ЯКІСТЬ
ОПТИКИ CANON

В об’єктивах усіх біноклів Canon використовуються наші славнозвісні оптичні технології, які забезпечують ідеальні умови спостереження.

Чудова якість — бездоганний огляд

Оптика біноклів Canon забезпечує найкращу роздільну здатність навіть в умовах слабкого освітлення за будь-якого збільшення.

Різкість від краю до краю

Чітко й безпомилково знаходьте потрібний об’єкт завдяки елементу вирівнювання поля та насолоджуйтеся чудовим оглядом без розмиття від краю до краю.

Точні лінзи Canon

У біноклях Canon використовується така сама оптика, що й в унікальних об’єктивах EF, а модель 10 x 42L IS WP навіть відповідає стандартам наших престижних об’єктивів серії L. Крім того, завдяки позитивній дисторсії точної оптики Canon прямі лінії в них виглядають прямими.

Яскраві враження від перегляду

Насолоджуйтеся яскравими, висококонтрастними сценами з точним колірним балансом завдяки покриттю Super Spectra, яке усуває ореоли та відблиски.

Насичені кольори

У наших найкращих моделях (18 x 50 IS AW, 15 x 50 IS AW, 10 x 42L IS WP, 10 x 32 IS, 12 x 32 IS та 14 x 32 IS) використовуються елементи з наднизькодисперсного скла (UD), які забезпечують чудове відтворення кольорів, що допомагає точно визначати об’єкти.

Знайдіть свій ідеальний бінокль

Виберіть для себе найкращий бінокль Canon за сферою інтересів або типом виробу.

  • Canon
  • Біноклі
  • ...
  • Якість бінокулярної оптики