This version of the page http://itukraine.org.ua/zayava-na-vstup-v-asociaciyu (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-26. The original page over time could change.
Заява на вступ в Асоціацію | Асоціація "ІТ України"
  • Українська
  • English
Приєднатися до IT Ukraine Увійти на сайт

Учасники

Участь в Асоціації сприяє встановленню і підтриманню взаємної довіри, контактів керівників і фахівців комерційних організацій, надійності та ділового партнерства. Асоціація проводить роботу для найкращої реалізації інтересів її членів, з організації інформаційної, консультативної та методичної допомоги членам Асоціації.

Існує три рівні членства: дійсне, асоціативне і академічне. Асоціативне членство дає можливість охопити широке коло регіональних і невеликих компаній, а академічне передбачено для ВНЗ та НДІ.

Асоціація зацікавлена ​​в розширенні складу своїх учасників. Членство в асоціації є відкритим. В теперішній час членами Асоціації являються більше 40 провідних ІТ компаній України.

Переваги членства в Асоціації "Інформаційні технології України".
1. Розміщення інформації про компанію на сайті Асоціації.
2. Прямий доступ до інформації, що розсилається всередині Асоціації (новини, посилання, запрошення на заходи).
3. Істотні знижки на різні українські та міжнародні заходи (форуми, конференції та ін.), що організовуються Асоціацією та/або її партнерами.
4. Участь в організованих Асоціацією В2В зустрічах і переговорах з представниками іноземного бізнесу чи окремих компаній.
5. Підключення до різних програм та проектів міжнародного співробітництва по лінії Асоціації.
6. Участь у дослідженнях, які проводить Асоціація, а також її члени, щодо стану та перспектив розвитку ІТ ринку та індустрії, отримання зведених їх результатів.
7. Ініціювання досліджень з актуальних для ІТ компаній питань. 
8. Отримання кваліфікованої юридичної допомоги щодо захисту своїх прав та інтересів в державних органах (у т.ч. по лінії податкових органів).
9. Участь у розробці та вдосконаленні нормативних документів, що регулюють діяльність ІТ компаній. 

                                          Подати заявку на вступ до Асоціації можна через форму зворотнього зв`язку

Файли