Ternopil Holi Fest

Поділитись

28 червня на острові Чайка у Тернополі відбулася  найяскравіша та найбільш очікувана подія літа –  Ternopil Holi Fest.
Холі (Holi) — один з найбільш барвистих свят Індії , бенгальська новий рік.  Холі — свято весни, наповнений сонячним світлом і веселим шаленством пишно розквітаючій природи. За традицією, учасники кидають різнобарвною пудрою як в друзів, так і в незнайомців, святкуючи прихід весни, шануючи прокази Крішни і надаючи один одному свободу, коли можна повеселитися, заспівати і станцювати.
Підготовка була важкою та тривалою, але завдяки команді, яка працювала над проектом, все відбулось на найвищому рівні.
Хочемо  подякувати всім фрішникам, які долучились до захочу та  ГО “Файне місто” . Величезне дякую таким людям, як: Микола Головенко, Василь Томчишин, Олег Діксель, Вікторія Корінь, Юля Шмигельська, Руслан Хома, Віктор Чорномаз, Петро Гомілка,  Надія Піддубна за підтримку та розуміння. Також велика подяка всім людям за межами організацій: фотографам – Володимиру Олендеру, Наталії Яворській, Віктору Борковцю; ведучому – Тарасу Миколайовичу та звичайно людям, без яких ми б не впорались – волонтерам та охороні. Також хочемо подякувати всім, хто взяв участь в цьому дійстві.
Надіємось враження, які Ви отримали під час Ternopil Holi Fest, залишаться одним з наяскравіших у Вашому житті.
Сподіваємось, що з року в рік знайдуться люди, які продовжуватимуть нашу справу, і люди, які будуть приходити на це дійство.

Posted in Тернопіль, УкраїнаTagged Ternopil Holi Fest

Напишіть відгук Скасувати відповідь