This version of the page http://www.1plus1.ua/casting/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-26. The original page over time could change.
Кастинг 1+1 ПРОДАКШН
КАСТИНГИ 1+1 ПРОДАКШН
Дізнайтеся все про кастинги 1+1 Продакшн - правила нових проектів,
вимоги до кандидатів та як заповнити заявку на участь.
1+1 Продакшн шукає цікавих героїв, які готові змінити життя на очах у всієї країни.
Щоб взяти участь у кастингу, авторизуйтесь на сайті та оберіть бажаний проект.
Життя починається з голосу
УВАГА!!! Ми продовжуємо прослуховування до проекту "Голос країни"! За рішенням творців шоу вік учасників понижено до 16-ти років (за наявності паспорта).

Фінальні кастинги відбудуться:

12-13 серпня 2017 року

за адресою: м.Київ, ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільон №12.
Реєстрація участників : з 10-00 до 17-00

З собою мати власний паспорт, а також фонограми пісень у мр3 форматі на флешці у окремій папці під назвою «Голос» . Вибирайте для виконання 4-5 різножанрових композицій, що максимально розкривають Ваш вокальний потенціал та харизму: оригінали або кавер-версії відомих хітів різних років – від сучасних лідерів радіо-чартів до популярних композицій минулих років. Намагайтеся вибрати пісню, яку раніше ще ніхто і ніде не співав так добре, як Ви.
Бажаний хронометраж фонограм – 1 хв 30 сек, без довгих вступів та програшів.
Телефон для довідок – +38067 334 78 51

"Голос країни" - адаптація голландського формату "The Voice". Проект, який став легендою у 66 країнах світу. Україна та США першими адаптували проект після голландців. Нині це шоу з неймовірним успіхом транслюється майже у півсотні країнах світу.

ЕТАПИ ШОУ
«Попереднє прослуховування». Етап прослуховування, який не є ефірним. Під час цього етапу потенційні учасники проходять попереднє прослуховування у продюсерів проекту. На кастингу чекаємо усіх бажаючих віком від 16 років. Претендентам необхідно підготувати 5-6 «мінусовок» різножанрових пісень на різних мовах, з якими вони хотіли б виступити на сліпому прослуховуванні.
"Вибір на осліп". Найнепередбачуваніший та водночас найемоційніший етап шоу "Голос країни" під час якого легендарні тренери сидять спиною до сцени і оцінюють виключно голос та харизму кожного учасника. Повірте, унікальний голос наші наставники в змозі почути навіть із заплющеними очима!
"Бої". Тренер розділяє учасників своєї команди на дуети, які змагатимуться за подальшу участь у шоу. Кожен дует отримує композицію, яку має виконати на "вокальному рингу". Виступи проходять у форматі битви, де кожен конкурсант до останнього буде боротися за своє право лишитися в команді улюбленого наставника.
"Нокаути". Найдраматичніший етап шоу, остання можливість лишитися в шоу "Голос країни". Учасники, які залишилися в проекті після вокальних битв, розподіляються наставником на пари та співають поодинці. Таким чином, після непередбачуваного нокауту, до прямого ефіру проходять лише кращі з кращих!
"Живі ефіри". Найяскравіший завершальний етап шоу. Це буде шоу, якому немає рівних! Нарешті улюбленці всієї країни вийдуть на сцену своєї мрії, сцену шоу "Голос країни", та отримають унікальну можливість попрацювати з найкращими сценаристами, режисерами, хореографами, стилістами. Хто з учасників стане переможцем, визначають глядачі шляхом SMS-голосування. На цю мить, затамувавши подих, чекатиме вся країна!!! Хто знає, можливо наступним станеш саме ти!

Якщо Вам вже виповнилось 16 років, чекаємо на Ваші анкети!
ВЗЯТИ  УЧАСТЬ
Життя починається з голосу.
УВАГА!!! Кастинги проекту Голос.Діти у 2017 році ЗАВЕРШЕНО





Правила кастингу:

Батькам з собою мати власний паспорт та свідоцтво про народження дитини, а також фонограми пісень у мр3 форматі на флешці у окремій папці під назвою «Голос.Діти» . Вибирайте для виконання 4-5 різножанрових композицій, що максимально розкривають вокальний потенціал та харизму дитини: оригінали або кавер-версії відомих хітів різних років – від сучасних лідерів радіо-чартів до популярних композицій минулих років. Намагайтеся вибрати пісню, яку раніше ще ніхто і ніде не співав так добре, як Ваша дитина.
Бажаний хронометраж фонограм – 1 хв 30 сек, без довгих вступів та програшів.
Телефон для довідок – +38067 334 29 84

«Голос діти» - це єдине вокальне дитяче шоу України.
Цей проект - адаптація голандського формату компанії Talpa «The Voice Kids». Учасниками є діти віком від 7 до 14 років. Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина прийняла участь у проекті, Вам необхідно заповнити форму та прийти до нас на «попереднє прослуховування» - етап прослуховування, який не є ефірним. Під час цього етапу потенційні учасники проходять прослуховування у продюсерів проекту. Претендентам необхідно підготувати 5-6 «мінусовок» різножанрових пісень на різних мовах, з якими вони хотіли б виступити на сліпому прослуховуванні.
За правилами шоу, з ними працюють зіркові наставники, які репрезентують різні стилі музики. Тренери формують свої команди під час «вибору наосліп», орієнтуючись тільки на вокальні дані, адже вони сидять спиною до конкурсантів. Після того, як кожен із наставників сформував свою команду, кращі з кращих мають пройти ще три етапи: «вокальні бої», півфінал та фінал. Переможець проекту обирається шляхом глядацького голосування та отримує звання дитячого «Голосу країни».

«Голос діти» - проект, який дарує надію, адже життя починається з голосу!
ВЗЯТИ  УЧАСТЬ
Всі казки закінчуються весіллям, а наша тільки починається
Ви втомилися від самотності?
Намагаєтеся створити сім’ю, але усі спроби закінчуються фіаско? І кожна твоя симпатія не виправдовує сподівань?

Тоді проект «Одруження наосліп» - це твій унікальний шанс!

Соціальний експеримент, у якому двоє людей, які, на думку експертів, ідеально підходять один одному, одружуються наосліп та мають можливість створити реальну та щасливу родину.
Наші експерти не гарантують 100% результат, проте зроблять все аби допомогти вам створити ідеальну сім’ю!

Після одруження молодята мають тиждень, аби зрозуміти, чи можуть вони насправді стати родиною.

Всі казки закінчуються весіллям, а наша, навпаки, лише починається.

Якщо вам уже виповнилось 18 років і ви бажаєте створити ідеальну сім’ю, одружившись наосліп, чекаємо на вашу анкету!
ВЗЯТИ  УЧАСТЬ
Хто головний у родині?
З діда-прадіда йде одвічна суперечка між чоловіками і жінками - хто в родині головний? Шоу "Міняю жінку" знає спосіб, як це зясувати!
Улюблене шоу "Міняю жінку" стало справжнім довгожителем українського телебачення. "Міняю жінку" - документальне реаліті-шоу, де немає жодних постановок, жодного моделювання ситуацій, жодних підставних артистів і декорацій. Усе справжнє. Звичайні сім'ї, звичайні люди, звичайні мами. За умовами формату, дві сім'ї міняються на тиждень дружинами.
Основний принцип нового сезону залишається тим самим: мінятися хазяйками дому будуть контрастні сім'ї: з різним соціальним станом, світоглядом, ставленням одне до одного та до інших людей, до роботи та до кар'єри.
ВЗЯТИ  УЧАСТЬ
Щасливі наречені або безжальні конкурентки.
«4 Весілля» — реаліті-шоу, створено по британському формату "Four Weddings".
«4 Весілля» - найпопулярніше весільне шоу країни. В кожному випуску беруть участь чотири дівчини-нареченні, котрі змагаються одна проти одної за головний приз - незабутній медовий місяць. Кожна з учасниць відвідує весілля своїх конкуренток,занурюючись в атмосферу кожного з 4-х свят.
Після кожного зі свят учасниці-гості оцінюють весілля та виставляють бали по 4-м категоріям:
• місце проведення (від 0 до 25)
• весільна сукня (від 0 до 25)
• меню (від 0 до 25)
• загальне враження (від 0 до 50)
Після всіх чотирьох весілль бали сумуються, та нареченна, весілля якої в сумі отримало найбільший бал, відправляється в незабутню романтичну весільну подорож разом зі своїм чоловіком. Участь в шоу - це прекрасна можливість продемонструвати свій смак та стати прикладом для всієї країни в організації найхвилюючої події та красивого свята, для того, щоб воно запам'яталося на все життя.
ВЗЯТИ  УЧАСТЬ
Скриня ідей
Бажаєте запропонувати «1+1 Продакшн» власну ідею телевізійного шоу або дізнатися, чи буде вона потенційно цікавою? Якщо вас переповнюють ідеї нових програм і форматів, «1+1 Продакшн» створює скриню ідей для ваших професійних креативних пропозицій.
Що ми чекаємо? Будь-які ідеї нових шоу, телевізійних форматів, серіалів, якщо ви вважаєте, що вони насправді свіжі і триматимуть глядача прикутим до телевізора. Утім, перед тим, як відправити нам свою пропозицію, дайте для себе відповідь на ці питання:
1) В чому унікальність ідеї, і хто і чому це дивитиметься?
2) Де у вашій історії початок, середина і кінець?
3) Де конфлікт в історії?
Маєте відповіді на ці питання? Тоді викладайте вашу пропозицію у .doc файлі і надсилайте на цю адресу*:

prod.materials@production.1plus1.tv

Назва файлу повинна бути наступного формату: «ММ-ДД-РІК-жанр-прізвище автора.doc», де дата збігається з днем відправлення повідомлення.
Вгорі першої сторінки знов вкажіть ваше прізвище і контактні дані. Напишіть відповіді на поставлені вище три питання в якості вступу до вашої пропозиції.
Далі вкажіть:
- Назву і жанр (не забувайте, що в наш час жанри змішуються, тому знайдіть адекватне вашій пропозиції визначення).
- Формальні характеристики вашого шоу (хронометраж, кількість епізодів, тайм-слот, ЦА і канал, на якому воно повинно виходити, тощо).
- Короткий синопсис.
- Елемент вашого шоу, який тримає всі складові разом у неповторному форматі.
- Опис героїв.
- Якщо ви подаєте ідею серіалу, опишіть сетінг, арки основних героїв і драматичні лінії.
- Якщо ваша ідея схожа на існуючі формати, вкажіть, на які, і чим вона відрізняється?
Наприкінці документу одним абзацем розкажіть про ваш творчий досвід, що вже ви зробили, з якими каналами (програмами) співпрацювали. Якщо це ваша перша спроба ідеї телевізійного шоу, будь ласка, вкажіть, чим ви займаєтесь, хто по професії, яка у вас освіта. Нам цікава не тільки ідея, але й хто за нею стоїть.
Ваша пропозиція повинна міститись щонайбільше на 2-х сторінках. Відділ розробок спільно з продюсерами «1+1 Продакшн» розглянуть її якомога скоріше, утім ми не гарантуємо, що відреагуємо на кожну пропозицію. З авторами ідей, які нас зацікавлять, ми зв’яжемося упродовж трьох місяців. Ми не коментуємо надіслані пропозиції і не вступаємо у творчі суперечки із авторами.
«1+1 Продакшн» зацікавлений у знаходженні нових цікавих авторів телепрограм, тому, надсилаючи нам ідею, ви гарантуєте, що є її автором. Разом з тим, ви усвідомлюєте, що «1+1 Продакшн» та інші компанії «1+1 Медіа» не несуть жодних зобов’язань перед вами.
Бажаємо вам удачі і чекаємо на ваші пропозиції!

* відправляючи будь-які матеріали на адресу prod.materials@production.1plus1.tv, ви погоджуєтесь прийняти умови розгляду вашої заявки, викладені

в цьому документі.



Копіювати в буфер
Голос Країни
2017-01-23 - 2017-12-31
Голос Діти
2017-01-23 - 2017-12-31
Одруження наосліп
2017-01-23 - 2017-12-31
Міняю жінку
2017-01-23 - 2017-12-31
4 весілля
2017-01-23 - 2017-12-31
Скриня ідей
2016-05-30 - 2017-12-31