КЛАСИЧНА ШАМПАНІЗАЦІЯ
 
ЗАПРОШЕННЯ НА ЕКСКУРСІЮ
 
ПРОФЕСІОНАЛИ РЕКОМЕНДУЮТЬ

«Артвайнерi»

«Артвайнерi» – найбільше підприємство в Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом. Увесь цикл виробництва в "Артвайнерi" розташований на глибині більше 72 метрів у підземних гіпсових тунелях, що цілий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійну температуру і вологість.

Загальна площа підземних штолень, у яких одночасно зберігається 30 млн. пляшок артемівського ігристого вина, складає понад 25 га. Перевірені часом традиції виробництва, а також новітні технології й устаткування дозволяють виробляти ігристе вино за якістю порівняне з продукцією кращих світових виробників.

Ось вже більш ніж півстоліття – завдяки високим стандартам якості, орієнтації на споживача, впровадженню інноваційних методів виробництва, єдності і професіоналізму команди – підприємство по праву вважається лідером галузі.

31.08.2017

ARTWINERY – партнер міжнародного тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days

Найбільший в Україні і в Східній Європі виробник ігристих вин за класичною технологією – компанія ARTWINERY – офіційний партнер відкриття 15-го сезону міжнародного Тижня моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, який відбувся 30 серпня в Києві.

детальніше
28.08.2017

Винороби ARTWINERY відкривають оксамитовий сезон!

ARTWINERY представляє новинку в асортименті торгової марки «КРИМ» – біле напівсолодке ігристе вино, яке виготовлено з виноматеріалів кримського півострова врожаю 2012 року і витримано в пляшці не менше 3-х років. Новинка з'явиться у продажу вже у вересні 2017 року.

детальніше
04.08.2017

Святкуємо День народження шампанського разом з ARTWINERY!

4 серпня найрадіснішому в світі напою виповнюється 349 років. Історія свідчить, що саме в 1668 році монах-бенедиктинець П'єр Періньон вперше представив чудовий ігристий напій своєму братству. Не дивлячись на те, що опис технології приготування шампанського було опубліковано тільки в 1718 році, а торгівля шампанським почалася десятьма роками пізніше, французи саме цю дату вважають Днем Шампанського.

детальніше