Публічне акціонерне товариство «БАНК ФОРВАРД» (далі – Банк) підтверджує повне і своєчасне виконання своїх зобов'язань перед вкладниками з постійним місцем проживання або реєстрації на території вільної економічної зони «Крим» (далі – вкладники Криму) в рамках українського правового поля.

Виплата коштів, розміщених на депозит, проводиться на першу вимогу вкладника Криму на його картковий або поточний рахунок на підставі його письмової заяви. Для подачі заяви необхідно звернутися у відділення Банку на материковій частині України. Ознайомитися з інформацією про адреси відділень Банку та графіками їх роботи можна на офіційному сайті Банку.

Для додаткової інформації просимо звертатися до Контакт-центру Банку за телефонами: 0800 300 880 (безкоштовно в межах України), 044 390 95 95 (телефон в Києві). Короткий номер: 583 (дзвінки безкоштовні з мобільних телефонів в межах України, плата за з'єднання - 2,00 грн (з ПДВ, без урахування збору до ПФ)). Skype: ім'я користувача forward-bank. Поштова адреса: вул. Саксаганського, 105, м. Київ, 01032.