This version of the page http://agtplus.ua/ua/shipping-and-payment (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-03. The original page over time could change.
Способи доставки та оплати
UA
RU
00 грн

Способи доставки та оплати

Способи доставки:

Доставка по м. Київ

По Києву ми доставляємо замовлення до під’їзду покупця транспортом  «АГТ ПЛЮС».

Вартість такої доставки розраховується при оформленні замовлення та обговорюється з менеджером. Орієнтовна вартість: 50 грн. за подачу транспорту + 7 грн. кожен кілометр.  При вартості замовлення понад 5000 грн. доставка по місту безкоштовна.

При необхідності розвантаження з автомобілю та занесення товару до під’їзду чи до квартири, ви можете обговорити всі подробиці з менеджером під час оформленні замовлення. Вартість підйому товару до квартири може бути змінена кур’єром в залежності від складності занесення.

Самовивіз

Ви можете самостійно забрати придбаний товар зі складів:

  1. М. Київ, вул. Сортувальна, 2
  2.  село Небелиця,вул. Леніна, 1Б, Макарівський р-нКиївска обл.Україна

Попередньо уточніть у менеджера наявність та резервування замовленого товару.

Доставка по Україні

Ми здійснюємо експрес-доставку товарів по території України такими службами: Нова Пошта, Делівері, САТ.

Відправка замовлення вантажоперевізниками здійснюється тільки після 100% передоплати за товар. Вартість доставки розраховується відповідно до умов компанії-перевізника. З 9 січня 2017 року, доставка до складу Нової Пошти здійснюється за рахунок компанії «АГТ ПЛЮС». Відправлення здійснюється з Києва та с. Небелиця. Вартість доставки Делівері та САТ сплачує замовник.

Ми не несемо відповідальності за можливе псування вантажу при транспортуванні перевізником.  Але компанія «АГТ ПЛЮС» страхує свою продукцію на випадок пошкодження перевізником вантажу.

Способи оплати:

Безготівковий розрахунок.

Оплата по безготівковому розрахунку виставляється після оформлення замовлення. Менеджер зв’яжеться з Вами для уточнення всіх деталей замовлення і надішле Вам реквізити для оплати.

За умови безготівкового розрахунку, замовник в мінімальний термін, за день до доставки, повинен сплатити товар і надати чек (або копію) до бухгалтерії компанії АГТ ПЛЮС. Ця умова необхідна при відвантаженні товару, який не є продукцією власного виробництва «АГТ ПЛЮС»,

Оплата по факту доставки

Ви можете сплатити товар по факту його отримання. Зверніть увагу, що даний вид оплати можливий лише для товару, який не є продукцією власного виробництва «АГТ ПЛЮС», у іншому випадку потрібна буде передоплата замовлення.

Оплата в офісі

Ви можете сплатити товар готівкою та банківською карткою в касі нашого офісу за адресою м. Київ, вул. Сортувальна, 2.

Розрахунки в філіях по вул. Василенка, 7, та с. Небелиця лише готівкові.

Термін доставки:

Термін отримання замовлення залежить від товару, способу оплати та способу доставки. Всю інформацію щодо терміну доставки Ви можете дізнатися у менеджера під час оформлення замовлення.

Доставка проводиться на наступний день після оформлення і оплати замовлення до 17-00.

Доставка здійснюється:

Понеділок – п’ятниця: до 18-00

Субота: до 14-00

Неділя - вихідний

 

Телефони

+38 (044) 501-09-24

+38 (093) 903-43-00

+38 (099) 903-43-00

+38 (096) 903-43-00

Адреса

м.Київ,
вул. Сортувальна, 2, оф.8,
індекс 02081
Філії
дивитись на мапі

ТОВ «АГТ плюс» АГТ плюс ‒  широкий асортимент меблевих комплектуючих матеріалів та фурнітури. Контакти: Телефон:+38 (044) 501-09-24, E-mail: sales@agtplus.ua
Київ, Україна 02081 вул. Сортувальна, 2

Графік роботи:

Пн-Пт 9:00-19:00
Сб 9:00-16:00
Нд Вихідний


sales@agtplus.ua
export@agtplus.ua