This version of the page http://lybidavto.ukravto.ua/news/4587 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-06. The original page over time could change.
В Україні представлять хетчбек Kia Rio нового покоління | Лыбидь-Авто
О компании
BOSCH DIESEL SERVICE
Новости и акции
Автомобили
  • KIA
  • ZAZ
  • CHERY
  • LADA
  • TATA
  • i-van
Сервис и гарантия
Запчасти
Финансовые услуги
Контакты
  • Новости
  • акции
  • акции сервис/запчасти
Главная → Новости
Новости
01.06.2017

В Україні представлять хетчбек Kia Rio нового покоління

Вже зовсім скоро, 06 червня, відбудеться національна презентація нового покоління популярного хетчбека Kia Rio.

Rio 4-го покоління було вперше публічно продемонстровано на паризькому моторшоу у вересні минулого року. Минуло зовсім небагато часу і новинка вже готова дебютувати в Україні.

Екстер'єр

Хетчбек, який є третьою за популярністю моделлю бренду Kia на європейському ринку (після Sportage та cee'd), отримав радикально новий дизайн, створений міжнародною командою дизайнерів під керівництвом Пітера Шрайера. Зовнішність автомобіля стала суворішою, більш «дорослою». Ключовим акцентом передньої частини є фірмова решітка «Ніс Тигра», що стала нижчою та більш широкою, а також нові фари головного світла, які відтепер мають U-подібні секції світлодіодних денних ходових вогнів.

Новий передній бампер зі збільшеною решіткою радіатора, протитуманні фари, зміщені до його зовнішніх сторін, візуально роблять Rio більш спортивним. Втім, це не тільки оптичний ефект, адже хетчбек додав завширшки 5 мм (до 1725 мм).

Змінилися пропорції капота (він став довшим), збільшилися передній звис і колісна база (+10 мм, до 2580 мм). Додайте до цього більш вузькі і вертикальні задні стійки, укорочений задній звіс, і отримаєте більш динамічний силует абсолютно нового Kia Rio.

Интер’ер

Що стосується інтер'єру, то в ньому також домінують прямі горизонтальні лінії, що збільшують відчуття простору для водія і пасажирів. Передня панель звернена до водія, а в її центрі знаходиться дисплей інформаційно-розважальної мультимедійної системи. В цілому салон автомобіля став значно просторішим, і за об’ємом життєвого простору його можна порівняти з Kia cee'd першого покоління, що відноситься до класу «С».

Комплектації

В Україні автомобіль буде представлений у 3-х комплектаціях. Оснащення стартовою версії, традиційно для Kia, буде відрізнятися багатством і включатиме шість подушок безпеки, антиблокувальну систему гальм і систему стабілізації, «противідкатну» систему, що допомагає стартувати під гірку недосвідченим водіям.

Вже звично до списку устаткування, що підвищує комфорт, входить підігрів керма і передніх сидінь, кондиціонер, управління магнітолою на кермі, система автоматичного включення головного світла. Салон має тканинне оздоблення, при цьому спинка заднього сидіння складається в пропорції 60:40, дозволяючи розміщувати габаритні вантажі.

Мотори та трансмісії

Українські покупці зможуть обрати новий Rio з одним з двох бензинових моторів. Базовим є двигун з робочим об'ємом 1,2 л, який видає 84 к.с. і 124 Нм обертального моменту. На сходинку вище стоїть 100-сильний бензиновий силовий агрегат об'ємом 1,4 літра. У той час як двигун 1,2 агрегатується 5-ступінчастою механічною КПП, автомобілі з 1,4-літровим мотором будуть комплектуватися виключно АКПП.

Подробиці оснащення інших комплектацій нового Kia Rio, а також ціни, можна уточнити у офіційних дилерів Kia в Україні.