This version of the page http://aea.org.ua/?p=3523 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-13. The original page over time could change.
Відбувся Форум з енергоефективності готельної інфраструктури та комерційної нерухомості HotEnergy-2014 | Асоціація енергоаудиторів
Асоціація енергоаудиторів

Відбувся Форум з енергоефективності готельної інфраструктури та комерційної нерухомості HotEnergy-2014

03.07.2014

1-2 липня 2014 в Києві відбувся Форум з енергоефективності у сфері готельної інфраструктури і комерційної нерухомості України – HotEnergy-2014.

Форум проходив в Конгрес-готелі «Пуща» за підтримки Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України і профільних асоціацій, в тому числі і Асоціації енергоаудиторів. Генеральним партнером форуму виступила компанія Helios Strategia.

«Сьогодні складно переоцінити важливість проектів енергоефективності для української економіки. В умовах подорожчання традиційних енергоресурсів і нестабільності їх поставок, єдиним шляхом збереження успішного бізнесу та його подальшого розвитку є використання передових рішень щодо заміщення природного газу альтернативними джерелами, зменшення споживання електроенергії та раціональне управління інфраструктурою. Ми сподіваємося, що HotEnergy-2014 стане ефективною діловою платформою для обміну досвідом, представлення нових рішень і технологій, які дозволять нашим клієнтам збільшити прибутковість і зміцнити стабільність свого бізнесу», – підкреслив під час відкриття Форуму Генеральний директор компанії IBCentre Віталій Давій.

В рамках Форуму HotEnergy-2014, під патронатом Національної премії «зелених» проектів України Green Awards Ukraine, було підбито підсумки конкурсу «Кращий енергоефективний готель України-2014». Переможцем став гірський еко-готель «Ковчег», директор Валерій Чалий.

На фото (зліва на право):Сергій Боженко, “Автономна родова садиба”, Ярослав Пацарнюк, член Асоціації енергоаудиторів, Валерій Чалий, директор гірського еко-готелю «Ковчег», Вікторія Коваленко, Виконавчий директор Асоціації енергоаудиторів, 

 На заході від Асоціації енергоаудиторів з презентацією «Енергоаудит та використання альтернативних джерел енергії в готелях» виступали Вікторія Коваленко та Ярослав Пацарнюк.

На фото (зліва на право):Соломія Петрина, менеджер по роботі з банками, програма UKEEP, Іліяна Шмателька, керівник програми UKEEP в УкраїніВікторія Коваленко, Виконавчий директор Асоціації енергоаудиторів, Олена Точилінаменеджер по роботі з банками, програма UKEEP

2 липня 2014. День  був присвячений екскурсійній програмі на успішні енергоефективні проекти в сфері комерційної нерухомості м. Києва. Учасники форуму відвідали “зелений” супермаркет “BILLA“(вул. Г.Ахматової, 49, м. Київ). Це перший в Україні та СНД супемаркет, який побудований по технолргії Green Building.

Також відбулась екскурсія на аватозаправний комплект мережі KLO, який оснащений геліосистемою, сонячною електростанцією та енергозберігаючою системою опалення.

 

Форум пройшов дуже продуктивно. Дякуємо всім учасникам та організаторам заходу.

One comment

  1. Vasyl Prusak says:

    Форум пройшов дуже продуктивно – для організаторів? Для готелів та ресторанів так і незрозуміло на основі який критеріїв вибирали Кращий (виправте – не гірничий, а гірський) готель. Те, що там автономне живлення, це цікаво. Але є дуже багато місць для економії в кожному готелі, про котрі треба пояснювати і допомагати змінювати. Дуже закрита тусовка

    Відповіcти

Напишіть відгук Скасувати відповідь

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *


  •   Підписатися на новини

  • Члени Асоціації

    Найновіше | Підписка активна
    • editor
      active 1 година, 57 minutes назад
    • Беляєв Антон Олександрович
      active 10 годин, 55 minutes назад
    • Гречкосій Костянтин Романович
      active 5 днів, 10 годин назад
    • Пересоляк Михайло
      active 5 днів, 11 годин назад
    • Штеменко Сергій
      active 6 днів, 1 година назад
    • Бондарчук Світлана Володимирівна
      active 6 днів, 2 години назад
  • Архіви






<-- -->