This version of the page http://pravda.if.ua/cat-1-p3.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-28. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Політика
Попередня сторінка Наступна сторінка

Олександр Сич зустрівся з аташе з питань оборони Посольства Австрійської Республіки в Україні Еріхом Сімбюргером (фото)15 вересня, 11:56

Голова обласної ради Олександр Сич зустрівся з аташе з питань оборони Посольства Австрійської Республіки в Україні Еріхом Сімбюргером. Візит аташе на Прикарпаття є реакцією на лист голови обласної ради в Посольство Австрії щодо налагодження співпраці в частині вшанування поховань австрійських вояків часів Першої світової війни.

Проблемні питання дорожньої галузі Олег Гончарук обговорив з т. в. о. голови правління ДАК «Автомобільні дороги України» Романом Косинським15 вересня, 10:45

Голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук зустрівся з т. в. о. голови правління Державної акціонерної компанії «Автомобільні дороги України» Романом Косинським. Посадовці обговорили стан та перспективи розвитку дорожньої галузі Івано-Франківщини на найближчий період.

Чотири країни звернуться в ОБСЄ через український закон про освіту15 вересня, 9:48 | Коментарів: 2

Глави МЗС Болгарії, Угорщини, Греції і Румунії підписали листа главі МЗС України, де висловили занепокоєння через новий закон про освіту.

Рада ЄС продовжила санкції проти Росії ще на півроку15 вересня, 8:24

Рада ЄС офіційно продовжила санкції проти фізичних осіб та компаній, причетних до порушення територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України.

США нададуть Україні партію військових автомобілів, - посол15 вересня, 7:05 | Коментарів: 1

Чергова партія армійських автомобілів "Хамві" надійде в Україну зі США

Делегація з м.Івано-Франківська взяла участь у форумі міст-партнерів у м. Зєльона Гура, Республіка Польща (фото)14 вересня, 15:56

8-10 вересня офіційна делегація м. Івано-Франківська у складі члена виконавчого комітету Дмитра Демківа, начальника управління економічного та інтеграційного розвитку Надії Кромкач, начальника відділу розробки проектів і програм реформування житлово-комунального господарства управління залучення інвестицій департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Галини Овенко, начальника відділу інформаційних технологій та комунікативної роботи управління адміністративних послуг (ЦНАП м. Івано-Франківськ) Богдана Шпакодрая, відвідала місто-партнер Зєльона Гура, Республіка Польща.

Нардеп Лещенко розповів про свій "медовий місяць" у Грузії (фото)14 вересня, 15:38

Депутат Сергій Лещенко з дружиною Анастасією Топольською після свого весілля 9-го вересня гайнули до Грузії.

Італійська газета «відрізала» Крим від України (фото)14 вересня, 14:05 | Коментарів: 1

Італійська спортивна газета не вважає Крим українським. Пише «Главком»

Високі зарплати, пропаганда та ресторан. На що витрачає державні кошти «Самопоміч»14 вересня, 13:36

За перше півріччя лише сума гендерного «бонуса» для партії Садового склала більше 22 млн. Пише «Главком»

Команди Порошенка й Яценюка домовляються про об’єднання14 вересня, 13:04 | Коментарів: 1

Уже кілька тижнів команди Петра Порошенка й Арсенія Яценюка ведуть переговори про об'єднання у єдину партію для участі у виборах.

Потенційна Городенківська ОТГ втратила 40 млн.14 вересня, 12:46

Таку думку висловив директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрій  Стефанчук під час інформаційної зустрічі з лідерами потенційної Городенківської ОТГ, на якій було обговорено перспективи її утворення.

На Прикарпатті стартував виборчий процес у 8 ОТГ14 вересня, 12:15

Виборчий процес стартував у 201 об’єднаній територіальній громаді.

Трамп вдев'яте став дідусем: опубліковано фото немовляти13 вересня, 16:30

Президент США Дональд Трамп став вчергове дідусем – у його родині народився вже дев'ятий внук.

У німецькому журналі "Focus" назвали президента Росії Володимира Путіна "собакою".

Повноважний посол Королівства Данії в Україні Рубен Медсен відвідав Івано-Франківщину (фото)13 вересня, 13:25 | Коментарів: 1

12 вересня перший заступник голови обласної державної адміністрації Марія Савка та Повноважний посол Королівства Данії в Україні Рубен Медсен завітали з робочим візитом до ТзОВ «Даноша» в селі Копанки Калуського району.

У книгарні Верховної Ради продається сепаратистська література (відео)13 вересня, 13:04

Серед авторів сепаратистських книг - Дмитро Табачник, Георгій Крючков, Володимир Корнілов. Пише «Главком»

Порошенко зробив гучну заяву про сільську медицину (відео)13 вересня, 12:35 | Коментарів: 1

Порошенко пообіцяв реформувати сільську медицину, виділивши 14 мільярдів гривень.

Слідом за Саакашвілі до України може повернутися ще один політик13 вересня, 11:34

Колишній заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан найближчим часом може повернутися з Ізраїлю до України.

Росія готує зміну керівництва "ДНР"13 вересня, 11:02

В окупованому Донецьку пройшла нарада так званих "адміністрацій керівників" терористичної "ДНР" та їх російських кураторів. Одна з тем обговорення – зміна керівного складу псевдореспубліки.

Віце-прем'єр: Україна наблизилася до прийняття США рішення про надання летальної зброї13 вересня, 9:44 | Коментарів: 1

Віце-прем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе заявила, що Україна наблизилася до прийняття рішення США про надання летального оборонного озброєння.

Олег Гончарук та Ертурул Апакан обговорили основні напрямки співпраці владних структур Прикарпаття та місії ОБСЄ12 вересня, 19:09

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук провів зустріч з Головою Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертурулом Апаканом. Участь у ній взяли заступники Голови та керівники структурних підрозділів ОДА, керівники силових структур області.

Олег Гончарук підписав Меморандум щодо спорудження вітрових електричних станцій12 вересня, 16:17 | Коментарів: 1

Сьогодні голова облдержадміністрації Олег Гончарук підписав Меморандум про співробітництво у сфері розвитку вітроенергетики в Івано-Франківській області із ТОВ «КЛІАР ЕНЕРДЖІ-ІВАНО-ФРАНКІВСЬК». Згідно з документом, вітрові електричні станції заплановано побудувати на території Перегінської селищної ради та Липовецької сільської ради Рожнятівського району, Брошнівського та Осмолодського лісового господарства.

Рух «Справедливість» рішуче засуджує масові затримання і репресії активістів, які 10 вересня були на КПП «Шегині»12 вересня, 15:38 | Коментарів: 7

Сьогодні затримали активіста Руху Нових Сил Саакашвілі з Черкас Андрія Котиченка. Майданівця, який у 2014 році відстоював волю і прагнення українського народу до демократії і справедливості, як злочинця під вартою везуть до Львова. А 11 вересня 15 представників МВС затримали Олександра Бурцева з Івано-Франківська.

Велика політтехнологічна помилка Тимошенко 12 вересня, 12:35 | Коментарів: 2

Банкова довго не могла знайти, за що саме «мочити» Юлю...

Неймовірні пригоди Саакашвілі та їх наслідки12 вересня, 12:03 | Коментарів: 1

Як очільник «Руху народних сил» проривався до України. Пише «Главком»

Попередня сторінка Наступна сторінка