This version of the page http://uaa.org.ua/blog/FENOMENistyni/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-29. The original page over time could change.
Блоги
Карта сайту > Головна> Блоги> ФЕНОМЕН ІСТИНИ

ФЕНОМЕН ІСТИНИ

  • Блоги
  •  » 
  • ФЕНОМЕН ІСТИНИ
  • RSS підписка

  • Архів

    «   Серпень 2017   »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      

Якщо ваш клієнт психопат?

Опубліковано в журналі "Адвокатськє бюро", Видавництво "Фактор", 2013
    Нашим колегам “щастить” на психічно нестабільних клієнтів. То загляне в офіс витончений емоційний садист, годинами виснажуючи адвоката розмовами з приводу “який негідник його спадкодавець”... То завітають імпульсивні неврастеніки, які знемагають від болю зради чоловіка/дружини... Реакції цих осіб адвокату так само важко передбачити, як погоду вітчизняному метеорологу. Звісно, хороших людей більше. Але емоційно врівноважені громадяни, вочевидь, вміють знаходити компроміси, а тому менше стикаються з проблемами юридичного характеру і рідше потребують допомоги адвокатів. Тож давайте поговоримо про те, як поводитись пересічному адвокату при спілкуванні з клієнтами-психопатами.
Файли:
Статья в редакции ВКозиной_укр.doc (42.5 КБ)

Адвокатське дос'є: "звір", якого мало хто бачить!

   Ми вже не раз говорили про доцільність мати адвокатське доc'є по справі та правила його створення, ведення, зберігання. Але, мабуть, це питання буде вічним у нашій професії, бо "без бумажки ты...." - сам знаєшь хто! Тому правильно пиши свої "папірці"! (файли доаються!)
Файли:
1_Адвокатская ЭТИКА,досье, договор и ЦЕНА.pdf (5.17 МБ)
! Адвокатське досьє.docx (66.88 КБ)

Програми Школи адвокації, що почнуться з кінця ВЕРЕСНЯ 2014р

Професіоналу доводиться розлучитися з багатьма добрими ілюзіями повсякденності. Проте їх місце має щось зайняти! Новий досвід - потрясіння від маніпуляцій ззовні, які змінюють звичну плинність нашого життя і часто псують характер.
  Проте досвід можна і потрібно знаходити без потрясінь, вдаючись до знань психологічної науки. Адже хтось же вже витратив на неї час свого життя! Саме тому створено нашу Школу адвокатської майстерності або адвокації в самому широкому розумінні цього терміну.
 На наших семінарах і практикумах ми торкнемося надтонких тканин людської сутності і розберемо ілюзорність багатьох, здавалося б, непорушних речей, наприклад «феномену істини» або ілюзію «змагальності процесу», "справедливості" чи її відсутності.
     Але для читання психології «по живому» - почнемо з «Букваря»! А саме з особистості та її установок, управління потребами людей через їх емоції на основі явних життєвих сценаріїв ( криз ) і наступних трансформацій. І надалі проникнемо в суть візуальної аналітики та соціології візуального символізму з елементами психології впливу для нашої адвокації; освоїмо риторику комунікативного моделювання (спічрайтинг) в адвокатській діяльності; познайомимося з елементами психоаналізу в адвокатській практиці і торкнемося трансактного аналізу як дієвого методу діагностики его-станів; вникнемо в технології роботи в змінених станах свідомості без всілякої магії чи колдовства.
    Запрошую всіх до нашого кола!  
Файли:
AAU_Negotiation_School_2014.doc (1.24 МБ)
ААУ_ГИПНОЗ Эриксона2014_.doc (850.5 КБ)
EQ_Negotiation_School_2014.doc (1.26 МБ)
Интуиция_Negotiation_School_2014.doc (283.5 КБ)

Сертифіковано програми семінарів-практикумів

Відповідно до п. 12 Порядку підвищення кваліфікації адвокатів України, затвердженого рішенням Ради адвокатів України за № 85 від 16 лютого 2013 року (із змінами від 27 вересня 2013 року, затвердженими рішенням Ради адвокатів України № 219) Експертною радою з питань акредитації та сертифікації Національної асоціації адвокатів України рішеннями №3 від 19.09.2013р та №10 від 16.06.2014р ЗАТВЕРДЖЕНО програми семінарів-практикумів з психології адвокатської діяльності.
    Експертною радою з питань акредитації та сертифікації НААУ було розглянуто Концепцію курсу «Психологічні передумови використання механізмів впливу в діяльності адвоката/захисника», Навчально-методичний комплекс з психології адвокатської діяльності та тези до відповідних семінарів-практикумів з психології впливу в адвокатській діяльності.
   Зауважу, що всі зазначені документи розроблено відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. N 1341 «Про затвердження Національної рамки кваліфікацій» та рекомендовано Комітетом організації адвокатської діяльності Асоціації адвокатів України для застосування в роботі Школи адвокації Асоціації адвокатів України.
   Таким чином Сертифікат Школи адвокації Асоціації адвокатів України про підвищення кваліфікаціїї адвокатами видається за навчальними програмами про які можна дізнатись ТУТ
ГЕНЕРАЛЬНІ ПАРТНЕРИ



ПАРТНЕРИ КОМІТЕТІВ