This version of the page http://www.henkel.ua/careers (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-18. The original page over time could change.
Кар’єра
Моя Колекція
  • Додати до Моя Колекція
  • Поділитися
  • Роздрукувати сторінку
  • Open Search Close Search
  • Open Menu Close Menu

Кар’єра в компанії «Хенкель»

Кажуть, що головне – не перемога, а участь. Але у компанії «Хенкель» завжди налаштовані на перемогу. Мотивація, амбітність та пристрасть – ці якості об’єднують більш ніж 50 000 працівників компанії «Хенкель» у всьому світі. Станьте частиною нашої команди і скористайтесь можливостями для побудови успішної кар’єри!

Кар’єра в компанії «Хенкель» в Україні

Успіх «Хенкель» в Україні ґрунтується на сумлінній праці наших 800 співробітників. Ми наймаємо працівників, які поділяють наш ентузіазм і амбітність, та пропонуємо їм роботу, що надихає.

Студенти

Ніколи не буває зарано набувати досвід роботи.

Випускники

Ви успішно закінчили своє навчання і бажаєте застосувати на практиці свої знання? Зробіть наступний крок – приєднайтесь до нас. В компанії «Хенкель» ми пропонуємо програми та надзвичайні можливості для розвитку випускників. З нами ви зможете реалізувати свої кар’єрні плани.

Професіонали

Ви прагнете працювати у міжнародному середовищі з перспективами кар’єрного зростання? Ласкаво просимо до компанії «Хенкель»!

Робота

Brand Manager Ukraine
Территориальный менеджер по продажам Украина

Визнання

Закрити

Henkel belongs to Europe's most attractive employers

Закрити

Henkel belongs to the most popular employers in Germany and Europe.

Закрити

Henkel belongs to the top employers among interns and graduates.

Студенти

Додаткова інформація для студентів

Ви завжди хотіли досягти успіху? Не зволікайте, і вже зараз проявіть себе – успішне стажування під час навчання є найкращою можливістю отримати роботу в компанії «Хенкель» і побудувати перспективну кар’єру в нашій компанії.

Відкрити зображення в Lightbox
Закрити

Випускники

Додаткова інформація для випускників

У всьому, з чим ви мали справу протягом навчання, будь то складання іспитів, навчання за кордоном чи проходження стажування, ви намагались проявити себе найкращим чином. Тепер ви хочете зробити те ж саме у професійному житті і бути у числі найкращих. Вам подобаються зміни. Все, що ви робите, ви робите у належний спосіб. З пристрастю, відданістю та з дотриманням високих стандартів, які ви встановлюєте для себе та для інших. Ласкаво просимо у робоче середовище, яке відповідає вашим очікуванням, де той, хто досягає високих результатів роботи, завжди отримує винагороду. Станьте частиною міжнародної команди, яка мислить так само, як і ви і поділяє ваші амбіції. Три наших бізнес-підрозділи пропонують надзвичайні можливості для працевлаштування і побудови кар’єри на глобальному рівні.

1:32min.

Gustavo, Marketing, Adhesive Technologies

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while he is getting started in the morning.

14.02.11

Перегляди:

Професіонали

Додаткова інформація для Професіонали

Ви вже багато чого досягли, але вас не залишають амбітні прагнення, які ви бажаєте реалізувати? Незалежно від того, хто ви – спеціаліст або досвідчений менеджер, для того, щоб повною мірою розвинути свої таланти, вам необхідні широкі можливості. Вам необхідні належні умови, у яких талановиті працівники зможуть виявити свої здібності у командній роботі та отримати належну винагороду за свої досягнення. В компанії «Хенкель» ви працюватимете у такому середовищі, де значення має не лише участь, а високий результат роботи. Ми пропонуємо талановитим спеціалістам різноманітні можливості для розвитку, як на батьківщині, так і за кордоном.

0:53min.

Bernadette, Marketing, Beauty Care

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while she is getting back to work.

14.02.11

Перегляди:

  • Карта сайта
  • Контакт
  • Дані
  • Правові положення
  • Політика конфіденційності
  • Файли сookie