This version of the page http://itukraine.org.ua/news/prezentaciya-systemy-elek (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-22. The original page over time could change.
Презентація Системи Електронного Документообігу | Асоціація "ІТ України"
  • Українська
  • English
Приєднатися до IT Ukraine Увійти на сайт

Учасники

10 березня у приміщенні Українського Дому відбудеться презентація Системи Електронного Документообігу (СЕД), яку було розроблено IT-спеціалістами Адміністрації Президента України  та адаптовано до використання будь-якими державними інституціями чи органами влади в державі.  СЕД – черговий крок до впровадження повноцінного електронного урядування (e-government).

Ми готові передати розробку для безкоштовного впровадження державним інституціям, які виявлять бажання та політичну волю.  10 березня  ви зможете ближче познайомитись із системою та її розробниками, які розкриють потенціал СЕД та нададуть відповіді на усі запитання.

СЕД вже працює в АПУ вже більше року у форматі пілоту. За цей час у системі зареєстровано понад 92 тисячі документів та 527 користувачів – співробітників та інтернів Адміністрації Президента.

Якщо Ви зацікавлені прийняти участь у презентації, просимо Вас зареєструватись за посиланням.

Вам буде надіслано підтвердження участі. Кількість учасників презентації обмежена!

Коротко про СЕД

Система надає доступ до розвинутої аналітики та звітності, які дозволяють аналізувати бізнес-процеси та приймати ефективні управлінські рішення.

СЕД також дозволила:

1.       На 80% підвищити оперативність опрацювання вхідних документів;

2.       Швидкий пошук документу за номером, темою або контекстом;

3.       Можливість спільної паралельної роботи над одним документом без його дублювання та паралельного існування різних версій документу;

4.       Забезпечити безпеку та розмежування доступу. Відслідковувати усі зміни документів та авторів цих змін.

5.       Забезпечити мобільність.

Більш детальну інформацію про СЕД можна знайти на сайті:  http://sed.reforms.in.ua/

Новини асоціації

Додати новий коментар