This version of the page http://build.kovalska.com/apartment/sikorskogo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-29. The original page over time could change.
Зелений острів-2
 
Укр Рус

ЖИТЛОВА НЕРУХОМІСТЬ

ЖК ДИНАСТІЯ
Квартири в центрі міста Будинок на Вірменській
Останні готові квартири ЖК Русанівька Гавань
Скоро старт продажів

КОМЕРЦІЙНА НЕРУХОМІСТЬ

ПАРКОМІСЦЕ
від 8 200 грн/м² ОФІС
від 17 000 грн/м² СТУДІЯ
від 16 000 грн/м²
Підписатися на новини

НОВИНИ

27.09.2017 УВАГА! 28 ВЕРЕСНЯ ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ЗМІНЕНО 15.09.2017 УВАГА! 16 ВЕРЕСНЯ ГРАФІК РОБОТИ ОФІСІВ ПРОДАЖУ «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ЗМІНЕНО 07.09.2017 «КОВАЛЬСЬКА НЕРУХОМІСТЬ» ПРОПОНУЄ РОЗСТРОЧКУ 0% НА 30 МІСЯЦІВ

Житлова нерухомість

Повернутися до списку
Зелений острів-2
Завершення
будівництва
Введений
 
www.zeleniyostriv.ua
м. Київ,
вул. Сікорського, 37г

АКЦІЇ

Будинок на Вірменській
Залишилось 10 квартир ЖК ДИНАСТІЯ
Розстрочка 0%
на 30 місяців

В 2013 р. під брендом «Нерухомість від Ковальської» розпочато зведення за новим стандартом «комфорт-клас» другого житлового комплексу проекту "Зелений острів". Комплекс буде розташований у Шевченківському районі м. Києва по вул. Авіаконструктора Ігоря Сікорського, 4-6.

До складу комплексу входять чотири 25-поверхових житлових будинки на 944 квартири, дворівневий підземний паркінг на 198 машиномісць та 7-поверхова адміністративна будівля.

Найближчими сусідами новобудови є посольства США та Казахстану, а також один з найбільших у Києві парків – парк «Нивки». Порівняно із центром міста, таке розташування гарантує безпеку і затишок у мікрорайоні, позитивно відбивається на екології, а також дозволяє проводити кожні вихідні на природі.

Лише 3 хвилини на авто відділяють комплекс від зручної транспортної розв’язки – проспекту Перемоги та вул. О. Теліги. Окрім того, майбутнім мешканцям знадобиться лише 10 хвилин пішої прогулянки парком «Нивки», аби дістатися станції метро «Берестейська».

На ділянці в 2,3 га по вул. Сікорського буде створено закриту прибудинкову територію з охороною, системою відеоспостереження та контролю доступу. В центрі комплексу розташується дитячий майданчик з ігровими комплексами для дітей різного віку, а також спортивний майданчик. В свою чергу ігровий комплекс буде оточений зонами для відпочинку з клумбами, газонами і лавочками. Окрасою комплексу є три столітніх дуби, довкола яких передбачено створення додаткових місць для відпочинку.

Зведення, внутрішнє та зовнішнє оздоблення комплексу передбачено із застосуванням будівельних матеріалів виробництва ПБГ «Ковальська», а також інших провідних виробників - від комбінованих фасадів до швидкісних ліфтів. Індивідуальні архітектурні рішення та кольорова гама фасаду будинків створюють стриманий сучасний імідж новобудови.

Запорукою успіху нового проекту на ринку є комфортні планування квартир, розробці яких фахівці «Нерухомості від Ковальської» приділили багато уваги. Так, площа 1-кімнатних квартир починається від 43 кв. м, 2-кімнатних – від 64 кв. м, та 3-кімнатних – від 86 кв. м.

Будівництво житлового комплексу завершено у III кварталі 2014 року. 23 вересня 2014 року отримано сертифікат відповідності закінчення будівництва об’єкту ЖК «Зелений острів-2». Об’єкт здано вчасно, готовність до експлуатації 100%, а якість будівельних робіт – на найвищому рівні.

Офіційний сайт

Галерея

 
 

Хід будівництва