This version of the page http://www.agromage.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-29. The original page over time could change.
Главная | Agromage.com
Главная
[26 сентября 2017 г.] Пресс-релиз
DuPont Pioneer продолжает инвестировать в украинское производство семян
Сегодня мы празднуем дальнейший шаг в отношениях между Pioneer и Украиной, которые до сих пор обеспечивали устойчивое развитие местного сельского хозяйства. Наш подход заключается в том, чтобы инвестировать в Украину в интересах украинского сельского хозяйства с целью раскрытия его полного потенциала. Наша компания глубоко привержена поставлять продукцию наивысшего качества украинским фермерам.
[Актуально] Зерновые / Пшеница
Вплив органічних і мінеральних добрив на розвиток хвороб листя пшениці озимої
Упродовж 2013-2015 рр. в патогенному комплексі хвороб листя пшениці м’якої озимої переважав септоріоз листя, а борошниста роса виявлялася періодично. Розвиток борошнистої роси був низьким, рівень розвитку септоріозу залежно від фону живлення становив від 13,4-17,8 % в 2014 р. до 5,2-9,9 % в 2015 р.
[Актуально] Зерновые
Бактерії для озимих
На сьогодні особливо актуальними і найбільш затребуваними є технології вирощування озимих культур (пшениці, ячменю, ріпаку) із застосуванням біопрепаратів. Саме це дає можливість найкраще підготувати рослини до перезимівлі та розкрити сортовий потенціал кожної сільськогосподарської культури з метою отримання вищої продуктивності посіву та якісних показників продукції що веде до підвищення рентабельності.
[Актуально] Зерновые / Пшеница
Особливості формування показників якості зерна пшениці озимої залежно від агротехнічних прийомів вирощування
Важливе значення у агротехніці вирощування пшениці озимої має не лише зернова продуктивність рослин, але і її якість. Зазвичай про якість пшениці судять по її придатності для виробництва певної продукції. Майже вся пшениця використовується, головним чином, на харчування людини у вигляді борошна або крупи. Якість зерна пшениці озимої характеризується багатьма показниками: фізичними, хімічними, технологічними.
[Актуально] Зерновые / Пшеница
Формування продуктивності колоса рослин пшениці озимої залежно від строку сівби та норми висіву
У статті представлені результати досліджень, проведених протягом 2007–2009, 2014 рр. на дослідному полі ХНАУ ім. В. В. Докучаєва щодо впливу застосування різних строків сівби та норм висіву на варіабельність показників продуктивності колоса різних систем стебел пшениці м’якої озимої сорту Астет.
[Актуально] Зерновые / Пшеница
Вологозабезпеченість грунту та продуктивність різновікових рослин пшениці озимої в зоні південного Степу
Наведено експериментальні дані та результати метеорологічних спостережень Запорізької ДСГДС, яка розташована в зоні південного Степу України. На основі багаторічних досліджень проведено глибокий аналіз впливу запасів продуктивної вологи в ґрунті на урожайність пшениці м’якої озимої в умовах глобального потепління клімату.