This version of the page http://volia.com/internet/promotions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-27. The original page over time could change.
Підключити інтернет в Києві - високошвидкісний інтернет від провайдера ВОЛЯ.
 
80 грн/міс. на 4 місяці!
Акція для нових абонентів «Врожай знижок»

Інтернет Швидкість до 100 Мбіт/с Ціна 80 грн/міс.

Отримайте доступ до високошвидкісного Інтернету без обмежень трафіку на 4 місяці всього за 80 грн/міс.!

Підключити
Умови акції
  • Врожай 100Пакет
  • до 100 Швидкість завантаження, Мбіт/с
  • Не обмежено Об'єм трафіку
  • до 4Акційний період, міс.
  • 80,00 Акційна вартість, грн/міс.
  • 135,00 Регулярна вартість пакету, грн/міс.
    Інформацію вказано станом на 01.08.2017 р.

Акція проводиться по 31.10.2017 р. Умови діють лише для нових абонентів.
Додаткові послуги доступні на регулярних умовах, вартістю згідно чинних тарифів Підприємства.
Після закінчення періоду дії акційних умов послуга буде надаватися за умовами аналогічного за наповненням регулярного пакету «Інтернет 100».

Wi-Fi роутер

Сучасний безпровідний маршрутизатор з підтримкою стандартів 802.11 b/g/n і швидкістю передачі даних до 150 Мбіт/с.

  Ціна 399 00 грн
Підключення

Будь ласка, оформіть заявку і ми підключимо Вас всього за 1 грн

Оформити заявку
Документи
  • Регламент проведення акції «Врожай знижок» Завантажити (pdf, 441 Kb) Серпень 1, 2017
Корисні посилання
Швидкісний Інтернет від Волі: прості істини

Істина перша – сучасна людина потребує високошвидкісного Інтернету. Давнє правило – той, хто володіє інформацією – володіє світом. Завдяки розвитку Інтернету цей вираз набув дещо іншого звучання та сенсу. Інтернет дозволив людині створювати власні світи, затишно розташовуватись у них, обмежуючи контакти з іншими всесвітами тільки посиланнями на відео або музичні ресурси. Разом з тим Інтернет надав неймовірну можливість для комунікації між світами за допомогою різноманітних соціальних мереж, форумів та інших ресурсів.

Зазвичай користувачі цих мереж забувають, що нещодавно Інтернет слугував тільки для передачі повідомлень. Лише потужний технологічний розвиток створив умови для такого світоустрою. Технології – це турбота провайдерів, таких, як компанія ВОЛЯ. Інтернет провайдер ВОЛЯ забезпечує високу швидкість доступу до мережі та безперебійність послуги.

Істина друга – переваги послуги Воля Інтернет наочні та переконливі:

1. Найбільш розвинуті технології. Компанія активно оновлює технології доступу своїх користувачів до послуги Інтернет. Наразі DOCSIS 3.0, EuroDOCSIS з’єднують користувачів із ресурсами мережі на швидкості більше 100 Мбіт/с

2. Можливість вибору пакетів з різними умовами та ціною послуги. Також є можливість самостійно керувати ним на Порталі абонента «Мій кабінет».

3. Надійність послуги. Високошвидкісний Інтернет від Волі не залежить від географії – він є швидким у всіх містах, де працює провайдер. Погодні умови також не впливають на роботу. Таку стабільність гарантує сервіс компанії.

4. Додаткові цікавинки. Наприклад, послуга «Гіпершвидкість», яка потрібна в особливих випадках, коли треба дуже швидко завантажити дуже «важкий» файл, наприклад, модний фільм.

Істина третя – підключити Інтернет у Києві легко, ціна підключення доступна.

Радує, що тарифи на відміну від послуги Інтернет, відрізняються неквапливістю, якщо вони і змінюються, то дуже повільно. А підключити Інтернет можна у будь-якому місті, де є ВОЛЯ, так само легко, як і підключити послуги Інтернет-провайдера у Києві. Найпростіше – замовити послугу на сайті компанії. Для тих, хто надає перевагу живому спілкуванню – завітати у Центр сучасних технологій або зателефонувати у call-центр. Також можна дізнатися ціну підключення, котра як і тарифи, цілком розумна та помірна.