This version of the page http://itukraine.org.ua/kerivnyctvo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-19. The original page over time could change.
Керівництво | Асоціація "ІТ України"
  • Українська
  • English
Приєднатися до IT Ukraine Увійти на сайт

Учасники

Президент Асоціації "Інформаційні технології України"
Юрій Олександрович Антонюк

Юрій керівник та візіонер компанії ЕРАМ Україна, яка входить в міжнародну корпорацію EPAM Systems. 
Доцент Військової Академії Республіки Білорусь, технічний спеціаліст та підприємець, Юрий більше 20 років працював з технологіями програмування та керував командами з розробки ПЗ. 

До ЕРАМ Білорусь він приєднався в  2000 році в ролі керівника відділу з автоматизації тестування, та за 6 років пройшов шлях до директора з QA та менеджера програми з комадою в декілька сотень спеціалістів для міжнародної корпорації з Кремнієвої Долини. 
В 2006 році було відкрито українське представництво компанії в Києві, яке Юрій очолив з першого року заснування. Фокусуючись на розвитку бізнесу та технічних компетенцій компанії, Юрій започаткував ще 4 офіси ЕРАМ в Україніта активно розвиває  програми співпраці з найбільшими ВУЗами України з метою підготовки молодих спеціалістів.

ЕРАМ – найбільша в IT-галузі України компанія з надання сервісу з розробки програмних продуктів, бізнес-рішень та технологічних платформ. Глобально компанія представлена в 25 країнах. 18 000 ЕРАМівців співпрацюють з міжнародними лідерами ринку 
в сферах фінансів, інвестування, рітейлу, мобільних медіа, Hi-Tech, охорони здоров’я та наукових досліджень.

В Україні ЕРАМ співпрацює з більш ніж 4500 спеціалістами, а освітні програми компанії, розроблені на базі ВУЗів щороку випускають біля 1500 перспективних лідерів української IT-галузі.
 
Президент Асоціації обирається на щорічних зборах шляхом голосування. В 2011-2015 роках президентами були Тарас Кицмей (SoftServe), Дмитро Кушнір (Luxoft), Юрій Антонюк (EPAM Systems) та Микола Роєнко (Miratech). 

 

Виконавчий директор Асоціації "Інформаційні технології України"
Олександр Миколайович Кубраков

Олександр має восьмирічний досвід роботи на керівних посадах в ІКТ-секторі.
Останні 5 років до початку співпраці з Асоціацією реалізовував низку державних проектів від Національної ради реформ, Офісу Ефективного Регулювання та Міністерства Юстиції України. 

 

Віце-президент  Асоціації "Інформаційні технології України" з правових питань
Дмитро Анатолійович Овчаренко

Голова фінансово-правового комітету "Інформаційні технології України", керуючий партнер консалтингової компанії SBT Systems Ukraine.

 

Віце-президент Асоціації "Інформаційні технології України" по роботі з малим та середнім бізнесом
Віктор Сергійович Левандовський

Генеральний директор InternetDevels