This version of the page http://itukraine.org.ua/events/telecom-ukraine-2016 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-19. The original page over time could change.
Telecom Ukraine 2016 | Асоціація "ІТ України"
  • Українська
  • English
Приєднатися до IT Ukraine Увійти на сайт

Учасники

АПІТУ є співорганізатором конференції Telecom Ukraine, яка відбудеться 8-12 вересня в Одесі. Це можливо наймасштабніша подія українського ринку телекомунікацій, медіа та контенту, що об’єднує державні органи, профільні асоціації, галузеві підприємства, світових виробників і постачальників телекомунікаційного обладнання та інших зацікавлених.

В рамках цієї конференції, в п'ятницю 9 вересня з 16:30 до 17:30 АПІТУ організовує Круглий стіл: «Технічне регулювання і допуск ІКТ-товарів на ринок: сучасний стан та європейські перспективи».

 

Мета цього круглого столу:
– привернути увагу державних органів і бізнесу то того факту, що існуюча система повторної сертифікації в Україні товарів, які вже сертифіковані в ЄС і марковані знаком CE, приводить до збільшення ринкової частки товарів, які ввозяться із порушенням митних правил;
– оцінити часові перспективи та уточнити необхідні кроки для визнання в Україні сертифікатів ЄС.

 

При зацікавленості виступити з доповіддю чи повідомленням на цьому круглому столі, або просто взяти в ньому участь прохання інформувати директора АПІТУ: Юрій Пероганич, 067 505 1201, director@apitu.org.ua

 

Повна поточна програма конференції: http://telecom-ukraine.com.ua/page/page-program

Умови участі у Telecom Ukraine 2016: http://telecom-ukraine.com.ua/page/participation

 

Для компаній — членів АПІТУ діють спеціальні ціни!

 

Реєстрація: http://telecom-ukraine.com.ua/survey/start/2

 

З будь-яких організаційних питань звертайтесь за контактами: 096 910 1101, org@telecom-ukraine.com.ua