Skip to main content
  • Екстер'єр
  • Інтер'єр
  • Технології
  • Безпека
  • Галерея

Презентація

В Україні почалися продажі преміального мінівена PEUGEOT Traveller. Доступний в двох варіантах довжини, новий мінівен може комфортно перевозити до 9 чоловік. А за рівнем оснащення новинка встановлює нові стандарти автомобілів для ділових поїздок і далеких подорожей.

Представлений на Женевському автосалоні в 2016 році PEUGEOT Traveller впевнено вийшов на ринок преміальних мінівенів. Новинка отримала безліч привабливих особливостей, які роблять автомобіль еталоном в даному сегменті. Дизайн PEUGEOT Traveller знайшов риси, характерні для новітніх седанів і кросоверів бренду, в ньому досягнуто оптимальний баланс між компактним зовнішнім виглядом і просторим інтер’єром. В Україні PEUGEOT Traveller доступний в двох варіантах довжини кузова: 4,956 м (версія L2) і 5,306 м (версія L3), кількість пасажирських місць, при цьому, варіюється від 5 до 9. Висота автомобіля 1,9 м гарантує, що він без проблем пройде на будь-яку парковку.

Комфортабельний салон елегантного мінівена подарує чудові емоції. PEUGEOT Traveller забезпечить максимальний рівень комфорту водієві і пасажирам. Двозонний клімат-контроль, додатковий кондиціонер для заднього ряду сидінь, скляна панорамний дах, розкладний стіл в пасажирському відділенні і інші доступні опції перетворять будь-яку поїздку в незабутню подорож.

Новинка оснащена найсучаснішими системами і технологіями, такими як 7 “сенсорний екран для управління основними системами і функціями і проекційний Head Up дисплей, на який виводиться основна інформація про поїздку, система допомоги при підйомі по схилу Hill Start Assist, круїз-контроль з обмежувачем швидкості , система Hands Free Access (безконтактне відкриття і закриття дверей за помахом ноги) і ін. Серед доступних опцій також система попередження про зіткнення і екстреного гальмування Active Safety Brake, задній і передній датчики паркування з системою контролю “сліпих зон”, камера заднього виду, сигналізатор втоми водія, система попередження зміни смуги, система розпізнавання дорожніх знаків, система автоматичного перемикання фар SMARTBEAM, система оптимізації зчеплення дорогою Grip Control і багато інших. Крім того, згідно з висновком Європейської програми оцінки безпеки автомобілів Euro NCAP PEUGEOT Traveller присвоєно п’ять зірок – це найкращий показник безпеки.

В Україні новий мінівен доступний з дизельним двигуном HDi 150 к.с. з 6-ступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач нового покоління EAT6 з технологією Quickshift, яка гарантує швидке і плавне перемикання передач.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Екстер'єр

Подорож у PEUGEOT Traveller – це подорож бізнес-класом. За лініями його сучасного дизайну відкривається просторий салон найвищого класу. З новою вертикальною радіаторною решіткою, денними ходовими LED-вогнями та гармонійно інтегрованими в передню частину ксеноновими фарами PEUGEOT Traveller Business VIPелегантно виражає свій неповторний стиль.
17-дюймові легкосплавні колісні диски та вікна з додатковим тонуванням посилюють його харизму.
PEUGEOT Traveller доступний у Стандартній L2 (4.95 м) і Довгій L3 (5.30 м) версіях у оздобленні Business i VIP. Його висота становить 1.90 м, що дозволяє без проблем паркувати авто на критих паркінгах у центрі міста, торговельних центрах і аеропортах.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Інтер'єр

Потрапити в салон PEUGEOT Traveller VIP дуже легко завдяки розсувним дверям iз електроприводом, якими можна керувати, не торкаючись.
Всередині PEUGEOT Traveller VIP зроблено все, щоб пасажири насолоджувалися комфортом. Пасажирський відділ легко трансформується в VIP-лаунж. Відкидний розсувний стіл, оточений 4 чи 5 сидіннями, розвернутими одне до одного, забезпечує Вашим клієнтам приємне місце для проведення зустрічі.
Задля загального комфорту в PEUGEOT Traveller Business або VIP ми серйозно попрацювали
над освітленням: дві окремі відсувні панелі на даху забезпечують унікальне природне освітлення та панорамний вид на небо. Вікна з додатковим тонуванням створюють приватну обстановку, дозволяючи при цьому милуватися краєвидами.
Щоб перебування в салоні було ще комфортнішим, PEUGEOT Traveller Business має незалежне заднє кондиціонування з особистими вентиляціними отворами та лагідною циркуляцією повітря, що є унікальним технічним рішенням. Нарешті, PEUGEOT Traveller VIP має 4 розетки 12V, розетку 220 V і порт USB у пасажирській частині салону, що дозволяє заряджати будь-які мобільні пристрої.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Технології

Внутрішній дизайн PEUGEOT Traveller сфокусований на комфорті. Для легкого доступу до підвищеної позиції водія ми передбачили спеціальну сходинку. Займіть своє місце в салоні – водійське сидіння з гармонійним сучасним дизайном виготовлене з застосуванням елегантних матеріалів. Нова автоматична коробка передач EAT6, поєднана з двигуном HDi 150 EAT Euro 5, наділена технологією Quickshift, яка забезпечує швидке перемикання передач, гарантуючи визначну плавність і зручність у користуванні.
Ергономічний 7-дюймовий дисплей із тачскріном завжди під рукою та в полі зору. Зробити подорожі простішими допоможе використання 3D-навігації останнього покоління.
Mirror Screen 7-дюймовий тачскрін-дисплей також інтегрується з функцією Mirror Screen, що дозволяє використовувати додатки з сумісного з Mirror Screen смартфону.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Безпека

Інтуїтивне кермування

PEUGEOT Traveller має широкий набір новітніх пристроїв і систем для комфортнішого та безпечнішого кермування.

Зчитування дорожніх знаків про обмеження швидкості та надання рекомендації

Мультифункціональна камера розпізнає дорожні знаки обмеження швидкості та інформує про це на інструментальній панелі чи/та на центральному дисплеї. Достатньо лише натиснути кнопку, щоб прийняти зазначену інформацію та знизити швидкість до вказаного на знаку ліміту.

Оглядовість

Камера заднього ходу починає роботу автоматично при ввімкненні передачі заднього ходу. Вона забезпечує огляд згори на 180 градусів, показуючи задню частину автомобіля та середовище навколо неї. Задній вид також показує лінії, які вказують напрямок паркування та реагують на обертання керма. Якщо позаду автомобіля є перешкода, система збільшить її на екрані та за необхідності інші ракурси за бажанням і без труднощів.

Автоматичний конроль головних фар

Система, увімкнена вночі, автоматично перемикає світло з дальнього на ближнє та навпаки згідно з поміченими камерою транспортними засобами.

Активний круїз-контроль

Система дозволяє підтримувати безпечну дистанцію до транспортного засобу, який рухається попереду, та налаштовує швидкість у діапазоні 20 км/год. Це не є активним гальмуванням. Ця система є вельми ефективною на дорозі з низьким чи середнім завантаженням.

Подушки безпеки

PEUGEOT Traveller може бути оснащено 6 подушками безпеки, включно з двома фронтальними, двома боковими та двома шторками безпеки в другому та третьому рядах, щоб захистити пасажирів. На додачу до нового устаткування (нової платформи з посиленою конструкцією) PEUGEOT Traveller отримав 5 зірок на тестах EuroNCAP.

Система попередження про недотримання рядності

Ця система попереджає про перетин суцільної чи переривчастої лінії без активації поворотного сигналу. Візуальне та звукове попередження дуже допомагає у разі сонливості чи послаблення концентрації уваги водія.

Система моніторингу «сліпих зон»

4 сенсори в передньому та задньому бамперах автомобіля пропонують огляд «сліпих зон», що дозволяє під час подорожі бути поінформованим про наявність транспортного засобу праворуч або ліворуч у «сліпій зоні». У такому разі Вас попередить світловий сигнал на дзеркалі заднього виду чи центральному екрані.

Центральний дисплей

Важлива інформація демонструється на висувному дисплеї в полі зору водія: швидкість, круїз-контоль, ліміт швидкості. Вся інформація демонструється на рівні очей, щоб ви могли керувати автомобілем максимально безпечно.

Active Safety Brake

Active Safety Brake – це нове покоління системи екстреного гальмування, коли зіткнення не уникнути. Камера та радар розпізнають і фіксують нерухомі та рухомі об’єкти. У разі, коли гальмування не відбувається або воно не є достатнім, система автоматично активує гальма. Вона допомагає уникнути зіткнення на швидкості до 20 км/год або зменшити наслідки, послабивши силу удару.

 

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики