This version of the page http://1991.vc/team-item/savin/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-14. The original page over time could change.
Микола Савін | 1991

Микола Савін

Партнер. Директор з роботи зі стартапами.

У 2008 році в якості волонтера приєднався до організації міжнародної конференції IDCEE. Був відповідальним за проведення конкурсу проектів та їх логістику. Працював в організаційному комітеті конференції до її продажу у 2011 році.

Захопившись ідеєю побудови екосистеми та розвитку галузі технологічного бізнесу в Україні, з 2008 році почав працювати у компанії BayView Innovations в якості аналітика. Займався дослідженням ринку, аналізував конкурентів для портфельних компаній. З проектами починав працювати на ранніх стадіях, відповідаючи за вхідний потік проектів.

Провів 12 різноманітних конкурсів стартапів. Брав активну участь у створенні та розвитку Startup Crash Test, IDCEE, Entrepreholic та цілої низки інших знакових заходів для підприємців України та Росії. У 2010 році на основі відпрацьованих елементів роботи з проектами брав участь у формуванні концепції акселератора, як окремого напрямку, а з травня 2010 року очолює бізнес-акселератор GrowthUP, ставши партнером компанії BayView Innovations.

У 2009 році закінчив магістратуру КНЕУ за спеціальністю Міжнародні Фінанси.