Skip to main content

Замовлення запчастин

Використання оригінальних запасних частин – гарантія вашої безпеки.

Знайте, що наша турбота про вас не завершується після продажу автомобіля.

Оригінальні запасні частини PEUGEOT – це якість, яка гарантує вашому автомобілю тривалу та безвідмовну роботу, а вам – безпеку та задоволення від експлуатації автомобіля.

Ви хочете, щоб ваш автомобіль залишався надійним і безпечним після ремонту й сервісного обслуговування?

Використовуйте тільки оригінальні запасні частини PEUGEOT.

Що може бути дорожчим за час?

Не витрачайте свій час на пошук сумнівних і ненадійних запчастин. Наші висококваліфіковані спеціалісти підберуть необхідні запчастини й аксесуари для вашого автомобіля.

Ви можете бути абсолютно впевнені, що будь-яка куплена оригінальна запчастина PEUGEOT, аж до найдрібнішої гайки або лампочки буде такою самою, що й установлена на вашому автомобілі «із заводу».

Найдосвідченіші спеціалісти здійснять точну діагностику та професіональний ремонт автомобіля Peugeot (Пежо) будь-якої модифікації.

ТОВ «Ілта» – офіційний імпортер автомобілів Peugeot в Україні з 1992 року. У червні 2010 року ТОВ «Ілта» передало функції імпортера ТОВ «Пежо Ситроен Україна», але діє й далі як офіційний і найбільший дилер автомобілів Peugeot в Україні. Основна сфера роботи компанії – продаж і сервісне обслуговування автомобілів французького бренда. До дилерської мережі ТОВ «Ілта» входять 3 центри з продажу та 2 – із сервісного обслуговування автомобілів Peugeot на території Києва, які здійснюють повний комплекс робіт: продаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування автомобілів Peugeot, а також продаж оригінальних запасних частин і аксесуарів.

Для отримання консультацій і додаткової інформації зв’язуйтеся зі спеціалістами із запасних частин.

Завжди раді вам допомогти.

Консультант із запчастин

+38 (044) 393-76-33

Зв'язатися з нами