Skip to main content
  • Екстер'єр
  • Інтер'єр
  • Технології
  • Безпека
  • Галерея

Презентація

Більше 4 мільйонів кілометрів випробувань в найсуворіших умовах довели якість, надійність і витривалість нового PEUGEOT Boxer, який тепер відрізняється сучасним дизайном, що витриманий у новому напрямку стилю марки.

Під час створення нового Peugeot Boxer, було зроблено ставку на сучасний дизайн, в якому безпомилково розпізнавалася б елегантність Peugeot. Комерційний автомобіль повинен бути практичним і витривалим, при цьому відповідаючи потребам ділових клієнтів і створюючи позитивний імідж для їхнього бізнесу.

Для ефективного ведення бізнесу в Україні, комерційний автомобіль повинен бути пристосований до роботи у складних умовах. Саме тому в базову комплектацію було включено обладнання, яке робить новий PEUGEOT Boxer повністю адаптованим до українських умов:

  • догрівач непрограмований Webasto Thermo Top C (5 кВт)
  • Акумулятор підвищеної ємності (110 Ач)

Всі параметри нового Peugeot Boxer будуються навколо якості, вираженої на всіх рівнях: дизайн і конструкція, якість збірки, надійність, шумоізоляція і довговічність. Щоб забезпечити високий рівень якості та надійності автомобіля, який потрібен при інтенсивній експлуатації, новий Peugeot Boxer успішно пройшов більш ніж 4 мільйони кілометрів випробувань в самих екстремальних умовах при повному і частковому завантаженні та з порожнім кузовом на різних типах доріг, включаючи неякісне покриття і нерівні дороги.

Випробування автомобіля на надійність і довговічність включали в себе:

  • 1500 годин при температурах від -20 ° C до + 40 ° C, щоб протестувати стійкість механічних, пластикових і електронних комплектуючих до старіння;
  • 1000 подолань водних перешкод і перешкод з сольових розчинів без подальшої мийки протягом всієї дистанції в 1000 км для перевірки герметичності кузова і його стійкості до корозії;
  • 500 000 циклів відкриття / закриття дверей при температурах від -30 ° C до + 80 ° C, що рівносильно 10 років інтенсивного використання.

Якість всіх нових елементів конструкції Peugeot Boxer також було перевірено найретельнішим чином – понад 1800 додаткових заводських перевірок на всіх стадіях виробництва.

Сьогодні клієнти звертають особливу увагу на технічне оснащення комерційних автомобілів, оскільки це поліпшує умови для роботи. Такі вимоги цілком розумні: покупці віддають перевагу комфорту, легкість в управлінні і безпеку, але для них особливо важлива ефективність у веденні бізнесу. Новий Peugeot Boxer виправдовує всі ці очікування.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Екстер'єр

потужність. Капот з чітко виділеними лініями підкреслюється розташованим на ньому логотипом марки, а також написом PEUGEOT між капотом і гратами радіатора. Новий Peugeot Boxer відрізняється експресивною, технологічною і хижою зовнішністю, яка посилюється новими гратами радіатора та фарами. Денні ходові вогні тепер можуть бути виконані у вигляді світлодіодів в якості опції.

Нові бампери забезпечують максимальний захист автомобілю. В їх нижньої частини можуть бути розташовані передні протитуманні фари. Над ними знаходяться два прямокутні отвори, які можуть використовуватися в якості сходинки, що полегшує мийку вітрового скла.

Задня частина автомобіля теж отримала новий силует фар, який підкреслює сучасний стиль Peugeot Boxer і забезпечує поліпшену видимість.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Інтер'єр

Функціональний і комфортабельний салон нового Peugeot Boxer відрізняється елегантністю і якістю обробки. На сучасне кермо, що забезпечує комфортне й упевнене керування, може бути винесено управління новою мультимедіа системою.

У функціональній кабіні розташовано безліч осередків і місць для зберігання речей і документів, в тому числі тримачі для паперів і навіть письмовий стіл, вбудований в спинку переднього сидіння. Новий PEUGEOT Boxer можна трансформувати в мобільний офіс.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Технології

автомобіль під будь-які запити бізнесу і торгівлі, адже зручність навантаження детальним чином враховувався при розробці цього автомобіля.

Peugeot Boxer дуже зручний для навантажень завдяки:

  • Низькому рівню завантаження (від 494 до 601 мм);
  • Заднім дверям, що відкриваються на 96 °, 180 ° і 270 ° як опція;
  • Однією або двом розсувним бічним дверям;
  • прямокутне будова вантажного відділення.

PEUGEOT Boxer пропонує один з найширших вагових діапазонів – від 2,8 до 4 тонн

Ґрунтуючись на трьох колісних базах (3000 мм, 3450 мм і 4035 мм), автомобіль в чотирьох варіантах по довжині (L1, L2, L3 і L4) і трьох – по висоті (H1, H2 і H3). Всього в лінійці шість кузовів об’ємом від 8 до 17 м3.

Система допомоги при спуску Hill Descent Сontrol може бути активізована натисканням кнопки на центральній консолі. Вона дозволяє водієві підтримувати постійну швидкість між 25 і 30 км / год і контролювати автомобіль на різкому спуску (нахил від 8%), особливо якщо дорога брудна або нерівна. Ця система працює навіть без натискання на педалі газу або гальма. Але система автоматично відключається, коли водій збільшує швидкість до 30 км / ч.

Новий PEUGEOT Boxer володіє великою кількістю різноманітних трансформацій для всіх можливих ділових цілей.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики

Безпека

За рівнем безпеки Peugeot Boxer еквівалентний кращим легковим автомобілям. Конструкція корпусу забезпечує підвищену жорсткість; в той же час бічні деталі кузова мають відмінні ударопоглинаючі властивості. Інерційні триточкові ремені безпеки, енергопоглинаюча рульова колонка і рівна, без виступів приладова дошка округлої форми сприяють безпеці водія і пасажирів.

Завантажити прайс лист Завантажити тех. характеристики