This version of the page http://xpam.kiev.ua/Page-14.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-14. The original page over time could change.
Храм Святых мучеников Адриана и Наталии, г. Киев
http://xpam.kiev.ua/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/246687zastavka_1n.jpghttp://xpam.kiev.ua/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/538211zastavka_2n.jpghttp://xpam.kiev.ua/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/559976zastavka_3n.jpg
  • Нужды храма
  • Расписание служб
  • Реквизиты
  • Контакты
О храме
Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.
Новости
Слово настоятеля
История храма
Священнослужители
Лица храма
Требы
Крещение
Венчание
Нужды храма
Фотогалерея
Контакты
Расписание служб
Жизнь храма
Газета "Адриан и Наталия"
Интервью
Линии жизни
Миссионерская группа
Богословские курсы
Беседы о православной вере
Воскресная школа
Клуб знакомств
Паломничество
Библиотека
Просфорная
Вопрос священнику
Необходима помощь!
Отдел добрых дел
Информация
Житие святых
Свв. мчч. Адриана и Наталии
Св. мц. Татианы
Видеоматериалы
Читальный зал
Православная кухня
Авторизация
Наш баннер:


<a target="_blank" href="http://xpam.kiev.ua/"><img src="http://xpam.kiev.ua/images/stories/banner/ban2.png" alt="Храм свв. мчч. Адриана и Наталии" border="0" width="88" height="31" /></a>

Храм Святых мучеников Адриана и Наталии, г. Киев

Свято у дитячому садочку до Дня захисника України

16 жовтня протоієрей Роман Матюшенко відвідав  cпеціалізований навчально-виховний комплекс з поглибленим вивченням англійської мови "Лісові дзвіночки", де  відбулася зустріч з бійцями 12-го териториального Київського батальйону.

Маленькі вихованці підготували гарний концерт, присвячений Дню захисника Вітчизни та подарунки зроблені власноруч. Зустріч відбулася у теплій, щирій та дружній обстановці. Наприкінці зустрічі отець Роман привітав всіх присутніх з святом Покрови Божоі Матері та подарував гостям свята ікони. 

 

Свято Покрови Пресвятої Богородиці в дитячому садочку

13 жовтня голова Відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії протоієрей Роман Матюшенко взяв участь у святкуванні Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України в дитячому садочку на Лісовому масиві.

Діти показали гарну святкову виставу, розкрили у віршах і народних піснях суть наступаючого православного свята. Отець Роман у своєму привітанні до вихователів, дітей та гостей свята розповів про свято Покрови та про особливе шанування козаками цього свята.

За традицією діти одержали подарунки — житія святих з настановою священика навчатися християнським чеснотам від оповідань про святих. Також діти отримали у подарунок ікону Покрову Божої Матері, молитву перед навчанням і солодкі подарунки.

 

До України прибула чудотворна ікона Плащаниці Божої Матері

11 жовтня, з благословення Блаженнішого Патріарха Єрусалимського Феофіла та Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, до Києва з Єрусалима було привезено чудотворну ікону Плащаниці Божої Матері. Святиню до столиці України привезла делегація УПЦ на чолі з митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським Олександром. На площі перед Спасо-Преображенським собором Києва, де перебуватиме чудотворна ікона, Плащаницю зустріли архієпископ Макарівський Іларій, єпископ Бородянський Варсонофій, духовенство собору, численні віряни та гості.
 

Єпископ Ірпінський Климент звершив молебень для дітей в храмі на честь мучеників Адріана і Наталії

12 жовтня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ, вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент звершив молебень для дітей в храмі на честь святих мучеників Адріана і Наталії Деснянського благочиння столиці.
 
Його Преосвященству співслужив голова Відділу духовно-фізичного виховання молоді Київської єпархії, настоятель храму протоієрей Роман Матюшенко та клір парафії.
 
Під час молебного співу єпископ Климент разом із наймолодшими вірянами УПЦ підніс сугубу молитву за мир в Україні.
 
Наприкінці молебню Преосвященний владика подякував присутнім за спільну молитву і зазначив, що молитва дитини є найприємнішою Богові, після чого благословив дітей та роздав їм подарунки.
 
Для пристуніх після молебного співу був організований солодкий стіл.
 
Джерело
 

Звершено подячний молебень до Дня вчителя

1 жовтня з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ, вікарій Київської Митрополії єпископ Ірпінський Климент, керуючий Східним київським вікаріатством, звершив подячний молебень з нагоди Дня вчителя у храмі святих мучеників Адріана і Наталії.

Його Преосвященству співслужили благочинний Деснянського благочиння протоієрей Димитрій Григорак, настоятель храму протоієрей Роман Матюшенко та клірики Східного київського вікаріатства. За молебнем також молилися керівники управління освіти Деснянської районної державної адміністрації, директори шкіл і дошкільних навчально-виховних закладів м. Києва.

За молебним співом були піднесені особливі молитви за всіх, хто вчить і навчається в освітніх закладах столиці, а також за мир в Україні.

 
Еще статьи...
  • Приглашаем принять участие в проекте "Добрый Киевлянин"
  • Маленькі гості нашого храму
  • Зустріч з завідуючими бібліотек Лісового масиву
  • Газета "Адриан и Наталия " № 9(64)
Православный календарь
Проект храмового комплекса


Последние новости
  • Расписание богослужений на сентябрь 2017 года
  • Ищу работу учителя, няни, сиделки
  • Вітаємо з призовим місцем в конкурсі малюнка Федоровську Лізу
  • 7 секретов счастья от афонских монахов и старцев
  • Летние выпуски газеты "Адриан и Наталия" №5,6,7
  • Под руководством священника ученые делают запчасти для «Тойот»
  • Стихотворение "Песнь к Богородице"
  • Відеозвернення Блаженнішого Митрополита Онуфрія перед початком Великого посту