Головна


«БЕЗПЕКА» — провідна та найбільша в Україні виставка технічних засобів і обладнання для забезпечення безпеки життєдіяльності, технічної функціональності, збереження і захисту об’єктів і протипожежного захисту. Проходить за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства оборони України, Служби безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій та профільних галузевих і громадських організацій.

Щорічно у виставці беруть участь близько 150 вітчизняних та зарубіжних підприємств і компаній, відвідують майже 6 500 фахівців з усіх регіонів України. Більше інформації дивіться у Підсумках 2016.

Виставка «БЕЗПЕКА» — ефективний майданчик для ознайомлення фахівців з новітніми технологіями і розробками, презентації та поширення власної продукції на українському ринку, налагодження нових контактів, пошуку та залучення нових клієнтів, збільшення обсягів продажів тощо.

Реагуючи на реалії та виклики сьогодення у сфері безпеки, постійно відбуваються зміни і доповнення у тематиці виставки, розробляються та охоплюються нові ринки та сегменти економіки, залучаються до участі нові компанії та запрошуються до відвідування потенційні клієнти і споживачі.

Нові розділи виставки «БЕЗПЕКА 2017»: ІТ-технології: телекомунікації, інформаційна безпека, ЦОД; Автоматизація і безпека будівель.

Програма виставки  — профільні конференції, семінари, круглі столи, що організовуються провідними фахівцями у сфері безпеки, наповнені актуальними темами і питаннями, якими живе галузь.

Відвідувачі виставки — представники підприємств гуртової та роздрібної торгівлі на ринку безпеки, фахівці монтажних організацій, фахівці з експлуатації обладнання для забезпечення безпеки і протипожежного захисту.

Запрошуємо до участі у виставці «БЕЗПЕКА 2017».

Не пропустіть важливу подію, реєструйтеся та отримуйте запрошення!

Організатор «Євроіндекс»
Експоцентр «Наука» НАН України
Галузевий медіапартнер

Підтримка

Інформаційні партнери

Генеральний спонсор
 

DASH.com.ua виступає генеральним спонсором виставки «БЕЗПЕКА 2017»
ТМ «ОКО» презентує на «БЕЗПЕКА 2017» нові GSM-розетки до початку опалювального сезону
«БЕЗПЕКА 2017» отримала офіційну підтримку від Держспецзв’язку
МВС України офіційно підтримує виставку «БЕЗПЕКА 2017»
«БЕЗПЕКА 2017» проходитиме за офіційної підтримки Міноборони України
Інформаційне повідомлення про ВЦ
Всі новини