This version of the page http://www.creditwest.ua/uk/corporate-banking/loans/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-09-01. The original page over time could change.
Кредитування

Провідний турецький банк
в Україні

Корпоративним клієнтам

Кредитування

КРЕДИТВЕСТ БАНК пропонує послуги з купівлі-продажу та обміну іноземної валюти на Міжбанківському валютному ринку України юридичним особам-резидентам, фізичним особам-підприємцям, іноземним представництвам, нерезидентам-інвесторам.

Корпоративний Овердрафт

Корпоративний овердрафт — це технологія кредитування поточного рахунку позичальника для сплати платежів при відсутності власних коштів на поточному рахунку.

Корпоративна Кредитна Лінія

Корпоративна кредитна лінія – це можливість отримання багаторазових кредитів (траншів) в рамках встановленого ліміту відновлювальної (револьверної) кредитної лінії.

Корпоративний Кредит / Невідновлювальна Кредитна Лінія

– це «класичний» вид кредитування, тобто надання кредитних коштів на поточний рахунок позичальника однією сумою або не більше обумовленого ліміту невідновлювальної кредитної лінії

Кредит під депозит

Кредит під депозит – це кредитна програма КРЕДИТВЕСТ БАНКУ, за умовами якої, в заставу приймаються майнові права на грошові кошти, розміщені за строковими банківськими вкладами. При цьому, валюта кредиту може не співпадати з валютою депозиту, а вклади (депозити) можуть бути оформлені в декількох валютах.

Корпоративним клієнтам

Приватним особам

Корпоративні кредити

Депозити юридичних осіб

Торгове фінансування

Фінанси

Карткові проекти

POS послуги