This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-strategia-rozvitku (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-01. The original page over time could change.
Стратегія розвитку — новини України та світу - Укрінформ

Стратегія розвитку

30 серпня

Уряд посилює протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом

Кабінет Міністрів України підтримав реалізацію Стратегії розвитку системи запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, що була розроблена Міністерством фінансів.

18 серпня

Уряд сьогодні затвердить Енергетичну стратегію до 2035 року

Уряд на сьогоднішньому засіданні розгляне і затвердить Енергетичну стратегію України на період до 2035 року.

11 серпня

Лісове господарство має розвиватись відповідно до норм Євросоюзу - Держлісагентство

Державне агентство лісових ресурсів України виносить на громадське обговорення проект Стратегії сталого розвитку та інституційного реформування лісового та мисливського господарства України.

2 серпня

«Укргазвидобування» збільшило видобуток газу на 3%

ПАТ «Укргазвидобування» за січень - липень 2017 року збільшило видобуток природного газу на 3% - до 8 779 млрд куб м порівняно з аналогічним періодом 2016 року. 

13 липня

Мінагро планує відкрити українське вино для всього світу

Міністерство аграрної політики та продовольства розробило стратегію розвитку виноробства в Україні до 2025 року, в рамках якої будуть вирішені найбільш проблемні питання галузі.

12 липня

Гройсман: У серпні-вересні буде презентована Стратегія розвитку аеропортів

Уряд та експерти мають до вересня підготувати стратегію розвитку аеропортів та авіації в Україні. Зокрема, лоукости мають заходити не лише у центральні, але й регіональні аеропорти.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.

© 2015-2017 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-