This version of the page http://lucl.kiev.ua/index.php?limitstart=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-25. The original page over time could change.
Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Мобільна версія Версія для слабозорих

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

Виставка-презентація "Подорож бібліотеками України" представлена у читальному залі

25-09-2017 Про найбільші бібліотеки України, їх історію та сучасне життя розповідає віртуальна бібліографічно-інформаційна виставка-презентація "Подорож бібліотеками України", створена працівниками читального залу напередодні Всеукраїнського дня бібліотек.

Вітаємо колег з прийдешнім професійним святом і запрошуємо усіх 28 вересня взяти участь у Дні фахівця, в рамках якого буде широко представлена і обговорена нова література про діяльність бібліотек у новітніх умовах. Запрошуємо до обміну думками бібліотекарів і користувачів.


Анонс! Скайп-зустріч "Нас поєднало Лесине ім'я"


Анонс! Продовжуємо мандрівку провулками Кудрявця

26 вересня о 13.00 відділ краєзнавчої літератури та бібліографії в рамках проекту УБА  "Прогулянки улюбленим містом" разом із екскурсійним бюро "Скороход" та екскурсоводом  Людмилою Шевченко з нагоди Дня вчителя  для педагогічного колективу Будинку  дитячої та юнацької творчості "Шевченківець" проводить авторську місцево-оглядову екскурсію "Кудрявець вчить та надихає".

Усі, кому цікава історія нашого міста, можуть приєднатися до групи.

Чекаємо за адресою: вул. Володимира Винниченка, 16

Тел. для довідок: 486-00-77


Перше засідання жіночого клубу

21-09-2017 У бібліотеці відбулося перше засідання  жіночого клубу "Слово жінки", тему якого присвятили силі жіночої співпраці.
Керівник клубу Анна Земко та усі присутні ділилися думками, міркували про те, в чому є жіноча сила, чи варто об’єднуватися жінкам і, власне, домовлялися про співпрацю.
На зустрічі були присутні представники жіночих об’єднань Києва та області, творчі особистості, поети, художники. Спілкування виявилось цікавим і натхненним, а на завершення зустрічі послухали і заспівали українські пісні разом із гуртом «Слово жінки».
Жінок з активною життєвою позицією запрошуємо стати учасником майбутніх засідань клубу. Слідкуйте за анонсами на сайті.

 


Більше статей...

  • Театральний сезон відкрито! Cлідкуйте за анонсами
  • "Тим, хто вивчає німецьку" – виставка з нагоди Європейського дня мов
Powered by Web-It.kiev.ua