This version of the page http://0372.com.ua/10276-2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-07. The original page over time could change.
Стоматологи з Чернівців обмінялись досвідом з австрійськими колегами | Стоматологи з Чернівців обмінялись досвідом з австрійськими колегами — Сайт міста Чернівці 0372

Стоматологи з Чернівців обмінялись досвідом з австрійськими колегами

  • Категорія Новини компаній, Новини Чернівці
  • Tags стоматклініка ОСА чернівці, чернівці стоматологія

В одному з найкрасивіших міст Європи — Відні відбулася зустріч 60 дитячих стоматологів з України з колегами з Австрії. Як розповідає головний лікар стоматологічної клініки «Оса» в Чернівцях Світлана Островська, яка також взяла участь у цій зустрічі, «зубні феї» побували в Державному медичному університеті Відня. Мета даного заходу, який проходив у Відні з 19 по 21 травня; — ознайомлення, спілкування, а також обмін досвіду з колегами з Австрії.

Відзначається, що стоматологи познайомилися з доктором Петрою Драбо — президентом австрійської асоціації дитячих стоматологів, що розширило горизонти для плідної і взаємовигідної співпраці.

Стоматологи з України посетити лекцію головного дитячого стоматолога Австрії Катрін Бекес на тему «Актуальні питання дитячої стоматології». Також відбувся круглий стіл, в рамках якого українські та російські доктора обмінювалися досвідом з колегами з Австрії у форматі дискусії. Також фахівці ділилися різними клінічними випадками зі своєї практики.

Дивіться фоторепортаж:

Прикріплення
Джамала зніматиме кліп на пісню 1944 на Буковині
ДТП на Винниченка 02 06 2016. Відео
Сайт міста Чернівці 0372

Ще новини Чернівців

Ресторани з живою музикою в Чернівцях

У Чернівцях представлено широке розмаїття ресторанів. Тут кожен знайде для ...

  • Автор Сайт міста Чернівці 0372

Ресторани Чернівці, каталог найкращі ресторани в...

Ресторанний бізнес відіграє в Чернівцях велику роль, що неозброєним оком мо...

  • Автор Сайт міста Чернівці 0372

Неподалік Чернівців сталось три землетруси

У прес-службі Чернівецької обласної державної адміністрації повідомляють п...

  • Автор Сайт міста Чернівці 0372

Залишити коментар Скасувати відповідь