This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-05. The original page over time could change.
Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
Вівторок 05 вересня 2017 р. 22:46 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Єдина країна
Для експортерів
Місто легенд
Створення ОСББ
Палац культури
Дошка пошани
Останні новини

Що нового в чернігівській освіті в 2017 році ?





05 вересня 2017 р.

Владислав Атрошенко – освітянам: давайте виховувати молодь, яка обере для життя Україну!

05 вересня 2017 р.

16 вересня: День відкритих дверей у клубах за місцем проживання (ОНОВЛЕНО)

05 вересня 2017 р.

ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА»: інвестиції та модернізація задля якісного та ефективного обслуговування чернігівців

05 вересня 2017 р.

Чернігівводоканал тестував новітню роботехніку на практиці

04 вересня 2017 р.

Ми можемо зменшити платіжки, реалізуючи проекти енергозбереження

04 вересня 2017 р.

Переїхали з одного району міста в інший? Ваша електронна черга в садочок збережеться

04 вересня 2017 р.

Для школярів: безкоштовні гуртки у Чернігові

04 вересня 2017 р.

Боксери з Чернігова повертаються на ринг

04 вересня 2017 р.

У Чернігові пройшов перший бізнес-фестиваль

04 вересня 2017 р.
Актуально

Орієнтовний план основних заходів з 4 по 9 вересня 2017 року

  04.09.17 - 08.30
  Нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради з питань організаційно-кадрової роботи
  Фесенко С.І.
01 вересня 2017 р.

Депутати міської ради затвердили новації до нового проекту Положення про Бюджет участі

  Сьогодні під час пленарного засідання 19-ї сесії міської ради 7 скликання, депутати міської ради проголосували за внесення змін до «Положення про Громадський бюджет (Бюджет участі) у місті Чернігові» та до «Програми реалізації Громадського бюджету (Бюджету участі) у місті Чернігові на 2016-2020 роки».
 
  Всі новації, які сьогодні були внесені до проекту нового Положення були напрацьовані профільною робочою групою. Ці зміни розроблялися з метою, щоб мешканці міста подавали якомога більше цікавих, гарних проектів у рамках Бюджету участі та саме на розвиток цього соціального проекту в місті.
21 квітня 2017 р.

Кількість чернігівських аптек-учасників Урядової програми «Доступні ліки» поступово збільшується

  У Чернігові з початку квітня стартувала Урядова програма «Доступні ліки». Як вже повідомлялося раніше, в рамках цієї програми пацієнти зможуть отримати ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми безкоштовно або з незначною доплатою.
  За інформацією управління охорони здоров’я Чернігівської міської ради, станом на 12 квітня до списку аптек та аптечних пунктів, які здійснюють відпуск лікарських препаратів у рамках програми «Доступні ліки» на території міста, додалися ще кілька.
13 квітня 2017 р.

З 3 квітня Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова буде надавати відомості про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб

  З 3 квітня надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб буде здійснюватися:
  - управлінням адміністративних послуг Чернігівської міської ради на віддалених робочих місцях адміністраторів за адресами комунальних підприємств Чернігівської міської ради: "Деснянське", "Новозаводське", "ЖЕК 10", "ЖЕК 13" за даними реєстру територіальної громади міста Чернігова та картотек з питань реєстрації фізичних осіб на території міста Чернігова, які знаходяться у його розпорядженні (на балансі) та були передані управлінню адміністративних послуг Чернігівської міської ради відповідними житлово-експлуатаційними організаціями, підприємствами, установами та організаціями.
29 березня 2017 р.

Між міською владою та перевізниками підписаний Меморандум про зобов’язання

  Сьогодні на засіданні виконкому Чернігівської міської ради прийняте рішення про підвищення вартості проїзду в міському громадському транспорті до 4 грн з 1 квітня.
 
  Сума прийнята як компроміс між інтересами перевізників, які працюють в умовах постійно і значно зростаючих цін за всіма статтями витрат, і фінансовими можливостями більшості чернігівців.
 
  Одночасно з прийняттям такого рішення на вимогу міського голови Владислава Атрошенка між перевізниками та міською владою був підписаний Меморандум про ті зобов’язання, які беруть на себе перевізники.
24 березня 2017 р.

Звіт про реалізацію проектів Громадського бюджету Чернігова в 2016 році

  Згідно з рішенням Чернігівської міської ради в 2016 році на фінансування проектів “Бюджету участі” було виділено 1% власних надходжень міста - 6,4 млн грн. Чернігівці підготували та подали на розгляд робочої групи 75 проектів. Після їх розгляду до голосування було допущено 64 проекти. В голосуванні взяло участь понад 21 тисяча чернігівців.
14 лютого 2017 р.

Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат: інформація для офіцерів запасу

  Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат запрошує офіцерів запасу та громадян, які мають спеціальності, споріднені з військовими, для прийняття на військову службу за контрактом осіб офіцерського складу. Грошове забезпечення офіцерів Збройних Сил України – від 9 000 грн. на місяць. Звертатись за адресою: м. Чернігів, вул. О. Молодчого, 15, каб. 307.
18 липня 2016 р.

Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова здійснює реєстрацію або зняття з реєстрації місця проживання

Відповідно до рішення Чернігівської міської ради від 31.03.2016 року «Про визначення органу, що ...

06 квітня 2016 р.

Військова служба за контрактом: спрощений порядок прийняття і збільшена зарплата

  З метою виконання завдань та відновлення боєздатності Збройних Сил України районні військові комісаріати Чернігівської області проводять набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних Сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського та старшинського складу.
20 січня 2016 р.

Міський голова закликав громадськість до обговорення програм стратегічного розвитку міста

  Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко звернувся до громадськості та депутатів міської ради із закликом проаналізувати всі існуючі в місті програми та надати свої пропозиції і доповнення.
12 січня 2016 р.

Informative message

One of the priority tasks in the work of Chernigiv Mayor Vladyslav Atroshenko is the construction of ...
30 грудня 2015 р.

Побудова сміттєпереробного заводу – серед пріоритетних завдань Владислава Атрошенка

  Одним із пріоритетних завдань роботи Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка є побудова сміттєпереробного заводу на території полігону в мікрорайоні Масани.
  Для того, щоб забезпечити прозорість та відкритість процесу залучення інвестора, на доручення міського голови Атрошенка В. А. надаємо наступну інформацію:
30 грудня 2015 р.

Про пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті

  За інформацією управління транспорту та зв’язку міської ради пільги на проїзд у міському пасажирському транспорті з 1 червня мають такі категорії громадян.
11 червня 2015 р.

Інформація щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції

  Інформація щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції
  Для вирішення питань, пов’язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися: за телефоном УРЯДОВОЇ «ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ» (БЕЗКОШТОВНО): 0800 507 309
23 липня 2014 р.

Безоплатна правова допомога

  Чергова частина Чернігівського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. П’ятницька 39, каб. № 715. Звернутися до Центру можна цілодобово за єдиним номером з надання безоплатної вторинної правової допомоги 0-800-213-103.
14 жовтня 2013 р.

Анонс

Фонд комунального майна оголошує аукціон


До Дня міста в Чернігові стартував фотоконкурс "Це моє місто"


План фестивалів та інших культурних подій у Чернігові цього року

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.