This version of the page http://nashigroshi.org/topics/regionews/kyiv-region/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-08-27. The original page over time could change.
НАШІ ГРОШІ | Archive | Київщина

НОВИНИ

25.08.2017
14.08.2017
Всі новини »

ТЕГИ

Євро-2012 Авто Агро Армія Атом Ахметов Будівництво Важливо Вибори Вугілля Декларації Дороги Екологія Енергетика ЖКГ ЗМІ Закон Зв’язок Земля Комп’ютерізація Корупція Кредити Культура Люстрація МВС Медицина Метал НАБУ Наука Нафтогаз Нацбанк Нерухомість Обладнання Паливо Парламент Порошенко Приват Прокуратура Рейтинг Розкіш Росія Сервіс Спорт Суди Транспорт Харчування Хімія Хіт-парад Янукович Укрзалізниця Уряд Фірташ

ДОКУМЕНТИ

Київщина

RSS категорії

Утилізацію конфіскованої пляшки «Baileys» замовили за 12,60 грн – вдвічі дорожче від знищення плазмового телевізору

Головне територіальне управління юстиції у місті Києві у 2017 році уклало низку угод з ТОВ Фірма «Алтей» на утилізацію конфіскованого майна, серед якого автомобілі та алкоголь. Про це повідомляється в системі «Прозорро». Спочатку управління юстиції і фірма уклали базову угоду від 11 листопада 2016 року, а потім додатковими угодами вносили до неї уточнення щодо переліку […] »»»

ЧАЕС дала 73 мільйони на підстанцію з трансформаторами, вдвічі дорожчими за ціни «Укренерго»

ДСП «Чорнобильська АЕС» 28 липня за результатами тендеру замовило ТОВ «Техностар» будівельні роботи на 72,77 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». До кінця 2018 року мають реконструювати підстанцію 110/6 кВ зони санітарної охорони. Вишукувальні, проектувальні, будівельні роботи, експертиза та авторський нагляд коштують 6,07 млн грн., вітчизняне обладнання – 50,55 млн грн., імпортне обладнання […] »»»

Не сів у тюрму аукціоніст, який отримав хабар $147 тисяч за продаж приміщення у Василькові

Екс-заступник начальника управління з програми  приватизації ДАК «Національна мережа аукціонних центрів» Анатолій Сторчеус засуджений до 5 років умовно за отримання у 2008 році від приватного підприємця $147 тис. Про це свідчить вирок Печерського райсуду м. Києва від 14 липня. Навесні 2008 року Сторчеус увійшов до складу аукціонної комісії з продажу комунального приміщення площею 630 кв […] »»»

Керівник «Інформаційних судових систем» заховав від НАЗК нерухомість на березі Десни

В.о. генерального директора ДП «Інформаційні судові системи» Дмитро Дубінко не задекларував 0,33 га землі своїх батьків поблизу Десни з розташованим на ній сімейним маєтком. Про це свідчать е-декларація депутата та дані Публічної кадастрової карти України. Йдеться про комплекс будівель на території Новосілківської сільради Вишгородського району Київщини. Дубінко задекларував садовий будинок на 152 кв м, решту […] »»»

Суд дозволив дружині працівника сервісного центру МВС полювати на 20 тисячах га на Києвщині

Суд відмовив у позові прокуратури про визнання недійсним рішення Київської облради про закріплення 19,79 тис га мисливських угідь за ТОВ «Мисливсько-рибальський клуб «Дружба» та договору про умови ведення мисливського господарства. Про це свідчить ухвала Господарського суду м. Києва від 6 липня. У 2013 році облрада надала мисливсько-рибальському клубу у користування мисливські угіддя площею 19,79 тис […] »»»

Після розлучення чоловік судді розжився будинком у Вишгороді та квартирою в столиці за 7 мільйонів

Колишній чоловік судді  Київського апеляційного господарського суду Алли Тищенко, яка балотується посаду судді Верховного суду , за останній рік став власником елітної нерухомості. Про це повідомляє «ProSud». Офіційно суддя проживає в столичній квартирі площею 55 кв м. Це власність Василя Тищенка, з яким вона офіційно розлучилася.  Заробивши з 2012 по 2016 рік лише 66 тис.грн, […] »»»

«Вишка» залишила сім’ї Голубченків 21 тисячу гектарів мисливських угідь над Россю

Вищий господарський суд залишив без задоволення скаргу прокуратури про визнання недійсним рішення Київської облради щодо надання в користування ТОВ «Українські лови» мисливських угідь площею 20,75 тис га. Таку постанову суд прийняв 31 травня. З матеріалів судової справи відомо, що у 2012 році «Українські лови» отримало в користування 20,75 тис га мисливських угідь у Богуславському районі […] »»»

Тесть Насірова розширить головний термінал аеропорту «Бориспіль» за 120 мільйонів

ДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» 8 червня за результатами тендеру замовило ТОВ «Альтіс-Констракшн» реконструкцію пасажирського терміналу «D» за 119,95 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро». За рік термінал реконструюють із розширенням зони обслуговування трансферних пасажирів. Виконають демонтажні, загальнобудівельні, оздоблювальні роботи, влаштують інженерні мережі, виносні майданчики, комунікації, п’ять припливно-витяжних систем від «AL-KP Therm» (Німеччина) за […] »»»

Богуславська мерія заплатила депутату 1,5 мільйона за дороги, які нібито були відремонтовані за 5 зимових днів

Поліція підозрює службових осіб виконавчого комітету Богуславської міської ради та ПП «Татоян Арташес Гарнікович» у розкраданні бюджетних коштів під час ремонту доріг у м. Богуслав Київської області. Про це свідчить ухвала Богуславського районного суду Київської області від 22 травня. За даними слідства, 7 грудня 2016 року виконавчий комітет Богуславської міської ради замовив ПП «Татоян Арташес Гарнікович» […] »»»

Мисливцям Пшонки присудили знести самовільно збудовані під Фастовом лазню та котедж

Суд зобов’язав ТОВ «Укрмістобудпроект» усунути перешкоди у користування угіддями ДП «Фастівське лісове господарство» і знести самовільно збудовані споруди. Таке рішення прийняв Господарський суд Київської області. В 2011 році Київське облуправлінням лісового та мисливського господарства та «Укрмістобудпроект» уклали угоду, за якою фірма отримала на 25 років у користування 15,36 тис га мисливських угідь, які належали ДП «Фастівське […] »»»

НАШІ БЛОГИ

НОВИНИ РЕГІОНІВ

14.08.2017
11.08.2017
10.08.2017
09.08.2017
Всі новини »

ТЕГИ РЕГІОНІВ

І-Франк Вінниця Дніпро Донецьк Житомир Запоріжжя Кіровоград Київ Київщина Крим Луганськ Луцьк Львів Миколаїв Одеса Полтава Рівне Суми Тернопіль Ужгород Харків Херсон Хмель Черкаси Чернівці Чернігів