This version of the page http://itukraine.org.ua/zustrichi-top-menedzheriv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-26. The original page over time could change.
Зустрічі ТОП-менеджерів | Асоціація "ІТ України"
  • Українська
  • English
Приєднатися до IT Ukraine Увійти на сайт

Учасники

Поінформованість в сучасних умовах — конкурентна перевага для будь-якого бізнесу.  “ІТ України” всіляко сприяє взаємній комунікації керівництва ІТ-компаній, які є членами Асоціації, і проводить регулярні зустрічі ТОП-менеджерів з метою обговорення ситуації на ринку, визначенню позиції по важливим для галузі поточним питанням, отриманню консультацій щодо змін законодавства та регуляторних норм та ін. 

Задля обговорення ситуації в ІТ галузі, вироблення рішень щодо вирішення поточних проблем та визначення перспектив розвитку Асоціація вже два роки поспіль проводить Український Software Development Форум. У фокусі дискусії – усе необхідне для прийняття рішень на рівні ТОП менеджменту ІТ компанії: економічна ситуація у країнах потенційних замовників та конкурентів, динаміка ринку ІТ-праці в країні, нові рецепти успіху sales&client development, кейси з вирішення нестандартних управлінських задач в галузі ІТ, державна політика щодо галузі. Заплановано провести цей Форум і в кінці 2015 року.

Крім того, Асоціація періодично проводить семінари-практикуми для спеціалістів  фінансового та юридичного профілю ІТ компаній з актуальних питань регулювання та діяльності галузі. Так, у кінці 2012 року було проведено семінар "Law & Accounting crash test – а у Вас все правильно в бухобліку та фінансах!?" щодо ключових змін у правових нормах ведення ІТ бізнесу (побудова системи роботи з СПД для ІТ компанії, практичний досвід проходження перевірок контролюючих органів, трансферне ціноутворення, нюанси зовнішньоекономічної діяльності в ІТ сфері та ін.), а у 2014 році – "Law&Finance Debugging 2014", де розглядалися зміни у валютних  операціях, розкриття кінцевого власника, податкове законодавство, мобілізація та інші регуляторні проблеми.