
Залишилось 10 квартир ЖК ДИНАСТІЯ
Розстрочка 0%
на 30 місяців
Підписатися на новини

НОВИНИ

27.09.2017 УВАГА! 28 ВЕРЕСНЯ ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ЗМІНЕНО 15.09.2017 УВАГА! 16 ВЕРЕСНЯ ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ЗМІНЕНО 07.09.2017 «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ПРОПОНУЄ РОЗСТРОЧКУ 0% НА 30 МІСЯЦІВ

Новини

26.03.2012

В ЖИТЛОВОМУ КОМПЛЕКСІ «ДІБРОВА» ПРОХОДИТЬ ОСТАТОЧНИЙ РОЗПРОДАЖ КВАРТИР

На останні 7 квартир у житловому комплексі «Діброва», що зведений Промислово-будівельною групою «Ковальська» за адресою вул. Левітана, 3, знижено ціни.

Так, кінцева ціна на трикімнатні квартири площею від 92 до 100 кв. м становить 9 150,00 грн./кв. м.

Скористатися унікальною можливістю остаточного розпродажу та придбати одну з семи квартир за зниженою ціною можна за умови 100% оплати протягом двох тижнів. При розстроченні платежу нараховується 2% щомісячно на несплачений залишок. Окрім того, квартиру можна придбати у кредит за однією зі спільних програм від банків-партнерів.

24-поверховий житловий комплекс «Діброва» знаходиться поруч із однією з найбільших лісо-паркових зон міста. Будинок огортають сади сусідніх приватних господарств, поруч розташований каскад озер Голосіївського парку, а з вікон верхніх поверхів та пентхаусів відкриваються мальовничі пейзажі Дніпра.

Розвинена інфраструктура із зручною транспортною розв’язкою, дитячий майданчик, паркова, автономне опалення та гаряче водопостачання створюють комфортні умови для проживання та ведення власної справи.

Нагадуємо про можливість скористатися програмою лояльності і придбати квартири та офіси в ЖК «Діброва» зі знижкою на повторну покупку за відповідним Сертифікатом.

Прес-служба Асоціації «Промислово-будівельна група «Ковальська»
тел./факс: (044) 591-70-44