This version of the page http://lbi.liga.net/pressroom/photos/PF090064.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-03. The original page over time could change.
Интернет-конференция Владимира Шандры, Министра по вопросам чрезвычайных ситуаций и делам защиты населения от последствий Чернобыльской катастрофы (Фоторепортаж)
 
USD: 25.39 25.67  EUR: 30.09 30.68 
Погода в Киеве

Интернет-конференция Владимира Шандры, Министра по вопросам чрезвычайных ситуаций и делам защиты населения от последствий Чернобыльской катастрофы (Фоторепортаж)

29.04.2009

29 апреля на портале ЛІГА.net состоялась Интернет-конференция Владимира Шандры, Министра по вопросам чрезвычайных ситуаций и делам защиты населения от последствий Чернобыльской катастрофы.

"В чорнобильській зоні понад 800 могильників радіоактивних відходів. Як правило, вони утворилися в перший-другий рік ліквідації аварії на ЧАЕС"

"МНС робить все, щоб не допустити виносу цих матеріалів за територію зони відчуження. Тому я можу сказати, що ми живемо в більш безпечній ситуації, ніж 23, чи 20, чи навіть 15 років тому"

"Мешканці, громадяни України і інших країн мають отримувати максимально повну інформацію про біологічний стан, про ядерну небезпеку, яку несе ЧАЕС. З цієї точки зору я вважаю, що люди мають право і можуть відвідувати цю зону, щоб ознайомитись зі станом справ на Чорнобильській АЕС. Також це сама більша техногенна катастрофа, яку знає людство. І нам важливо пам’ятати, чому вона відбулася, що до неї призвело, як відбувалася ліквідація аварії"

"Стрес знімаю у спортзалі, якщо це робочий день. Як правило, до спортзалу іду о 8-9 годині вечора, 2-3 рази на тиждень. У вихідні та святкові дні намагаюся побувати або в Карпатах, або в Криму, або в інших цікавих місцях України. Снів сниться багато і різних. Але страхіття не мучать"

"Спеціалісти МНС з увагою ставляться до всіх повідомлень щодо техногенних надзвичайних ситуацій. Ми розуміємо, що зараз у нас криза і дійсно ми не можемо започатковувати великі програми. Але система попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій постійно удосконалюється, і всі нові віяння, наукові розробки в цій сфері – ми їх, безумовно, будемо враховувати і розвивати"

"Такий паводок, який був влітку 2008 року в Західній Україні, за прогнозами спеціалістів, відбувається раз на 100 років. Але я розумію, що клімат на землі змінюється. Йде глобальне потепління. І ми не можемо опиратися на цю статистику. Тому, безумовно, сили МНС готуються і до такого паводка, а може, і до сильнішого. Ми в режимі постійної готовності"



Данное мероприятие проводится в Пресс-центре Информационного агентства ЛІГАБізнесІнформ
по адресу: Киев, ул. Шамрыло, 23

тел.: (044) 593-16-37
e-mail: press@liga.net
Подробнее о Пресс-центре>>>



Данное мероприятие проводилось в Пресс-центре Информационного агентства ЛІГАБізнесІнформ по адресу: Киев, ул. Шамрыло, 23

тел.: (044) 593-16-37
e-mail: press@liga.net
Подробнее о Пресс-центре (press.liga.net)

Если Вы заметили орфографическую ошибку, выделите её мышью и нажмите Ctrl+Enter


Анонсы

11.09.2017
Круглий стіл з онлайн-трансляцією на тему: "Проблемні питання пред`явлення підозри спеціальному суб`єкту та її обгрунтованість"
Интернет-конференции
  • Владимир Курганский и Сергей Захарин
  • Юрий Мацарский
  • Леонид Канфер
  • Валерия Лутковская
  • Ярослав Юрчишин
  • Пилип Іллєнко
  • Лілія Гриневич
  • Айдер Муждабаев
  • Олег Недава та Сергій Комнатний
  • Марія Осипчук