This version of the page http://lbi.liga.net/pressroom/photos/PF090027.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-03. The original page over time could change.
Интернет-конференция Сергея Пашинского на тему: "Подробности захвата СБУ здания НАК "Нефтегаза" (Фоторепортаж)
 
USD: 25.39 25.67  EUR: 30.09 30.68 
Погода в Киеве

Интернет-конференция Сергея Пашинского на тему: "Подробности захвата СБУ здания НАК "Нефтегаза" (Фоторепортаж)

10.03.2009

10 марта на портале ЛІГА.net состоялась Интернет-конференция Сергея Пашинского, Народного депутата Украины от фракции БЮТ, члена Комитета ВР по вопросам ТЭК на тему: "Подробности захвата СБУ здания НАК "Нефтегаза".

"Саме Ющенко у 2006 році дав добро на підписання кабальних угод з "Росукренерго". Саме Ющенко в цьому році перетворив Службу безпеки України на службу безпеки Фірташа. Якщо уважно послухати висказування його та його оточування, то можна зробити чіткий висновок, що національні інтереси України для нього - це інтереси Фірташа та "Росукренерго"

"Я не знаю, хто і за що Вам бив морду і чому газ Фірташа ви вважаєте народним, але ці питання, які Ви піднімаєте, відносяться до компетенції міської влади. І ні в якому разі не до компетенції депутатів від БЮТу. Я вважаю, що Вам потрібно звернутись до міської влади, яка підписує ці дозволи на автостоянки, на будівництво, і спробувати знайти правду там"

"Я, як старший сержант радянської армії, командний склад якої, до речі, на 60% був укомплектований українцями, застерігаю Вас, пане Іванов, розказувати про "русские танки"

"Ваша заява, що ми забезпечили підвищення вартості газу з 50 доларів до 450 доларів - це нісенітниця. На сьогоднішній день ціна на газ для населення та для ТЕК в Україні найнижча в світі. І у цьому є заслуга нашого Прем’єра, подобається Вам це чи не подобається"

Более подробно ознакомиться с ответами С.Пашинского на вопросы посетителей портала, а также увидеть видеорепортаж можно здесь >>



Данное мероприятие проводится в Пресс-центре Информационного агентства ЛІГАБізнесІнформ
по адресу: Киев, ул. Шамрыло, 23

тел.: (044) 593-16-37
e-mail: press@liga.net
Подробнее о Пресс-центре>>>



Данное мероприятие проводилось в Пресс-центре Информационного агентства ЛІГАБізнесІнформ по адресу: Киев, ул. Шамрыло, 23

тел.: (044) 593-16-37
e-mail: press@liga.net
Подробнее о Пресс-центре (press.liga.net)

Если Вы заметили орфографическую ошибку, выделите её мышью и нажмите Ctrl+Enter


Анонсы

11.09.2017
Круглий стіл з онлайн-трансляцією на тему: "Проблемні питання пред`явлення підозри спеціальному суб`єкту та її обгрунтованість"
Интернет-конференции
  • Владимир Курганский и Сергей Захарин
  • Юрий Мацарский
  • Леонид Канфер
  • Валерия Лутковская
  • Ярослав Юрчишин
  • Пилип Іллєнко
  • Лілія Гриневич
  • Айдер Муждабаев
  • Олег Недава та Сергій Комнатний
  • Марія Осипчук