This version of the page http://itukraine.org.ua/news/it-awards-ukraine-2017 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-27. The original page over time could change.
IT Awards Ukraine 2017 | Асоціація "ІТ України"
  • Українська
  • English
Приєднатися до IT Ukraine Увійти на сайт

Учасники

Шановні друзі!

Поспішаємо повідомити вам - від сьогодні стартує щорічна галузева відзнака ІТ Awards Ukraine!

 

У цьому році конкурс змінює свій формат. SoftServe залишається Ініціатором та власником формату, а також організатором церемонії нагородження. А за процес формування журі та визначення переможців відповідає Асоціація «ІТ України».

 

«В Україні зріла ІТ-спільнота і конкурс ІТ Awards Ukraine за 5 років свого існування завоював довіру та прихильність українських ІТ-спеціалістів й перетворився на престижну галузеву відзнаку, чим ми дуже пишаємось, – коментує директор департаменту HR Marketing SoftServe Анна Сологуб. – Донедавна наша компанія була відповідальною за всі етапи конкурсу ІТ Awards Ukraine. Однак враховуючи масштаб події, ми готові передати конкурс в руки незалежної галузевої організації – Асоціації «ІТ України».

 

Асоціація «ІТ України» вже сформувала організаційний  комітет конкурсу. Наразі його складають наступні представники індустрії:

 

Ян Кейл – Infopulse, VP Marketing

Тетяна Ладуба – Luxoft, Marketing Manager

Надія Матухно – EPAM, TA Marketing Manager

Олександра Говоруха – Ciklum, PR Manager

Катерина Шевцова – Lohika, PR Specialist

Анна Коваль – SBT Systems,  Marketing Executive

Ніна Каменщікова – Svitla Systems, PR Manager

 

Їх основним обов’язком є формування журі конкурсу за дев’ятьма  номінаціями: Quality Assurance, Project Management, Software Engineering,  Software Architecture, Business Analysis, ІT Eduсation, UI Design, Product Management, Cyber Security.

 

Та забезпечити дотримання принципів об’єктивності та прозорості у процесі відбору переможців разом з юридичним партнером конкурсу Arzinger.

 

Павло Ходаковський, партнер Arzinger: «Це честь для нас виступати гарантами прозорості ІТ Awards Ukraine. Ми, як юридичні партнери, готові докласти максимум зусиль, щоб забезпечити прозорість та відкритість конкурсу».

 

Від сьогодні оголошуємо набір експертів до складу журі! Якщо Ви бажаєте стати одним із суддів конкурсу - реєструйтеся за посиланням

http://itawards.ua/apply/nomination/uk/jury

 

Ваша кандидатура буде розглянула нашим комітетом. У члени журі будуть обрані 3-5 найкращих претендентів у кожній з номінацій.

 

А період прийому заявок від номінантів ІТ Awards Ukraine 2017 – з 01 до 28 липня

 

Переможці конкурсу будуть оголошені 16 вересня на урочистій церемонії нагородження, що відбудеться після щорічної конференції IT Weekend Ukraine 2017.

 

 

Детальніше згодом.

Слідкуйте за новинами конкурсу!

 

 

 

Додати новий коментар