This version of the page http://itukraine.org.ua/events/gdg-devfest-ukraine-2016 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-19. The original page over time could change.
GDG DevFest Ukraine 2016 | Асоціація "ІТ України"
  • Українська
  • English
Приєднатися до IT Ukraine Увійти на сайт

Учасники

9-10 вересня у Львові пройде ювілейна, п’ята найбільша подія, пов’язана з технологіями Google в Україні -  GDG DevFest Ukraine.

Минулого року вдалось зібрати більше 500 учасників та 30 спікерів з різних країн світу і ми не збираємось зупинятись на досягнутому! Географія спікерів осягнула не тільки європейські країни, а навіть Бразилію, а концентрація Google Developer Expert’ів досягнула рекордних показників, особливо враховуючи той факт, що в 2015 році одразу 3 українських розробники доєднались до їхньої спільноти.

Чого очікувати цього року:

  • ще більше ІТ-спеціалістів з різних країн і таких крутих компаній, як Google, Intel, Shipito та ін.

  • 3 потоки -  Android, Web та Cloud.

  • розширена зона воркшопів, де відвідувачі зможуть на практиці перейняти досвід найкращих програмістів у сфері Google-технологій.

  • аудиторія - більше 80% досвідчені розробники.

GDG DevFest Ukraine - це унікальна можливість зустрітись, вільно поспілкуватись та відірватись на повну з ІТ-гіками з різних куточків країни та світу! Як і в минулі роки - тільки технічний хардкор, без зайвих маркетингових перформансів.

Поспішайте бронювати квитки до Львова, щоб отримати незабутні емоції та море позитиву, багато тепла, ще більше зв’язків та прокачаних знань, і загалом - натхнення на весь наступний рік аж до DevFest’у 2017!

 

Місце проведення

Південний ЕXPО” – новий сучасний виставковий центр у Львові, який зможе на повну задовільнити потреби масштабного заходу!

Організатори фестивалю

Google Developers Group Lviv (GDG Lviv) спільно з групами розробників Google з усіх куточків України. Основною метою GDG є створити простір для того щоб  ділитися досвідом та здобувати нові знання. Кожна група — це відкрита для всіх спільнота розробників, які створюють захопливі  проекти і з пристрастю діляться досвідом про технології Google.

 

Перегляньте найкрутіші моменти DevFest 2015!

 

Купуйте свій квиток на DFUA 2016  тут!

 

Всі свіжі новини, а також детальну інформацію про реєстрацію, доповідачів та квитки можна знайти на сайті devfest.gdg.org.ua, Facebook, групі в Google+ чи в Twitter.
І найголовніше: Make the most of development. Make the most of you!

 

Партнери:

General sponsor: Google

Diamond sponsor: intouch, Mirantis

Platinum sponsors: CoreValue, Wolters Kluwer, GlobalLogic, N-iX

General partner: Lviv IT Cluster