This version of the page http://build.kovalska.com/neruhomist/buiding_complex/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-29. The original page over time could change.
Будівельний комплекс
 
Укр Рус

ЖИТЛОВА НЕРУХОМІСТЬ

ЖК ДИНАСТІЯ
Квартири в центрі міста Будинок на Вірменській
Останні готові квартири ЖК Русанівька Гавань
Скоро старт продажів

АКЦІЇ

Будинок на Вірменській
Залишилось 10 квартир ЖК ДИНАСТІЯ
Розстрочка 0%
на 30 місяців
Підписатися на новини

НОВИНИ

27.09.2017 УВАГА! 28 ВЕРЕСНЯ ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ЗМІНЕНО 15.09.2017 УВАГА! 16 ВЕРЕСНЯ ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ЗМІНЕНО 07.09.2017 «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ПРОПОНУЄ РОЗСТРОЧКУ 0% НА 30 МІСЯЦІВ

Будівельний комплекс

Будівельний комплекс ПБГ "Ковальська" створений у 2002 р. і входить до чільної десятки забудовників столиці. На рахунку компанії вже житлові, адміністративні, промислові та інші будівлі, більше 6 500 введених в експлуатацію квартир площею більше 520 000 кв. м. Досвід команди фахівців "Нерухомості від Ковальської" та використання власних будівельних матеріалів дозволяють завершувати об’єкти вчасно та якісно.

"Нерухомість від Ковальської" - це єдина цілісна структура із підприємств та підрозділів, що спеціалізується на виконанні різних етапів будівництва. Компанія надає повний спектр послуг: від розробки проектів, фінансування будівництва, опорядження та експлуатації новобудов до продажу та післяпродажного обслуговування.

Команда фахівців "Ковальської" здатна виконувати завдання будь-якої складності, про що свідчить масштабна забудова мікрорайону Осокорки-Північні та висотне будівництво - найвищий в Україні житловий будинок на 36 поверхів.

Із 2011 р. "Нерухомість від Ковальської" втілює проект "Зелений острів" - на сьогодні це два житлово-офісних комплекси стандарту "комфорт-клас" по вул. Сікорського. Розташовані по сусідству із парком "Нивки", поруч зі станцією метро та проспектом Перемоги, комплекси "Зелений острів" презентують новий стандарт нерухомості, розроблений фахівцями "Ковальської". Комфорт-клас – це закрита прибудинкова територія із дитячим та спортивним майданчиком, підземний паркінг, сучасні матеріали і технології будівництва, інженерні системи та обладнання, продумана внутрішня інфраст руктура, нові стандарти експлуатації та сервісу. А найголовніше - просторі квартири із комфортними плануваннями, зручним розташуванням, збалансованою площею кімнат, кухні, коридорів, балконів.

У 2012 році на честь 10-річчя діяльності "Нерухомості від Ковальської" розпочала будівництво 20-го в своїй історії житлового комплексу "Ювілейний" на проспекті Бажана.

Ці та інші проекти "Ковальська" завершує в чітко встановлені терміни або навіть випереджаючи їх. Таку можливість надає використання будівельних матеріалів власного виробництва ТМ "Бетон від Ковальської", Siltek, "Авеню" та "Авеню Декор". Замкнутий цикл "від Ковальської" - це власні виробничі ресурси: гранітний кар’єр, бетонні заводи, виробничі лінії, транспортні засоби, спеціальне будівельне обладнання та інноваційні розробки. А найголовніше - високопрофесійні менеджери та спеціалісти будівельної індустрії, які працюють на всіх рівнях та в усіх підрозділах "Нерухомості від Ковальської".