This version of the page http://www.philips.ua/c-m-li/essentialled.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-13. The original page over time could change.
Essential LED | Philips Lighting
Україна
Серия Essential

Світлодіодні лампи серії Essential

Економлять більше, світять яскравіше

 

Нова лінійка світлодіодних ламп з колекції Essential зробила світлодіодне освітлення ще доступнішим завдяки низькій ціні і незмінній якості Philips.

 

Ці лампи стійкі до перепадів напруги, миттєво включаються, мають високу передачу кольору і економлять до 80% електроенергії.


Економлять електроенергію

 

Світлодіодні лампи серії Essential дають рівномірне і комфортне світло, а споживають всього від 5 до 9 Ватт. При цьому вони світять так само яскраво як лампи розжарювання потужністю 40 - 75 Ватт. Це дозволяє економити до 80% електроенергії.


Довго служать

 

У той час як звичайна лампа розжарювання може пропрацювати тільки 1000 годин, термін служби світлодіодних ламп Philips становить до 25 000 годин. Це в 25 разів більше, а значить, Вам не доведеться міняти ці лампи протягом багатьох років.


Скрізь підійдуть

 

Лампи серії Essential підійдуть до більшості світильників і люстр оскільки володіють традиційним цоколем Е27. Підберіть собі лампу з холодним або теплим світлом і насолоджуйтеся затишною атмосферою в будинку.

Де купити