This version of the page http://www.0342.ua/news/1728045 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-28. The original page over time could change.
Ваше здоров'я: де у Франківську знайти якісне лікування за доступну ціну - 0342.ua
Івано-Франківськ
+23 °С Змінна хмарність, невеликий дощ
Детальніше
Увійти Реєстрація

Ваше здоров'я: де у Франківську знайти якісне лікування за доступну ціну

І знову про актуальне. Немає жодної людини, яка б не зверталася за медичною допомогою. Звична радянська система, де обстеження були безкоштовними в поліклініках, безкоштовні програми лікування та реабілітації в лікарнях, перестала існувати. Наше суспільство почало звикати до приватних медичних кабінетів та клінік. Рекламними кампаніями та акціями нікого не здивуєш...Як знайти не розрекламованого, а кваліфікованого лікаря? Не «врача – рвача», а Лікаря? Якому довіришся та повіриш, який допоможе, який сто разів переконається в правильності діагнозу, який знайде причину і підбере адекватну схему лікування? Як поєднати ціну і якість в наданні медичних послуг? Де знайти розумне співвідношення цих чинників? З такими та подібними питаннями зустрічаються всі, хто потрапляє в біду. Шукається інформація про лікаря, про медичний заклад, переглядаються сайти клінік, вивчаються прейскуранти цін, робиться безліч телефонних дзвінків до родичів, друзів, знайомих….чи не так?

Журналісти 0342.ua спробували вивчити це питання. Так от, після нашого «розслідування» ми  можемо сказати, що в нашому місті є такі заклади! Один з кращих - діагностичний центр «ЄвроДіагностика»

Сама назва об'єднує в собі європейські риси. По-перше, це кваліфікований персонал. В цьому закладі працюють лікарі з 20-річним стажем роботи за кордоном та молоді креативні лікарі. Колектив поєднує в собі знання, практику, досвід. Вони володіють різними фаховими методиками, підходами та протоколами лікувань. Беручи до уваги цінний досвід закордонних клінік, розробили свої методики профілактики різних захворювань! По-друге, тут є індивідуальний підхід до кожного пацієнта. І по-третє, що важливо,тут доброзичлива атмосфера, доступні ціни та гнучкий графік знижок на послуги.

ДІАГНОСТУВАННЯ

Розмовляємо з лікарями діагностичного центру «ЄвроДіагностика» в м. Івано-Франківську:

Зараз спостерігається деяка суспільна неграмотність щодо медико-лікувальних процесів загалом. Це можна зрозуміти, адже на людину зусібіч тисне навала різної медичної інформації, пропонується ряд розкручених брендових ліків, клінік, центрів, послуг, препаратів, методів. Зрозуміло, що людина розгублюється в такім, і йде методом найпростішим : де найдорожче, там найліпше. Проте, часто-густо це не так. Тому основна політика нашої установи-це баланс гнучких цін і високої якості. Ми проводимо не тільки якісне діагностування, а й лікуємо певні захворювання системно, індивідуально, конкретно. Ми співпрацюємо з філіями найкращих європейських лабораторій, щоб оцінити не тільки структурні зміни, а й ще оперативно оцінити функцію того чи іншого органу. У нас лікарі нікуди не «спішать», а наші пацієнти мають змогу задати всі свої питання і після візиту до нашої клініки вони чітко знають ЯКА проблема, ЯКІ шляхи вирішення, КУДИ « рухатись» далі, ЩО робити.

Які основні напрями Вашої роботи, в чому Ви вбачаєте головне завдання «ЄвроДіагностики»?

Варто зазначити, що визначити стан здоров'я пацієнта, вибрати найбільш ефективний метод лікування і тут же пролікувати – це перша і визначальна риса нашого діагностичного центру «ЄвроДіагностика» в Івано-Франківську. Ми пропонуємо ряд системних послуг, і основним в цій системі є те, що в нашому центрі пацієнти починають розуміти, що все в організмі взаємозв’язано, що хвороба, скажімо, косметологічна, може починається не тільки як дерматологічний прояв, а супроводжуватися, наприклад, захворюванням щитоподібної залози або мати гінекологічне підгрунтя. І дуже часто дівчатам які звернулися за косметологічною допомогою діагностуються стани, які в майбутньому можуть призвести до непліддя (зокрема, мова йдеться про роботу яйників, полікістоз). Самі ж гінекологічні проблеми можуть з’являтися на фоні психологічних станів, на фоні пригнічених думок, паралельно з захворюваннями нирок чи сечовидільної системи.

Серед основних пропозицій і послуг лікувального діагностичного центру «ЄвроДіагностика» ми виділяємо такі :

  • діагностика захворювань всіх внутрішніх органів (печінка, жовчний міхур,селезінка, підшлункова)
  • діагностика захворювань органів сечовидільної системи: нирки, сечоводи, сечовий міхур, простати в чоловіків, --органів малого тазу в жінок. ультразвукове дослідження щитоподібної залози, молочної залози
  • діагностування фонових захворювань шийки матки, кольпоскопія
  • ультразвукові діагностичні скринінги в різні триместри вагітності разом з доплерометрією, цервікометрією
  • ультразвукове діагностування судин верхніх та нижніх кінцівок, судин шиї та головного мозку
  • ультразвукове дослідження суглобів та м`яких тканин

Наші гінекологи займаються діагностуванням фонових захворювань шийки матки, іншими словами - ранньою діагностикою раку шийки матки, також дитячою гінекологією, плануванням сім`ї та допоміжними репродуктивними технологіями. В центрі можуть запропонувати малоінвазивні оперативні втручання такі як введення та видалення внутрішньоматкової спіралі, конізація шийки матки при дисплазіях та ін.

Багато уваги приділяємо підростаючому поколінню, зокрема, темі дитячої та підліткової гінекології, зокрема, таким делікатним питанням як перші статеві відносини, або, як говорять в Європі, «sexual debut». Стараємося вчити підлітків грамотній підготовці до цього періоду в їх житті, також здійснюємо обстеження на виявлення гепатитів, TORCH-інфекцій, хламідіозу, уреоплазмозу, кандидозу, мікоплазмозу. Особливо прискіпливо проводимо обстеження на папіломавірус, адже не секрет, що статевий шлях – це шлях передачі раку шийки матки. І це вже – доведена медицина. В нашому центрі аргументовано рекомендують робити вакцинацію від папіломавіруса людини, щоб у майбутньому уникнути раку шийки матки. Слід наголосити, що в нас розроблено спеціальні методики щодо соціалізації даної теми, стараємося максимально доступно, з урахуванням психологічних особливостей людини працювати на профілактику та вчасне і грамотне лікування таких захворювань.

Не обминають увагою лікарі центру «ЄвроДіагностика» і людей старшого віку. Специфіка спілкування зі старшими людьми в тім, що вони очікують до себе дуже великої уваги, інколи добра розмова з ними означає половину успіху лікування. Після розмови з фахівцями люди багато дізнаються про те, як їм правильно харчуватися, як грамотно співіснувати зі своєю хворобою, як вчитися слухати себе і уважно ставитися до тих чи інших симптомів.

Ще однією характерною рисою «ЄвроДіагностики» є дуже гнучка система знижок для пацієнтів. Для пенсіонерів, студентів, дітей-сирот, дітей інвалідів, дітей з багатодітних сімей, ветеранів ВВВ, ветеранів УПА, учасникам АТО 10 відсотків знижки на вартість ВСІХ послуг, для інших категорій – теж 10 відсотків, але за окремим акційним графіком..

Що з лікувально-діагностичних апаратів у сфері гінекології є у Вашому центрі?

Центр має необхідне сучасне обладнання для надання кваліфікованої допомоги. Ми користуємося сучасним кріодеструктором, апаратом радіохвильової коагуляції та іншими приладами, що необхідні для повноцінної діагностики та лікування. Проте ми не хотіли би фокусуватися особливо на обладнанні, адже наш основний наголос в даній статті не на обладнання, а на результат лікування та особливості його процесу. Обладнання-це допомога, головне – це фаховість лікарів і правильна діагностика.

КОСМЕТОЛОГІЯ

В затишних кабінетах «ЄвроДіагностики» все налаштовано на спокій і успіх. Так, наприклад, косметичні процедури майже ніколи не проводяться без попереднього діагностування організму загалом. Але лікарі тут уважно дивляться: якщо не потрібне широке діагностування, якщо проблема очевидна і відразу зрозумілі шляхи її вирішення, то нема потреби «ганяти людину кабінетами» і спричиняти зайві фінансові витрати.

Нагадаємо, що великої поваги і уваги заслуговує в цім центрі той факт, що лікарі намагаються підходити до захворювання широко і об’єктивно, оглядаючи пацієнта масштабно, а не локально. При такім підході виникає довіра між лікарем і пацієнтом, крім того, чесна увага до її індивідуальних особливостей мотивує людину уважно ставитися до свого організму, дослухатися до порад лікаря і розуміти, що косметологія, наприклад, це перш за все здоров’я і баланс всього організму, а не тільки, скажімо, шкіри обличчя.

«Коли бачимо «висипки», тьмяність обличчя, синяки під очима, то однозначно пацієнта направляємо до нашого фахового і професіонального гінеколога… Коли ж, до прикладу» в людини спостерігаються прояви міліумів(малі білі прищики, жировики), то це означає, що є проблема з ліпідним обміном та жовчним міхурем. Крім того, ніколи не упускаємо можливості говорити: профілактика і ще раз профілактика. Скажімо, профілактичний огляд маммолога чи гінеколога в нас коштує 100 гривень. Раз в рік! І жінка спокійна за себе. А спокій нині вартний для людини», - впевнені фахівці

Ось лише кілька послуг лікувально-діагностичного центр "ЄвроДіагностики"– у сфері косметології:

  • ультразвукова та механічна чистка
  • скатка-пілінг
  • атравматична чистка
  • чистка декольте та спини

Також «ЄвроДіагностика» пропонує різноманітні інші види пілінгів, маски, масажі, шоколадні обгортання. Особливим попитом тут користуються такі косметичні процедури як мезотерапія, біоревіталізація, редермалізація, мікростуменевий масаж обличчя. Окремої уваги заслуговує апаратна косметологія, при якій пропонується:

  • Дарсонваль (тіла, обличчя,голови)
  • Фонофорез обличчя
  • Алмазна мікродермобразія обличчя та інші якісні процедури

Діагностичний центр «ЄвроДіагностика» — це акредитований Міністерством охорони здоров’я медичний заклад. Не зважаючи на свій молодий вік, він стрімко набирає медичного та соціального авторитету. Вивчаючи інформацію в інтернеті про цей заклад ми вияснили, що він має друге рейтингове місце серед медичних закладів м. Івано-Франківська та області на часто відвідуваному популярному медичному сайті DOC.UA. Центр отримує багато позитивних відгуків від вдячних пацієнтів за кваліфіковане і успішне результативне лікування. 

Цінуйте власне здоров’я, а при необхідності звертайтесь за висококваліфікованою допомогою в лікувальний діагностичний центр «ЄвроДіагностика»:

· Адреса: 76000, Івано-Франківськ, вулиця Пасічна, 38, м. Івано-Франківськ

· Телефон:+380 (67) 3-900-300,+380 (66) 200-200-1

· Email:evrodiagnostika@i.ua

· Сайт:http://uzd.if.ua/

· Фейсбук:https://www.facebook.com/uzdifua/

Автор
( 0 оцінок )
Актуальність
( 0 оцінок )
Викладення
( 0 оцінок )
1130 переглядів в серпні
Я рекомендую
Новини по темі
Управління праці виявило ряд порушень вимог трудового законодавства в лікарнях міста
16:10, 11 травня
Наступного тижня франківці зможуть безкоштовно пройти стоматологічне обстеження
11:00, 7 травня

Відгуки та коментарі

Авторизуватись або Написати коментар анонімно
Скасувати
Через нетверезого водія постраждали троє дітей
21:47, Вчора
Франківців кличуть на навчання резервістів
20:45, Вчора
Роботи франківських митців виставлять у Китаї. ФОТО
18:59, Вчора
На Бистриці схопили браконьєра. ВІДЕО
17:55, Вчора
Авторагулізм чи вимушена зупинка?
16:51, Вчора
Франківці вшанували загиблих в Іловайську
15:49, Вчора
Лупайте сю скалу! Нехай ні жар, ні холод. Не спинить вас! У Франківську пройшли традиційні франкові...
14:00, Вчора
Стрілянина в середмісті. Деталі. ФОТО. ВІДЕО
13:01, Вчора
На що готові франківські дівчата заради відпочинку? ФОТО
12:00, Вчора
Ще новини
Оголошення
Вторичный гранулированный полиэтилен для производства
18.08.17
Эко-дом Украина энергонезависимый
16.08.17
картриджи Canon FX-10 для Fax Canon Fax L100 Canon Fax L120 Fax L140 L160 MF4010 4018 4120 4140 4150 4270 4320D 4320 4330D 4330 4340D 4340 350D 4350 4370ND 4370 4380ND 4380 4660 4660PL 4690 4690PL новый китайский как оригинал 500 грн
27.08.17
Софосбувир, Даклатасвир, Ледипасвир с доставкой в любой город Украины
19.08.17